Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende çekilmeyi düşünüyorum 1 seneye yakındır bebek istiyoruz ama olmadı en azından bir sorun var mı yok mu soru işaretlerinden beynimi temizlemek istiyorum eşimde sperm testi vericek
doktor bana adet bittikten bir hafta sonra dedi ben yumurta takibi yaptırmak istediğimi rahim filmi çekilmek istediğimi söyledim yarın ilk kontrol olcak enfeksiyon var mı diye
bende çekilmeyi düşünüyorum 1 seneye yakındır bebek istiyoruz ama olmadı en azından bir sorun var mı yok mu soru işaretlerinden beynimi temizlemek istiyorum eşimde sperm testi vericek
Ben tüp bebekerkezinde verdik sperm testini bizimki sayısı iyi ama hareketliliği düşük çıktı 1200 TL ye verdik HGS rahim filmi cekilicem özelde anestezili 15000bin diyorlar bizim bütçemizi aştığı için devlette cekinicem oda cekiyorsalar
Ben tüp bebekerkezinde verdik sperm testini bizimki sayısı iyi ama hareketliliği düşük çıktı 1200 TL ye verdik HGS rahim filmi cekilicem özelde anestezili 15000bin diyorlar bizim bütçemizi aştığı için devlette cekinicem oda cekiyorsalar