Rahim filmi

bende çektirdim rahim filmi o kadar korktum ki ağlayarak gittim resmen ama çok ağrım olmadı adet sancısı gibi sancım oldu kısa bi süre kendimi boşa üzmüşüm :) inşallah çektirecek arkadaşların kolay geçer

bende çektirdim rahim filmi o kadar korktum ki ağlayarak gittim resmen ama çok ağrım olmadı adet sancısı gibi sancım oldu kısa bi süre kendimi boşa üzmüşüm :) inşallah çektirecek arkadaşların kolay geçer
Kızlar benim rahim filminden önce sargı bezine batikon döküp vajinanın içini temizledi sargı bezi ile. Çok kötü oldum ya korktum agladım

Merhaba ben de bugün rahim filmi çekildim burada sizin yazdıklarınızi okuyarak kendime güvendim ve anestezi olmadan film çekildim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum benim normalde acı esiğim düşük değildir buna rağmen ben böyle bir acı yaşamadım çok farklı çok ağrı verici hiç utanmadan hüngür hüngür ağladım acıdan istifra ettim o kadar diyim size. Tüpünuz tıkaliysa daha fazla acı artıyor bunu da ancak o anda öğrenebilirsiniz benim fikrim risk almayın anezti ile çekilin

Merhaba ben de bugün rahim filmi çekildim burada sizin yazdıklarınızi okuyarak kendime güvendim ve anestezi olmadan film çekildim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum benim normalde acı esiğim düşük değildir buna rağmen ben böyle bir acı yaşamadım çok farklı çok ağrı verici hiç utanmadan hüngür hüngür ağladım acıdan istifra ettim o kadar diyim size. Tüpünuz tıkaliysa daha fazla acı artıyor bunu da ancak o anda öğrenebilirsiniz benim fikrim risk almayın anezti ile çekilin
Senin Tupler tıkalı mı çıktı canım. Özel hastanede mi cektirdin

Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(

Senin Tupler tıkalı mı çıktı canım. Özel hastanede mi cektirdin

Benim doktorumun anlaşmalı olduğu bir özel bir radyoloji merkezinde çekildim.

benim şöyle oldu; ilk ilaç enjekte edildi film çekildi hemen içeriden getirdiler doktorum baktı sonra tekrarlayacağız dedi ikinci sefer tekrar ilaç enjekte etti o daha da sancılı oldu bu sefer tamam dedi o arada açıldı diye sanıyorum tekrar kontrole gideceğim

Back