Rahim filmi

bende geçen nisan ayın da çektirdim hiç ağrı hissetmedim ve çekildiğim o ay hamile kaldım şuan 9.ayın başındayız ve inşallah hayırlısıyla bir kızım olacak :)
Merhabalar, hayırlısı olsun maşallah..sizin kapalimiydı tupleriniz yoksa acikmiydi

Kızlar bnm da doktorum rahim filmi çekelim dedi. 8 aydır bebek istyrz olmuyo eşimin sperm sayısı 22milyon doktoru ilaçla yükseltelim sper sayını dedi bu oranda olup rahim filmı cekyr hamile kalan var mi eşini sperm saysı sınırda olup...

Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(

bende seninle aynı durumdaydım bat bugündü kırmızılarım da göründü sende gebelik oldu mu

Merhabalar, bende Bursada yer arıyorum..memnun kaldınız mi? Anestezi aldınız mı? Ucret ne kadar ödediniz acaba?
ben çok korkmusum anestezi almak istedim ama rahim filmini çeken dr ikna etti ve anastezi almadım iyikide almamışim abartilicak gibi bi acı hissetmedim tabi herkezin agri eşiği farklı

Merhabalar, bende Bursada yer arıyorum..memnun kaldınız mi? Anestezi aldınız mı? Ucret ne kadar ödediniz acaba?
Anestezi almadım doktorum çok rahatlattı ve adet sancısı gibi geldi geçti çok korkarak gittim ama hiç korkulcak bişey değilmiş

Merhaba Ben de çektiricem bakalım kızlar fiyatı ne kadar özelde bilen var mı adetin biteli bir hafta oldu Pazartesi çekilmeyi düşünüyorum uygun olur mu

Canım ben özelde 500 liraya anestezili cektirdim cesaret edemedim anestezisiz cekilmeye ama uyandıgımda en ufacık bi acı yoktu.Maddi durumun elverisliyse anestezi al risk alma cok acı ceken var.

Anestezi almadım doktorum çok rahatlattı ve adet sancısı gibi geldi geçti çok korkarak gittim ama hiç korkulcak bişey değilmiş
Sizin tüpler kapalımiydi? Önemli olanda o tabi..tikaliysa ilaç veriliyor ve o anda çok acı çekiliyor

Canım ben özelde 500 liraya anestezili cektirdim cesaret edemedim anestezisiz cekilmeye ama uyandıgımda en ufacık bi acı yoktu.Maddi durumun elverisliyse anestezi al risk alma cok acı ceken var.

Melyaaa sonucun ne cikti peki?

Hm pki rahim filminde sonra konttole cgırdımı doktor ben bugn gtcem yumurtlk tkibi icin bakalım ne olcak

Evet çağırdı klomen kullandırtmıştı zaten yumurta takibi yaptı ve catladı bat 2 subat bakalım..Sana ne dedi doktorun?

Back