- Konu Sahibi mavikelebekl
bende çekilmeyi düşünüyorum 1 seneye yakındır bebek istiyoruz ama olmadı en azından bir sorun var mı yok mu soru işaretlerinden beynimi temizlemek istiyorum eşimde sperm testi vericek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tüp bebekerkezinde verdik sperm testini bizimki sayısı iyi ama hareketliliği düşük çıktı 1200 TL ye verdik HGS rahim filmi cekilicem özelde anestezili 15000bin diyorlar bizim bütçemizi aştığı için devlette cekinicem oda cekiyorsalarbende çekilmeyi düşünüyorum 1 seneye yakındır bebek istiyoruz ama olmadı en azından bir sorun var mı yok mu soru işaretlerinden beynimi temizlemek istiyorum eşimde sperm testi vericek
Bende 1 senedir olmuyor bende muane oldum işte rahim filmi dedi hemen eşimden de sperm testibende çekilmeyi düşünüyorum 1 seneye yakındır bebek istiyoruz ama olmadı en azından bir sorun var mı yok mu soru işaretlerinden beynimi temizlemek istiyorum eşimde sperm testi vericek
inşallah sağlıkla kolay yoldan Rabbim anne olmayı hepimize nasip etsinBende 1 senedir olmuyor bende muane oldum işte rahim filmi dedi hemen eşimden de sperm testi
Amin cümlemizeinşallah sağlıkla kolay yoldan Rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin
Ben çektim anestezili bişey hissetmedimBen tüp bebekerkezinde verdik sperm testini bizimki sayısı iyi ama hareketliliği düşük çıktı 1200 TL ye verdik HGS rahim filmi cekilicem özelde anestezili 15000bin diyorlar bizim bütçemizi aştığı için devlette cekinicem oda cekiyorsalar
Hayır hiç bişey yaptırmadım polikistik over sendromu varmış dedi doktor bide hızlı kilo artışı tüylenme den dolayı oluyormuş odasiz yumurta takibi falan yaptırdınız mı peki
kaç günde bir adet oluyorsunuz ki kilonuz kaçHayır hiç bişey yaptırmadım polikistik over sendromu varmış dedi doktor bide hızlı kilo artışı tüylenme den dolayı oluyormuş oda
nasıl oluyor o bilmiyorum kiAy hadi inş güzel haberler alırız canım ya Aralık Ocak Gebelik Planlayanlar başlığına gelsene sen de yoksan
Aslında düzenli adetlerim 95kgkaç günde bir adet oluyorsunuz ki kilonuz kaç