Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap verdigin icin cok sagol. Ya evet cok yuksek fiyatlar. Anestezili mi cektilerselam arkadaşım...bende 3 sene önce çekildim alsancak da barış tıbbi görüntüleme merkezinde b3ni de doktorum oraya yönlendirmişti yanlis hatirlamiyorsam 300 idi.ozeller de pahali maalesef 2 ay önce de laporoskopi oldum 2500 lira oda
Canm nekadar fiyat istediler bende izmirdeyim ve izmirde çekildim rahim filmjKizlar izmirde rahim filmi cektirenler nerelerde cektirdiniz doktorum istedi ama cok pahali geldi cinarlida fiyat.
850 canim. Sen nerede cektirdinCanm nekadar fiyat istediler bende izmirdeyim ve izmirde çekildim rahim filmj
Ben menemen yaşam sağlık tip merkezinde doktor haluk tugran a çekildim ağustosta anestezili 500 lira daha uygun bulabileceğini sanmiyorum ben bulamadım mesela orda cekildim850 canim. Sen nerede cektirdin
Hadi yaaa. Nerelere sormustun canim? Sasirdim ya fiyataBen menemen yaşam sağlık tip merkezinde doktor haluk tugran a çekildim ağustosta anestezili 500 lira daha uygun bulabileceğini sanmiyorum ben bulamadım mesela orda cekildim
Uygunmu geldi canm valla en uygunu buydu medicale sordum 900 dedi egepole sordum 870 dedi en ygunu buydu ve doktor mükemmel iyi ilgileniyor sen netarafta otrysn cnmHadi yaaa. Nerelere sormustun canim? Sasirdim ya fiyata
Anladim canim. Yok ben adana baskentte 2 sene once anestezisiz 60 tl ye cektirmistim ondan bilmiyodum bu fiyatlariUygunmu geldi canm valla en uygunu buydu medicale sordum 900 dedi egepole sordum 870 dedi en ygunu buydu ve doktor mükemmel iyi ilgileniyor
Hımm anladım suan izmirde otrysnuz galibaAnladim canim. Yok ben adana baskentte 2 sene once anestezisiz 60 tl ye cektirmistim ondan bilmiyodum bu fiyatlari