- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Evet canim burdayiz artik. Insallah hayirlisiyla kavusurum bebisime artik.Hımm anladım suan izmirde otrysnuz galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim burdayiz artik. Insallah hayirlisiyla kavusurum bebisime artik.Hımm anladım suan izmirde otrysnuz galiba
İnşallah kuzum ya inşallah ne tarafta otryosun pekEvet canim burdayiz artik. Insallah hayirlisiyla kavusurum bebisime artik.
Bornova tarafi canim senİnşallah kuzum ya inşallah ne tarafta otryosun pek
Otarafa bu kadar uyguna bulacağını sanmıyorum cnm yaBornova tarafi canim
Aynen yaptirayim bariOtarafa bu kadar uyguna bulacağını sanmıyorum cnm ya
Aynen cnm yaptirAynen yaptirayim bari
canim bizde 9 senelik evliyiz ilk 2 buçuk sene korunduk 1 sene denedik sonra tedaviye başladık.benimde 3 sene önce bir gebeligim oldu ama düştü kimsayalmis doktorum çok oyaladı beni onun yüzünden tek tüpümü kaybettim acamadilar yapisiklik çok ilerlemis şimdiki doktorum 2 ay önce laporoskopi yaptı..kendiniz bi kaç ay deneyin sonra aşılama yapalım dedi3 sene oldu 5 kez dusuk yaptim malesef senin
Anladim canim hangi doktora gidiyosunn insallah kavusuruz kisa suredecanim bizde 9 senelik evliyiz ilk 2 buçuk sene korunduk 1 sene denedik sonra tedaviye başladık.benimde 3 sene önce bir gebeligim oldu ama düştü kimsayalmis doktorum çok oyaladı beni onun yüzünden tek tüpümü kaybettim acamadilar yapisiklik çok ilerlemis şimdiki doktorum 2 ay önce laporoskopi yaptı..kendiniz bi kaç ay deneyin sonra aşılama yapalım dedi
şuan özel karataş hastanesi arzu hanıma gidiyorum canim...daha önce egepol ayşen hanıma gidiyordum ama oyalayıp durdu...insallah kavuşuruz çok yoruldum bende artikAnladim canim hangi doktora gidiyosunn insallah kavusuruz kisa surede
Memnun musun? Ben de erol tavmergene gectim doktor begenemedim hic yaşuan özel karataş hastanesi arzu hanıma gidiyorum canim...daha önce egepol ayşen hanıma gidiyordum ama oyalayıp durdu...insallah kavuşuruz çok yoruldum bende artik
memnunum canim şimdilik çok ilgili bir doktor..butun skntilarini dinliyor arkadaş gibi ayrıca cep numarası var istediğin zaman arayıp konuşabiliyorsun..oyalamadan hemen yapılması gerekenleri yapıyor ayrıca istediği testler pahali gelirse sana dışarda yaptirip getirrisen kabul ediyor...kisacasi müşteri gibi değil hastası gibi davranıyor gerçekten de birde bayan olması benim için daha iyi herşeyimi rahatlıkla konuşabiliyorumMemnun musun? Ben de erol tavmergene gectim doktor begenemedim hic ya
Anladim canim. Doktor onemli yaa icine sinmesi lazimmemnunum canim şimdilik çok ilgili bir doktor..butun skntilarini dinliyor arkadaş gibi ayrıca cep numarası var istediğin zaman arayıp konuşabiliyorsun..oyalamadan hemen yapılması gerekenleri yapıyor ayrıca istediği testler pahali gelirse sana dışarda yaptirip getirrisen kabul ediyor...kisacasi müşteri gibi değil hastası gibi davranıyor gerçekten de birde bayan olması benim için daha iyi herşeyimi rahatlıkla konuşabiliyorum
aynen ole canimAnladim canim. Doktor onemli yaa icine sinmesi lazim
Memnun kaldiniz mi pekiMerhaba. 8 aralikta baris goruntuleme merkezinde anestezili 650 tlye oldum.
Aa uygunmus memnun kaldiniz mikarabağlarda ibni sina tıp merkezinde geçen yıl 300tl ye anestezi almadan çektirdim.