- 26 Temmuz 2016
- 116
- 116
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar... sizin tüpler kapalımıydı?Ben hsg den kısa bir süre sonra hamile kaldım
Merhabalar, hayırlısı olsun maşallah..sizin kapalimiydı tupleriniz yoksa acikmiydibende geçen nisan ayın da çektirdim hiç ağrı hissetmedim ve çekildiğim o ay hamile kaldım şuan 9.ayın başındayız ve inşallah hayırlısıyla bir kızım olacak :)
Merhabalar, bende Bursada yer arıyorum..memnun kaldınız mi? Anestezi aldınız mı? Ucret ne kadar ödediniz acaba?Bursada. Medikabil hastanesinde
Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(
ben çok korkmusum anestezi almak istedim ama rahim filmini çeken dr ikna etti ve anastezi almadım iyikide almamışim abartilicak gibi bi acı hissetmedim tabi herkezin agri eşiği farklıMerhabalar, bende Bursada yer arıyorum..memnun kaldınız mi? Anestezi aldınız mı? Ucret ne kadar ödediniz acaba?
Sanirim bende almayacağım alan çok az kisiben çok korkmusum anestezi almak istedim ama rahim filmini çeken dr ikna etti ve anastezi almadım iyikide almamışim abartilicak gibi bi acı hissetmedim tabi herkezin agri eşiği farklı
Anestezi almadım doktorum çok rahatlattı ve adet sancısı gibi geldi geçti çok korkarak gittim ama hiç korkulcak bişey değilmişMerhabalar, bende Bursada yer arıyorum..memnun kaldınız mi? Anestezi aldınız mı? Ucret ne kadar ödediniz acaba?
Sizin tüpler kapalımiydi? Önemli olanda o tabi..tikaliysa ilaç veriliyor ve o anda çok acı çekiliyorAnestezi almadım doktorum çok rahatlattı ve adet sancısı gibi geldi geçti çok korkarak gittim ama hiç korkulcak bişey değilmiş
Olmadı :-(bende seninle aynı durumdaydım bat bugündü kırmızılarım da göründü sende gebelik oldu mu
Canım ben özelde 500 liraya anestezili cektirdim cesaret edemedim anestezisiz cekilmeye ama uyandıgımda en ufacık bi acı yoktu.Maddi durumun elverisliyse anestezi al risk alma cok acı ceken var.
Canım tüplerim açıkmış bi sorun yokmus Elhamdülillah.