• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filmi

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
11
2
6
27
Merhaba bugün muayene oldum ve çikolata kistimden dolayı rahim filmi çekilmesi lazım dedi doktorum başka hastaneye gitmem gerekiyor devlette çekinen varmı özelde fiyatlar ne kadar bilgisi olan varmı Ankaradayım Bilkent şehir hastanesine gideceğim ama kararsızım ☹️

Herkesin deneyimi farklı bu konuda yaşamadan bilemezsin. Benim canım çok tatlıdır bıyığımı bile alırken ağlarım😂 ama boşuna para vermiyim dedim devlette yaptırdım zübeyde kadın doğumda, 1.3-2 dakika süren sanki sinek ısırığı gibi bi his yaşadım sadece o kadar 💚

Merhaba bugün muayene oldum ve çikolata kistimden dolayı rahim filmi çekilmesi lazım dedi doktorum başka hastaneye gitmem gerekiyor devlette çekinen varmı özelde fiyatlar ne kadar bilgisi olan varmı Ankaradayım Bilkent şehir hastanesine gideceğim ama kararsızım ☹️
Ben etlik şehirde yaptırdım abartılan bir ağrı değildi benim için ve kısa sürdü adet ağrısı gibiydi

Back