• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi izmir

3 sene oldu 5 kez dusuk yaptim malesef senin
canim bizde 9 senelik evliyiz ilk 2 buçuk sene korunduk 1 sene denedik sonra tedaviye başladık.benimde 3 sene önce bir gebeligim oldu ama düştü kimsayalmis doktorum çok oyaladı beni onun yüzünden tek tüpümü kaybettim acamadilar yapisiklik çok ilerlemis şimdiki doktorum 2 ay önce laporoskopi yaptı..kendiniz bi kaç ay deneyin sonra aşılama yapalım dedi

canim bizde 9 senelik evliyiz ilk 2 buçuk sene korunduk 1 sene denedik sonra tedaviye başladık.benimde 3 sene önce bir gebeligim oldu ama düştü kimsayalmis doktorum çok oyaladı beni onun yüzünden tek tüpümü kaybettim acamadilar yapisiklik çok ilerlemis şimdiki doktorum 2 ay önce laporoskopi yaptı..kendiniz bi kaç ay deneyin sonra aşılama yapalım dedi
Anladim canim hangi doktora gidiyosunn insallah kavusuruz kisa surede

şuan özel karataş hastanesi arzu hanıma gidiyorum canim...daha önce egepol ayşen hanıma gidiyordum ama oyalayıp durdu...insallah kavuşuruz çok yoruldum bende artik
Memnun musun? Ben de erol tavmergene gectim doktor begenemedim hic ya

Memnun musun? Ben de erol tavmergene gectim doktor begenemedim hic ya
memnunum canim şimdilik çok ilgili bir doktor..butun skntilarini dinliyor arkadaş gibi ayrıca cep numarası var istediğin zaman arayıp konuşabiliyorsun..oyalamadan hemen yapılması gerekenleri yapıyor ayrıca istediği testler pahali gelirse sana dışarda yaptirip getirrisen kabul ediyor...kisacasi müşteri gibi değil hastası gibi davranıyor gerçekten de birde bayan olması benim için daha iyi herşeyimi rahatlıkla konuşabiliyorum

memnunum canim şimdilik çok ilgili bir doktor..butun skntilarini dinliyor arkadaş gibi ayrıca cep numarası var istediğin zaman arayıp konuşabiliyorsun..oyalamadan hemen yapılması gerekenleri yapıyor ayrıca istediği testler pahali gelirse sana dışarda yaptirip getirrisen kabul ediyor...kisacasi müşteri gibi değil hastası gibi davranıyor gerçekten de birde bayan olması benim için daha iyi herşeyimi rahatlıkla konuşabiliyorum
Anladim canim. Doktor onemli yaa icine sinmesi lazim

karabağlarda ibni sina tıp merkezinde geçen yıl 300tl ye anestezi almadan çektirdim.

Orda bulunan Oznur Hanim teknisyen sanirim inanilmaz beni rahatlatti fakat anesteji yapacak kadin, boy kilo filan sormadi. Daha once anestezi aldim filan dedim, anesteziyi veriyorum bile demedi ben sordum :) basin donecek dedi gerisini hatirlamiyorum. Sonrasinda agrim oldu adet agrisi gibi benim. Ev isi yapma dediler o gun. Ben yuruyuse ciktim esimle yapildigi gun ve ertesi gun. Korkulacak bir sey degil ama ne olursa olsun kucukte olsa operasyon. Sizinde kolay gecer umarim

Back