Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım allah yardımcın olsun çıktıktan sonra banada yazar mısınKadın dogum ve araştırma hastanesi varsa direk oraya git bence ben yarın cektireceğim oradada anestezili yapılıyormuş
Ben geçen ay 9.000 TL İstanbul silivride cektrdim sürekli arastrdim Canı çok tatlı olan biriyim hayatımda regli ağrısı bilmem sürekli bana regli ağrısı gibi diyorlardi 30 sn bir aci cekiyorsun dediler anestezi kendim istemedim nasıl bir cesaret ise yattım hsg odasına sonra 1 saat sonra uyanacagima 5 dkda yaptriri giderim evime dinlenirim şükürler olsun doktorda çok anlayisliydi aşama aşama anlattı yaparken.. şimdi yalan söyleyemem acılı bir işlem acıda değil o tüplere verilen ilaç taziikle verildiği için yanma oluyor geecekten 30 sn falan sürdü.biraz yanıyor falan diye sesimi yükselttim ama dayanilmicak bir aci değil suni sancı alanlar bilirler belki arada gelen yanmalı bir kramp var o şekilde gelen bir sanciydi..bence 30 sn herkes dayanabilir boşuna narkoz almayın vücudunuza omrünüzden 5 yıl gidiyor gerek yok bence çıktıktan sonra hsg den alışverişe gtiim gezdm günlük hayatıma devam ettim sorun yok.Canım allah yardımcın olsun çıktıktan sonra banada yazar mısın
Geçmiş olsunBen geçen ay 9.000 TL İstanbul silivride cektrdim sürekli arastrdim Canı çok tatlı olan biriyim hayatımda regli ağrısı bilmem sürekli bana regli ağrısı gibi diyorlardi 30 sn bir aci cekiyorsun dediler anestezi kendim istemedim nasıl bir cesaret ise yattım hsg odasına sonra 1 saat sonra uyanacagima 5 dkda yaptriri giderim evime dinlenirim şükürler olsun doktorda çok anlayisliydi aşama aşama anlattı yaparken.. şimdi yalan söyleyemem acılı bir işlem acıda değil o tüplere verilen ilaç taziikle verildiği için yanma oluyor geecekten 30 sn falan sürdü.biraz yanıyor falan diye sesimi yükselttim ama dayanilmicak bir aci değil suni sancı alanlar bilirler belki arada gelen yanmalı bir kramp var o şekilde gelen bir sanciydi..bence 30 sn herkes dayanabilir boşuna narkoz almayın vücudunuza omrünüzden 5 yıl gidiyor gerek yok bence çıktıktan sonra hsg den alışverişe gtiim gezdm günlük hayatıma devam ettim sorun yok.
Ben 2023 Nisan ayında tokat medikal Park da cektirmistim o zaman 5 bin vermiştik şuan ne kadardır bilemiyorum ama ben anestezi almadan çektirdim çok kısa sürdü sadece 5-6 saniye ilacı verirken ağrım oldu sonrasinda hemen geçti ayaklandim ve çıktım sonrasında da hiçbir sorun yaşamadım ama arastirma Hastanesi'nde ücretsiz de cektirebilirsinKızlar tokatta yeni rahim filmi çektiren var mı?