• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi izmir

Bestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
2.837
3.718
83
Kizlar izmirde rahim filmi cektirenler nerelerde cektirdiniz doktorum istedi ama cok pahali geldi cinarlida fiyat.

selam arkadaşım...bende 3 sene önce çekildim alsancak da barış tıbbi görüntüleme merkezinde b3ni de doktorum oraya yönlendirmişti yanlis hatirlamiyorsam 300 idi.ozeller de pahali maalesef 2 ay önce de laporoskopi oldum 2500 lira oda

selam arkadaşım...bende 3 sene önce çekildim alsancak da barış tıbbi görüntüleme merkezinde b3ni de doktorum oraya yönlendirmişti yanlis hatirlamiyorsam 300 idi.ozeller de pahali maalesef 2 ay önce de laporoskopi oldum 2500 lira oda
Cevap verdigin icin cok sagol. Ya evet cok yuksek fiyatlar. Anestezili mi cektiler

evet canim anestezili çektiler ne olduğunu anlamıyorsun zaten uyanınca hafif kasik ağrın oluyor okadar...sana ne kadar dediler hastaneden hastaneye değişiyor

çok demisler sanada resmen bizleri sömürüyorlar..manevi acıdan zaten zor günler geçiriyoruz maddi acıdan da bunlar yıpratıyor..devlet hastaneleri de yapiyormus ama anestezili mi bilmiyorum tabi..

Yaa devlette de sirayi ne zaman verirler ki acaba? Ondan ozelde cektirmek istiyorum ama maliyeti sasirtti

haklisin bende oyuzden devleti tercih etmemistim herşey de sıra süresi uzun oluyor...bunlar yine iyi fiyatlar birde hamile kalamazsam aşılama evresi tüp bebek evresi olacak onlar daha pahali...sen istersen bir yere bağlı kalma doktorun mu önerdi orda çektirmeni

Kizlar izmirde rahim filmi cektirenler nerelerde cektirdiniz doktorum istedi ama cok pahali geldi cinarlida fiyat.
Canm nekadar fiyat istediler bende izmirdeyim ve izmirde çekildim rahim filmj

850 canim. Sen nerede cektirdin
Ben menemen yaşam sağlık tip merkezinde doktor haluk tugran a çekildim ağustosta anestezili 500 lira daha uygun bulabileceğini sanmiyorum ben bulamadım mesela orda cekildim

Hadi yaaa. Nerelere sormustun canim? Sasirdim ya fiyata
Uygunmu geldi canm valla en uygunu buydu medicale sordum 900 dedi egepole sordum 870 dedi en ygunu buydu ve doktor mükemmel iyi ilgileniyor sen netarafta otrysn cnm

Back