Rahim kalınlaşması , Total HCG , Adet düzensizliği

nursahgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
6
4
31
Merhaba 8 ay önce rahim kalınlaşması tanısı aldım (atipisiz basit). Çocuk istediğim için tedavi verilmedi acil hamile kalmam lazımmış , uğraşıyoruz.Hormon testi verdim
Adetin 3. Günü Total HCG 5 iken
Adetin 6. Günü Total HCG 56 çıktı bu ne anlama geliyor bilgisi olan var mı? Bu arada kist miyom hiçbir problem görülmüyor.

Merhaba 8 ay önce rahim kalınlaşması tanısı aldım (atipisiz basit). Çocuk istediğim için tedavi verilmedi acil hamile kalmam lazımmış , uğraşıyoruz.Hormon testi verdim
Adetin 3. Günü Total HCG 5 iken
Adetin 6. Günü Total HCG 56 çıktı bu ne anlama geliyor bilgisi olan var mı? Bu arada kist miyom hiçbir problem görülmüyor.
Tebrikler hamilesin canım. Artış da güzel bence sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Düzenli artmış beta yerleşme kanaması olabilir mi? Var mı fotoğrafı tahlil sonucunun atabilir misiniz? Bide test yapın elinizde varsa
Rahim kalınlaşmam olduğu için aşırı kanamam oluyor bu ayda yoğun kanamam oldu benim de aklıma ilk hamilelik geldi ama bu kadar kanamaya hamilelik pek mümkün değil tahlilleri de ekliyorum.

Rahim kalınlaşmam olduğu için aşırı kanamam oluyor bu ayda yoğun kanamam oldu benim de aklıma ilk hamilelik geldi ama bu kadar kanamaya hamilelik pek mümkün değil tahlilleri de ekliyorum.
Doktor illa bir açıklama yapar canım . Ama kontrol etmesi gerekiyor keseyi görene kadar niye kanama oluyormuş kese olması gereken yerde mi vs diye

IMG_20241118_192632.jpg
IMG_20241118_192558.jpg
IMG_20241118_192632.jpg

X