• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası yardım edin 🙈🙈

MerakliabsnanajN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
170
57
28
26
Kizlar ya lütfen biri yardım etsin rahim filmi cekildim bu ay içinde 4unde ve korunmadik hiç pkooluyum bende adet olmadım hala adetim geceli bugün 34 üncü gün ne yapmalıyım sizce rahim filminfen sonra adet gecikirmi sizce bence gecikmeemesi lazım ama dilimden sonra 7 gün kanama oldum adet gibi ped kullandım yami o derece bı akıl verin böyle olan varmı hamile kalan ??

Benim Rahim filminden sonra adetim hiç gecikmedi, eski düzeninde nasılsa öyle oldu. Hatta eskiden inanılmaz ağrılı geçerdi aksine ağrılarım bile azaldı herhalde kanallar daha bi açılıyor o yuzden rahatlıyor. Gecikmesinin rahim filmine bağlı olduğunu sanmıyorum kullandığınız bir ilaç vs varmı ya da hamile olma ihtimaliniz var?

Dediğim gibi hiç korunmadik filimden sonra ama test falanda yapmadım öyle bir belirtiside yok sadece akıntım çoğaldı beyaz bı akinti o kadar ama arada kasik agrimda oluyordu yani göğüste şişme zaten bunlarda adet belirtisi gibi duruyor

Dediğim gibi hiç korunmadik filimden sonra ama test falanda yapmadım öyle bir belirtiside yok sadece akıntım çoğaldı beyaz bı akinti o kadar ama arada kasik agrimda oluyordu yani göğüste şişme zaten bunlarda adet belirtisi gibi duruyor
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor birbirine zaten; ben de bazen belirtileri hamilelik zannedip umutlanabiliyorum. Ama inşallah vardır birşeyler 🙏🏻

Kizlar ya lütfen biri yardım etsin rahim filmi cekildim bu ay içinde 4unde ve korunmadik hiç pkooluyum bende adet olmadım hala adetim geceli bugün 34 üncü gün ne yapmalıyım sizce rahim filminfen sonra adet gecikirmi sizce bence gecikmeemesi lazım ama dilimden sonra 7 gün kanama oldum adet gibi ped kullandım yami o derece bı akıl verin böyle olan varmı hamile kalan ??
Kuzum ben 2 ay once cekildim ve cekildigim ay hamile kaldim ancak ne yazik ki dusuk yaptim.Demem o ki gebelik olusmus olabilir.Bi test yaptir bence.Lekelenme de normal demisti bana doktorum hsg sonrasi icin.Benim de olmustu bi kac gun akintim cok acik pempe renkli hatta gorunmesi bile zordu pembe rengin.

Valla 35 gün oldu ama pkoluyum ondanmi gecikti bilmiyorum ama yarın test alsammi diyorum unutkanlikta vurdu bana inanirmisin 2 gündür evden kapıyı kitlemeden kapıyı açık bırakarak dışarıya cikiyorum ama şok oluyorum ya nasıl olabilir bu kadar valla Allah yaratır o alır kuzum üzülme

Canım ablam da aynı senin gibiydi 1.5 ay önce abım filmi çektirdi . Pcoluydu 17 aylık evli bugün hamile olduğunu öğrendi 🥰
Pco luysa düzenli çatlama olmuyor diye biliyorum, yımurtalık takibi vs yaptırdı mı bilgin varmı? Ben pko lu değlm hiçbir sorun yok rahim filmi çektirdim ama hala kalamıyorum da..

Pco luysa düzenli çatlama olmuyor diye biliyorum, yımurtalık takibi vs yaptırdı mı bilgin varmı? Ben pko lu değlm hiçbir sorun yok rahim filmi çektirdim ama hala kalamıyorum da..
Yavrumm alah yardımcın olsun inşallah sende anne olursun

Kafana takma ablamda çok istiyordu 17 aydır olmuyordu,üzülüyordu hatta ocağa kadar olmazsa aşılama yaptıracağım demişti hatta bugün rastgele edeyim dedi hamilelik testi çift çizgi görünce şok oldu🥰 nasip kurban olduğum allah verdi . Sana da nasip olsun inşAllah.

Kafana takma ablamda çok istiyordu 17 aydır olmuyordu,üzülüyordu hatta ocağa kadar olmazsa aşılama yaptıracağım demişti hatta bugün rastgele edeyim dedi hamilelik testi çift çizgi görünce şok oldu🥰 nasip kurban olduğum allah verdi . Sana da nasip olsun inşAllah.
Benim de iki sene oldu işte, bide hiçbir sorun görünmüyor. İnşallah 🙏🏻

Valla benim rahim filminden sonra adetim bir gecikti hala kendime gelemedim malesef 😞

Hamilemisiniz peki neden gecikmiş bendede öle oldu bı ay çekildim adetim gecikti
Malesef benim iki gebeliğim oldu ikiside ölümle sonuçlandı doktor araştırıyordu neden oldu diye rahimde bir sıkıntı mı var diye çekildim çektirdiğimden beri adetim düzensiz oldu hormonlar bozuldu belki onunla alakasız ama düzenim şaştı anlıcagın

Back
X