Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ben yarın saat 10:30 da anestesisiz çektireceğim. benim açımdan nasıl bişey olduğunu anlatırım sizede. bana dua edin lütfen :bbo:

malesef filmi çektiremedim. iltihap varmış öncelikle onun tedavi edilmesi gerekiyormuş, şuan bu film çekilirse tüplere gidebilirmiş iltihap. kısacası filmin çekilmesi 2010 a kaldı...

almaata canım benim teşekkür ederim bilgim olmuş oldu.bende 2 gün önce gittim dr.herşeyin normal olduğunu yaramıda dondurtmuştm kontrole gitmiştim hem de.3 ay normal olarak denememizi söyledi bakalım çalışmalara başlıyoruz inşallah yakında bi bebişimiz olur.lütfeeeenn olsunnnn artıkkkkkkk.Çok üzgünüm çoook

kkkk evet tabiki bünye meselesi duyduğum kadarıyla tüplerinden problem olanların daha çok canı yanıyormuş.ben eve gelir gelmez ağrı kesici aldım ağrım fazla olmadı.tabi tüplerimde problem çıkmadı şükür ondan dolayı olabilir.
anestezi alsınlar demişsiniz ama dr.lar çoğunlukla gerek olmadığını narkozun zaten iyi olmadığını çok gerekli olmadıkça kullanılmamasını söylüyorlar.canım sana çok geçmiş olsun.ALLAH kolaylık versin.

Yasmınelcim inşallah allah dualarımızı kabul eder hepimize sağlıklı bebişler verir.Ben de çok üzülüyorum insanın başına gelmeyince anlamıyor.Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin diye hep dua ediyorum.

selam.ben filmimi çektirdim.anestezili oldu herkese tavsiye ederim.çok rahattım.kanallarım da açık çıktı.bitincede ağrım olmadı hiç.kendi doktorum ve anestezi uzmanı olan eşiyle birlikte özel tomoğrafi merkezinde yapıldı.işlemden 15 dk öncesi makattan ağrı kesici fitil verildi.işlem de yaklaşık 15 dk sürdü.15 dk da ayılmam.ayıldığımda hiç ağrım yoktu.dr kanamaya karşı tampon koymuş.20 dk sonra onuda çıkardı ve birdaha kanamam olmadı.rahat etmek isteyenlere anestezili öneririm.birde hiç telaş yapmayım,korkulacak birşey değilmiş.

Ya bende ocakta çektircem adetten sonra ama benim doktor anestezisiz çekelim dedi korkuyorum vallahi ne yapcam bilmiyorum çok ağrılı geçtiğini söyleyende var fazla ağrı olmadıgını söyleyende yandım ben ... :kedi:

bir arkadaşım çektirmişti hiç ağrı hissetmemiş yalnız işlemden 2 saat önce bi hap almış

Merhaba arkadaşlar,

Ben de tam 4 kez hsg çektirdim ama sadece sonuncusu çok ağrısız ve stressiz oldu.Diğer 3 ünde çok acı çektim.Sonkini İstanbul'da ECHOMAR' da çektirdim.Aynen ESP'nin yaşadığı şeyler gibiydi benim yaşadıklarımda.Üstelik film den sonra arabamızla İstanbul'dan Erzurum'a seyahat ettik ve hiç bir sorun yaşamadım.Beni Alman Hastanesi'ndeki doktorum oraya göndermişti.Benim hsg diyince halimden korktuğumu anlamış olacak ki sadece bir sinek ısırığı kadar basit olacak dedi ve aynen öyle oldu.Yaptıracaklara kolay gelsin.Allah emeklerimizi boş çıkarmasın.

kızlar ben de haftaya cektirecegim de anestezi ile mi daha iyi olur ki?vanestezinin zararı nedir bilen var mı??

ben korkumdan çok bağırdım yıktım ortalığı :) aslında korkulacak birşeyi yok bu filmin yaaa walla ben 1 senedir erteliyorum ama boşuna harcadım 1 senemi:S bir tüpüm tıkalıymış o da film çekilirken açıldı bakalım undan sonra ne olucak allah isteyipte çocuk sahibi olamayan herkesi bir an önce bebeklerine kavuşturur inşallah...

kızlar ben de haftaya cektirecegim de anestezi ile mi daha iyi olur ki?vanestezinin zararı nedir bilen var mı??

dr.lar anesteziye pek yanaşmıyor canım. anesteziyede ihtiyaç duyulacak birşey değil bende. ben gidip çekilebildiysem bunu herkes yapar ben hem çok nazlı hmde acıya hiç dayanamayan bir insanım. korkma hiç. adet ağrısı gibi oluyor ve en fazla 3 dakika sürüyor acısı

sağol canım ama benim doktor nedense anestezi ile yapalım diyor anlamadım amacını

selamlar,bende geçen hafta çektirdim devlet hastanesinde.sadece çekildiği esnada ilaç verilirken acı oluyor geçmeyecekmiş gibi geliyor ama kalkıp yürüyosunuz.anestezi yapacak kadar uzun süren bir işlem olmadığı için tavsiyem anestezi olmadan çektirmeniz.zaten 2 saat öncesinden hastane gereken ağrı kesicileri almanız için uyarı yapıyormuş:-)ama doktor bana söylememiş hsgye girmeden 5 dakika önce içtim.neyse bitti şükür....

selamlar,bende geçen hafta çektirdim devlet hastanesinde.sadece çekildiği esnada ilaç verilirken acı oluyor geçmeyecekmiş gibi geliyor ama kalkıp yürüyosunuz.anestezi yapacak kadar uzun süren bir işlem olmadığı için tavsiyem anestezi olmadan çektirmeniz.zaten 2 saat öncesinden hastane gereken ağrı kesicileri almanız için uyarı yapıyormuş:-)ama doktor bana söylememiş hsgye girmeden 5 dakika önce içtim.neyse bitti şükür....

canım öncelikle geçmiş olsun bende çektircem çok korkuyorum rahmim dar ama bakalım doktorum ne der anesteziyle olsun dermi bilmiyorum neyse sana şeyi sormak istiyorum acaba hangi devlet hastanesinde çektirdin.

canım öncelikle geçmiş olsun bende çektircem çok korkuyorum rahmim dar ama bakalım doktorum ne der anesteziyle olsun dermi bilmiyorum neyse sana şeyi sormak istiyorum acaba hangi devlet hastanesinde çektirdin.

ben ayın 15 inde semiha şakirde çektireceğim

aaa zeytinburnundaymış semiha şakir hastanesi ayy dur dur bende oraya gideyim madem çekiyorlar çok saol canım ya...allah yardımcımız olsun.

X