- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
En kısa zamanda allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin :)Cok şükür arkadasm bnde bugn gitcm klimen btti bkalm ne dycek dktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kısa zamanda allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin :)Cok şükür arkadasm bnde bugn gitcm klimen btti bkalm ne dycek dktorum
En kısa zamanda allah sana hayırlı sağlıklı evlat versin :)
Çok teşekkürler :)Insallah arkadasm snada hayrli olsun
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıp inşallah.cevabın için de çok teşekkür ederim.bu arada klomen falan kullanmadan mı hamile kaldın.Merhaba ben geçen ay hsg çekildim, adet biter bitmez hiç ilişki olmadan çekiliyor
Amin canım adetinin kaçıncı günün desin. Bu klomenle ilgili her durumu yaşadım biliyor musun.şimdi senin kaçıncı gününde Dr un yumurtan oluşmamış dediği zamanAllahm bizlerede nasip etsin muzmus benm yumurta oluşmamıs persembe gtcem tekrr olmamissa tekrr tekrr gtcem cok mutsuzum allahm en kisa surede bizede nasip etsin
Allah razı olsun canım , bu ay olmasaydı klomene başlayacaktım , Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıp inşallah.cevabın için de çok teşekkür ederim.bu arada klomen falan kullanmadan mı hamile kaldın.
Canım kesinlikle kuru incir var ya ondan al muayeneye gidene kadar günde 5 tane falan ye.acayip olumlu anlamda etkiliyor.farkı göreceksin kesinlikle yap.ben işte geçen ay gittiğimde yumurtalarımı küçük buldu Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi gelişmiş mi diye bakacaktı.ve ben kuru incir yedim Dr çok beğendi.3 yumurtam oluştu ama gebelik olmadı.son klomen denemem di. Bu ay işte rahim filmi için gidecektim gitmedim hiç içimden gelmedi.önceki klomen içmelerimde birinde yumurtam hiç oluşmadı.diğerlerinde de günleri tutturamadım sanırım.işte bu son 3 yumurta olayında da olmayınca ben hüsran..Bugn 11 gunu adetin klomen kullandim oluşmadı doktorda perşembe günü gel bakalim dedi olusmazsa tekrr tkrr bakcaz olana kadr oluncada catlatma ignesi sonrada iliski dedi bakalm artk allah büyüktür.senn durumun ne yazarmisin
Çok teşekkürler canım amin inşallahAllah razı olsun canım , bu ay olmasaydı klomene başlayacaktım , Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Canım kesinlikle kuru incir var ya ondan al muayeneye gidene kadar günde 5 tane falan ye.acayip olumlu anlamda etkiliyor.farkı göreceksin kesinlikle yap.ben işte geçen ay gittiğimde yumurtalarımı küçük buldu Dr 3 gün sonra tekrar gel dedi gelişmiş mi diye bakacaktı.ve ben kuru incir yedim Dr çok beğendi.3 yumurtam oluştu ama gebelik olmadı.son klomen denemem di. Bu ay işte rahim filmi için gidecektim gitmedim hiç içimden gelmedi.önceki klomen içmelerimde birinde yumurtam hiç oluşmadı.diğerlerinde de günleri tutturamadım sanırım.işte bu son 3 yumurta olayında da olmayınca ben hüsran..[/QUO
Dedigini ypicam arkadasm bnmde son kullnmamdi klomeni bklm nolck gttigmde.umudunu kesme sende oldumu olur üzülme yernde olsam rhim filminide cektirirm bnde cktirmiyodum bisey yoktur dyodum ama cktirdim 1tarf kapali cktii
Kızlar dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sabah da yaptım ikinci silik çıktı.beta hcg me baktırdım 45 çıkmış.kadın hamilesin dedi ama daha çok küçük 1 buçuk haftalık falan dedi.ben çok şaşkınım yaa.çünkü bugün adetimin 16.günü bu kadar erken çıkmasına çok şaşırdım.inanasım gelmiyor yani.bu ara da benim kahverengi akıntım da var.bir bilgisi olan var mı.bu kadar erken teşhis mümkün mü.incir suyu değerlerimi yüksek gösteriyor olabilir m
Canım hamile miyim acaba ya kafam çok karışık.adetimin 16.günü mümkün mü.duydunuz mu hiç boyle bir şeyArkadasm gozun aydin hayrli olsun bizim icinde dua ettt cok sevindim
Tüplerim açıktı ama ilaç verildi bana zaten tüpün açıkmınkapalımı bunu görmek için ilaç bermem gerek dedi bi tek ilacı salarken sancım oldu oda 45 saniye falan sürdüSizin tüpler kapalımiydi? Önemli olanda o tabi..tikaliysa ilaç veriliyor ve o anda çok acı çekiliyor
İşte adetim biteli 10.gün bu gün ama.akıntım var bugün daha da arttı tabi çok yoğun değil ama akıntı sonuçta.idrar testim de daha da soluklaşıyor kan değerim 45 çıktı bu sabah.düşük yapıyorum belki de
Canım anlamadım.daha ayrıntılı açıklar mısınMuzmus doktordan geldim kapali olan yerden olusmus doktora dedm kötümü evet dedm tup bebek yerine git bidaha gelmene gerek yok dedi artk kendinden olursa olur dedi