- 20 Aralık 2012
- 29
- 3
- 86
Yok canım ağrı kesici bile almadım. Çok korkarak gittim ama boşa korkmuşum. Biz kadınlar zaten o ağrıyı ayda bir çekiyoruz. Adetten farksızdı yaniAnestezili mi yaptırdın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ağrı kesici bile almadım. Çok korkarak gittim ama boşa korkmuşum. Biz kadınlar zaten o ağrıyı ayda bir çekiyoruz. Adetten farksızdı yaniAnestezili mi yaptırdın canım
Kızlar benim rahim filminden önce sargı bezine batikon döküp vajinanın içini temizledi sargı bezi ile. Çok kötü oldum ya korktum agladımbende çektirdim rahim filmi o kadar korktum ki ağlayarak gittim resmen ama çok ağrım olmadı adet sancısı gibi sancım oldu kısa bi süre kendimi boşa üzmüşüm :) inşallah çektirecek arkadaşların kolay geçer
Başka böyle yapılan oldu muKızlar benim rahim filminden önce sargı bezine batikon döküp vajinanın içini temizledi sargı bezi ile. Çok kötü oldum ya korktum agladım
Benim de o şekilde oldu cnm, anlattı zaten adım adım doktor, batikonla epey bi temizledi sanırım. Mikrop , iltihap kapması vs önlemek amacıyla diye söylediBaşka böyle yapılan oldu mu
Onu anestesi yapmadan önce mi yaptı temizliğiBenim de o şekilde oldu cnm, anlattı zaten adım adım doktor, batikonla epey bi temizledi sanırım. Mikrop , iltihap kapması vs önlemek amacıyla diye söyledi
Bi de ilişki kaç gün sonra canımOnu anestesi yapmadan önce mi yaptı temizliği
Doktorlar birtek hsg günü olmasın diyor, sonrasında sıkıntı olmadığını söylüyorlar. Benim iki gün kanamam olduğu için tam geçene kadar korktuğum için cesaret edememiştim:)Kızlar hsg çekildikten ne kadar süre sonra ilişki oluyor
Benimki anastezisizdi cnm, ilacı vermeden hemen önceki aşamada yaptıBi de ilişki kaç gün sonra canım
Kızlar benim rahim filminden önce sargı bezine batikon döküp vajinanın içini temizledi sargı bezi ile. Çok kötü oldum ya korktum agladım
Sizin acımadı mı. Ben korktum çok agladım ;(benimde aynı şekilde temizledi enfeksiyonu önlemek amacıyla yapılıyo galiba
Sizin acımadı mı. Ben korktum çok agladım ;(
Bana üç gün ilişki ve duş yapma demişti doktorumArkadaşlar rahim filminden kaç gün sonra ilişki uygun. Kaç gun sonra duş alınabilir
Senin Tupler tıkalı mı çıktı canım. Özel hastanede mi cektirdinMerhaba ben de bugün rahim filmi çekildim burada sizin yazdıklarınızi okuyarak kendime güvendim ve anestezi olmadan film çekildim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum benim normalde acı esiğim düşük değildir buna rağmen ben böyle bir acı yaşamadım çok farklı çok ağrı verici hiç utanmadan hüngür hüngür ağladım acıdan istifra ettim o kadar diyim size. Tüpünuz tıkaliysa daha fazla acı artıyor bunu da ancak o anda öğrenebilirsiniz benim fikrim risk almayın anezti ile çekilin
Senin Tupler tıkalı mı çıktı canım. Özel hastanede mi cektirdin