Korkuyorsaniz anestezili olun. Hissetmezsiniz bile.Arkadaşlar merhaba , 6 ay içinde iki kez gelişmeyen kese sebebiyle kendiliğinden düşük yaptım. Araştırma yoluna girdik haliyle şuan rahim filmim kaldı sadece sizden rica ediyorum İstanbul’da bu işi düzgün yapan bir merkez ve doktora ihtiyacım var. Ücreti falan önemli değil , aşırı derecede korkuyorum. Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız? Önceliğim İstanbul Anadolu yakası ama çok iyi bir yer önerirseniz Avrupa da olabilir.
Sanırım öyle yapacağımKorkuyorsaniz anestezili olun. Hissetmezsiniz bile.
Ben de vajinismus atlattim uyanık yaptirmam mümkün degilSanırım öyle yapacağım
Ben çektirdim geçen sene kasım ayında . Aslada bişey hissetmedimki benim canım çok tatlıdır bilenler bilirBen de Kadıköy'de bugün çektirceğim. Sonomed herkes çok övüyor. Acısızmış c kollu bir makineden bahsediyorlar. Ben geen sene çektirmiştim ama c kollu falan değidi eski yöntemle ypıldı. Baya bir ağrım olmuştu. Şimdi aynı acıları çekmekten çok korkuyorum. ama hiç bayılmaya gerek yok diyorlar sadece normal vijinal muayene olur gibi hissedeceksiniz diyorlar. Bakalım. Ben de korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.
Valla mı yaa inşallah benim de öyle olur. Ben geçen sene çektirdim özel bir hastanede. Kullandıkları aletleri gördüm sonradan demir kocaman kocaman şeyler. Bu merkez biz demir alet kullanmıyoruz silikon dediler. c kollu işre rahim ağzızı pensle tutup dışarı çıkarmıyoruz vs dediler. Ben de yapmışlardı onu geçen sene.Bilmiyorum ya inşallah korktuğum gibi olmaz. Dediğin gibi birşey hissetmem.Ben çektirdim geçen sene kasım ayında . Aslada bişey hissetmedimki benim canım çok tatlıdır bilenler biliryani c kollu makina vs vardı ben gittiğimde . Anlamadım bile ne oldu ne bitti
Dr. Cevat Bayrak bu işte 1 numara diye öneriliyor. Ablam ve arkadaşım çektirdi. ikisinin de deneyimleri iyiydi.Arkadaşlar merhaba , 6 ay içinde iki kez gelişmeyen kese sebebiyle kendiliğinden düşük yaptım. Araştırma yoluna girdik haliyle şuan rahim filmim kaldı sadece sizden rica ediyorum İstanbul’da bu işi düzgün yapan bir merkez ve doktora ihtiyacım var. Ücreti falan önemli değil , aşırı derecede korkuyorum. Lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız? Önceliğim İstanbul Anadolu yakası ama çok iyi bir yer önerirseniz Avrupa da olabilir.
Kuzum on dediklerinden bende korktum ama yok öyle bişey burda . Çektiler hatta 2 kez bittimi dedimValla mı yaa inşallah benim de öyle olur. Ben geçen sene çektirdim özel bir hastanede. Kullandıkları aletleri gördüm sonradan demir kocaman kocaman şeyler. Bu merkez biz demir alet kullanmıyoruz silikon dediler. c kollu işre rahim ağzızı pensle tutup dışarı çıkarmıyoruz vs dediler. Ben de yapmışlardı onu geçen sene.Bilmiyorum ya inşallah korktuğum gibi olmaz. Dediğin gibi birşey hissetmem.
SEn nerde çektirmiştin? Sonomed demi?Kuzum on dediklerinden bende korktum ama yok öyle bişey burda . Çektiler hatta 2 kez bittimi dediminanamadım bitebilceğine hiç ağrımadı . Doktorum bi kadındı yani isimlerede takılmayın makinalarla hiç bişey hissetmiyosun geçmiş olsun şimdiden
Evet canım sonomed kadıköy .SEn nerde çektirmiştin? Sonomed demi?
Bende bugün çektirdim. Ufak ufak yapışıklıklar var dedi ama önemli boyutta değil dedi. Kendi doktoruma sonuç raporunu gönderdim watsup tan histereskopi lazım gelin görüşelim dedi. Ya ben tekrar histereskopi olmak istemiyorumEvet canım sonomed kadıköy .
Ağrınız olmadı umarım geçmiş olsun . İlaçla açılmadıysa histeroskopi şart ama . Mağlesef bu yolda insna bazen yoruluyor ama değer sonuçları için canımBende bugün çektirdim. Ufak ufak yapışıklıklar var dedi ama önemli boyutta değil dedi. Kendi doktoruma sonuç raporunu gönderdim watsup tan histereskopi lazım gelin görüşelim dedi. Ya ben tekrar histereskopi olmak istemiyorum
Ama benim tüplerde sıkıntı yok. Rahimdeki yapışıklıklar zaten rahîm filmiyle açılmazmis histereskopi gerekiyor dedi onun içinAğrınız olmadı umarım geçmiş olsun . İlaçla açılmadıysa histeroskopi şart ama . Mağlesef bu yolda insna bazen yoruluyor ama değer sonuçları için canım
Film çekilirken başka biri var mıydı acaba hemşiredir vs. Yoksa yalnızca doktor mu oluyor?Evet canım sonomed kadıköy .
İçeri odada iki kişi oluyo hemşire doktor . Oluyor bende öyleydi 2 kişi çalıştıFilm çekilirken başka biri var mıydı acaba hemşiredir vs. Yoksa yalnızca doktor mu oluyor?
Kadın doktor tercih edebiliriz de hemşireyi seçemeyiz sanırımİçeri odada iki kişi oluyo hemşire doktor . Oluyor bende öyleydi 2 kişi çalıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?