- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
Yumurtanın kalitesini arttırıyo ve eğer gebelk olursa bebeğin gelişimi için önemliFolic asit ne ise yrıyo bna vermedi dktorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanın kalitesini arttırıyo ve eğer gebelk olursa bebeğin gelişimi için önemliFolic asit ne ise yrıyo bna vermedi dktorum
Valla bilmem ki canımBna nedn vermedi dktrum
Valla bilmem ki canım
Ben bir tane doktora gitmiştim bana dedi ki senin rahminde şekil bozukluğu var gibi görünüyor perde olabilir dedi bizde çok tedirgin olduk başka doktora gittik rahim filminde en iyi görünür bu durum dedi öyle bir durum yokmus cok sukur sadece sol tupum kapalıymış o yüzden iki kere ilaç enjekte etti acildi ama aneztezili olmadım benSende ne cikti rahim filminde folic asit kullandınmı daha once
Ben bir tane doktora gitmiştim bana dedi ki senin rahminde şekil bozukluğu var gibi görünüyor perde olabilir dedi bizde çok tedirgin olduk başka doktora gittik rahim filminde en iyi görünür bu durum dedi öyle bir durum yokmus cok sukur sadece sol tupum kapalıymış o yüzden iki kere ilaç enjekte etti acildi ama aneztezili olmadım ben![]()
Benim doktorum adet bitince temizlendikten sonra demiştiKanaman varken mi çekiliyor.bir makalede adetin bitmiş olması gerektiği yazıyordu
Tüpün neden tıkalı olduğu da önemlidir çünkü mesela mukus akıntı dediğimiz şeyden tıkalı da olabilir kist vb şeyden de tıkalı olabilir film esnasında benim ilk çekildi ilaç sol tupten geçmediği için filmde çıkmadı işte ikinciye yaptiginda filmde iki tup de görünüyor o anlamda açıldı benim. folik asit kullanıyorum ben bu arada bu hafta yumurtlama haftam bakalım ne olacak :)Ben doktoruma sordum acilıyomu dye oda hayır dedi senn tek tupunlede olur dedi
Umarım gönlünce olurTüpün neden tıkalı olduğu da önemlidir çünkü mesela mukus akıntı dediğimiz şeyden tıkalı da olabilir kist vb şeyden de tıkalı olabilir film esnasında benim ilk çekildi ilaç sol tupten geçmediği için filmde çıkmadı işte ikinciye yaptiginda filmde iki tup de görünüyor o anlamda açıldı benim. folik asit kullanıyorum ben bu arada bu hafta yumurtlama haftam bakalım ne olacak :)
İnşallah cok sagol Allah hepimizin gönlüne göre versin :)Umarım gönlünce olur
Benim doktorum adet bitince temizlendikten sonra demişti[/QUOTE
Bnm doktorum 5günü gel demişti gttim cekildim bnle berabr cekilen arkadslrda aynı skilde cekildiler ama sen gine dktoruna sor arkadasm
Tüpün neden tıkalı olduğu da önemlidir çünkü mesela mukus akıntı dediğimiz şeyden tıkalı da olabilir kist vb şeyden de tıkalı olabilir film esnasında benim ilk çekildi ilaç sol tupten geçmediği için filmde çıkmadı işte ikinciye yaptiginda filmde iki tup de görünüyor o anlamda açıldı benim. folik asit kullanıyorum ben bu arada bu hafta yumurtlama haftam bakalım ne olacak :)
Merhaba ben geçen ay hsg çekildim, adet biter bitmez hiç ilişki olmadan çekiliyorKanaman varken mi çekiliyor.bir makalede adetin bitmiş olması gerektiği yazıyordu
Merhaba ben geçen ay hsg çekildim, adet biter bitmez hiç ilişki olmadan çekiliyor
İki tüpüm de açıkmış çok şükür , bi sıkıntı yok dedi doktor ,eşim de aynı hafta sperm testi yaptı onda da bi sorun yokmuş, bir yıldır olmuyordu çocuğumuz bu ay ikimizde de sıkıntı olmadığını bilmenin rahatlığı mı ne hamileyim çok şükürNe cikti sonucun