Rahim filmi

Suan hastanedeyim sira bekliyorum bakalim nediycek arkadasm insallh gzel haber alirim

Sag Kapali olan yerde kucuk bi kist oluşmuş ama zararsiz sol tarafta iyi dedi klomen verdi daha once 2 kere kullandigim icin bu 3cuyu verdi pazartedi gtcem iyise asilama yapcak doktorum

Rabbim insAllah asılamayla güzel haberi almayı nasip eder bende de kist var ama doktorum gebeliğe engel değil dedi..İki klomen sonrası asılamaya mı gececeksiniz?

Benimde kist bekarliktan beri yenileniyo ama gebelige engel degil allahtan daha once baska doktor 2kere vermisti klomen ama iyi bi sonuc almadm bu doktorumda ilk kullamisim pazartesi gtcem eger guzel yumurta olusmussa asilama olcak arkadasm

Hmm anladım..Benim de 3. kullanısım olacak ama bende biraz nefes darlığı göğüs sıkısması falan yaptı bu ay bilmiyorum doktorum ne dicek

Oncekilerden yanit alamadnmi 3gectin peki klomen kullanirken iliskiye giriliyomu

Tek yumurta olustu ve catladı doktorun dedgi günlerde ilişki oldu..Su an adeti bekliyorum üce gececek doktorum büyük ihtimalle ama benm sikayetlerm var yukarda bahsettm

Evet okudum skayetini arkadasm rahim filmini anestezili yptirman cok cok iyi olmuş

Burda okuduklarımdan sonra asla cesaret edemezdim ki sadece 100 lira fark vardı arada

Zatn anastesiz iyi değil insn kndini kastigi icn tupler kpali ckiyomuş anastesli iyi

He bende istanbuldayim arkadasm sen asilama yaptirdinmi? Hic yada catlatma ignesi

Yok asılama yaptrmadm catlatma iğnesine de gerek görmedi doktor catladı kendiliğinden

Bu ay klomen kullandm bitti suan sadece folik asit iciyorum adetimi bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…