- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi onuseviyorum
-
ben rahim filminden çok korkuyodum ve aylarca erteledim.ama korkulcak bişi olmadığını anladım.eğer benim gibi olan varsa yardımcı oliim...:1ninca:
canım ya nebilim yani sen dijital olmayanla mı çektirdin.bazısı o kadar abartarak anlatmış ki çektiğim korkunç acılar diye bahsetmiş,çığlıklardan bahsetmiş,ayağa kalkamamaktan bahsetmiş.ben de korktum senin nasıl geçti.dijital değil miydi?senacım sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin ben geçen hafta çektirdim hem de eski usul dedikleriyle
senacım sormak istediğin bişi varsa sorabilirsin ben geçen hafta çektirdim hem de eski usul dedikleriyle
bir de öğretmensin herhalde canım nekadara çektirdin devlet nekadarını ödüyor?bir de doktor nekdar süre sonra ilişkiye gire bilirsin dedi.korunmak mı gerekiyor bir süre?tüplerin açıktır inşallah canım
sena ordamısın sen ne kadar zamandır bebek istiyosun????
benim 15 ay oldu hala yok bişi hormonlarımda biraz sorun var bi de sağ tüpümden sıvı geçişi yavaşmış bu ay aşılama yaptırıcam
evet öğretmenim cnm senacım benim doktorum devlet hastanesinde çalışıyo ama ben özeline gidiyorum sadece röntken için hastaneye çağırdı o da özelde röntken makinesi olmadığı için ben hiç para vermedim cnm
ilişki konusunda hiç bişi söylemedi sakıncası olsa ilişkiye girme derdi ben 3 gün sonra ilişkiye girdim cnm hiç bişi olmadı yani bide filmden sonra 2 gün lekelenmen oluyo
sena burdur bucakta bi doktor varmış benim arkadaşımın 1 sene kadar bebeği olmadı ona gitti ve 4 ay içinde hamiş kaldı ben de onu düşünüyorum senin yerinde olsam giderim ali fuat mış adı devlet hastanesinde
hadi yaaaa ne gibi tedavi uyguluyo şu an sana geçirdiğin aşamaları anlatırmısın bana cnm memnunmusun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?