Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ben de çek tireceğim çok korkuyorum

ALEYNA BEN 2 ARALIKDA ÇEKTİRDİM VE ÖDÜM KOPTU BİRDE TEK GİTTİM ÇEKTİRMEYE SİNİRLERİM BOZULDU AĞLADIM AMA KORKULACAK BİRŞEY OLMADIĞINI ÇEKİLDİKDEN SONRA ANLADIM ...... SENİ MASAYA YATIRIYORLAR RAHİM ağzına birşey sokuyor ve hafif açıyorlar ve inan anlamıyorsun bilesonra pipet kalınlığında ve uzunluğunda bir çubukla sıvı veriyorlar vücuda o sıvı biraz yakıyor o kadar çiğer flimi nasıl çekiliyrsa öyle karın kısmına rontgen makinasını dayıyorla senle temaz etmiyor bile 4 poz alıp bitti diyorlar bu kadar ve inan korkulacak birşey değil. sadece akşam çekildikden sonra biraz şiddetli adet sancısı gibi sancın oluyor kokrma

arkadşlar bende salı günü çektrcm doktorum dedik haybeye acı çekmene gerk yok çok az narkoz verelm dedi bayıltılark yapılck şimdi yinede korkuyorm normle iğnedn korkn insnm ama bebişim için herşeye deeğr

hsg testi içinmi narkoz vereceklermiş deminde dediğim gibi daha 2 aralıkda çektirdim benimde ödümü koparttılar ama inan ne korkulacak bir şey nede narkoz gerektirecek bir acısı var. ya nasıl desem sadece içine verdikleri sıvı çok hafif yanma yapıyor miğde yanmasından bile hafif bir his .... başlarken ağladım sinirlerim bozuldu sonra beni korkutanlara içimden saydımda saydım sonra kendime güldüm.. sadece çekim bittikden s1 saat sonra şiddetli bir karın ağrısı çekiyorsunuz adet sancısından biraz fazla oda sıvının etkisiymiş. inan narkozu boşuna alırsın.

kendi yaşadığım korku aklıma geliyor o nedenle anlıyorum ama boşuna korkumuşum inanaın sizde öyle diyeceksiniz. sizi korkutanlara benim gibi içinizden geleni sayacaksınız. çok şükür benim sonuçlarım temiz çıktı birde doktorum dediki bu testden sonra ay içinde hamile kalanların sayısı bayağ çokmuş... şimdi inşaallah diye dua ediyor adet tarihimi bekliorum olmazsa ilaç tedavisi uygulanacak allahım tüm isteyenlere nasip etsin aminnn

slm kızlar ben sanırım 1 2 aya kadar hsg çektircem çünkü bundan başka sorun çıkmadı belki tüplerim tıkalı olabilir ancak benim merak ettiğim diyelimki tüplerim tıkalı peki ondan sonra ne olcak ameliyatmı oluyor yoksa bakıldığı günmü açılıyor açılma sistemi nasıl çok merak ediyorum lütfen yaşayanlar beni aydınlatsın.

kızlar sorumu cevaplayacak kimse yokmu yaaaa

slm arkadaşlar. bende perşembe günü rahim filmi çektiricem. 5 senelik evliyim hiç korunmaıdğımız halde bebeğimiz olmadı. eşimde bende bütün testleri yaptırdık hepsi temiz çıktıı. 6 aydır klomen tedaviis gördüm . bu ay doktorumm tedaviyi bitirdi. ve rahim filmi çekicez dedii. biraz stresliiymm. inşallah temiz çıkar. sonuçlarımda tez zamanda hepimiz bebişlerini kucaklarımıza alırızz. allah kimseleer arattırmasınn .:Saruboceq:

arkaşlarda birde film çektirenler yada çektirecek olanlar flimden önce doktorunuz size yapıp yada yapmayacağınız şey hakkında bişeyler söledimi bana sölemedii. bilgilendiriseniz sevinirmm

arkaşlarda birde film çektirenler yada çektirecek olanlar flimden önce doktorunuz size yapıp yada yapmayacağınız şey hakkında bişeyler söledimi bana sölemedii. bilgilendiriseniz sevinirmm

merhaba ben 4 gün önce cektirdim korkulacak bir sey yok biraz agrı oluyor oda olsun artık .adetten sonra cekiliyor bana doktorum cinsel iliski olmadan cekelim dedi.cektikten sonrada film esnasında radyasyon aldıgım icin bu ay korunun dedi.ben internetten baska bir doktora sordum korunmana gerek yok dedi.bende bunu merak ediyorum korunayımmı korunmayayımmı iki doktorda prof ne yapacagımı sastım.birde filmi cekmeden önce agrı kesici igne yaptımafoldumben

kızlar bende çektircem ama benim merak ettiğim kapalıysa ne olacak nasıl açılıyor ameliyatmı yoksa başka bişeymi yapıyorlar meraktan çatlıcam yardım edin.

kızlar sonunda cumartesı gunu bende cektırdım hsg hıc korkmayın burda bızı korkutan arkadaslar sızlerde cok ayıp etmıssınız aklım cıktı sınırlerım bozukdu agla agla öldüm korkudan ama hıc te anlatıldıgı gıbı dııl..

evet agrı sancı sıvı verıldıgı sırada oluyo ama narkozluk kadar degıl tabı doktorunda bunda payı cok.. hastaya yaklasımı öenmlı benım drum cekmedı farklı bı bayan dr cektı ıstanbulda oturanlara cektırdıgım yerı ve dru tavsıye edebılırım super bı drdu.. yıne olsa yıne ona gıderım..

sızlere tavsıyem drunuzla hsgye gırmeden konusun cıkınca bı agrı kesıcı ıgne yapsın agrılarınızı bıcak gıbı kesıyo ama ben 15 dk ıgne yaptırmadım agrıdı .. ıgneden sonra rahatladım..

adet bıtımınden sonra ılıskıye gırmeden cekılıyo. ve cektırdıkten sonra 2 gun banyo ve ılıskı yasak mıkrop ıhtımalıne karsıı. gıderken yanınızda pet goturun cunku hafıf kanama olabılıyor.. ama ne olur kendınızı cok kotu bıseymıs gıbı hazırlamayın...hersey bebek ıcın...korkmayın... allah tum cektırıcek olanların yardımcısı olsun ınsallah sonuclar temız cıkar...

ssklıyshe bırde cektırıcek arkadaslar ssklıysanız ozelde cektırın mutlaka bırde yılbasından once cektırın yılbasından sonra %70 ını odıceksınız

arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bende bu hafta doktora gidicem bebek için bende 1 yıldır evliyim bebek istiyorum ama henuz olmadı rahim filminden once erkege mi bakılıyor bu konuda bilgiye ihtiyacım var bir yerden duymustum once erkegin sperm sayısını inceleyip sonra kadına bakıyorlarmış diyecvb verirseniz cok sevinirim

cnm rahım fılmınden once ultrasonla muayne oluyosun sonra gereklı hormon tahlıllerını oluyosun eger hormonlarda bı problem varsa dr ılaclara baslıyo ve rahım fılmıyle sıpermıyogramı yaptır bana oyle gel bıde dıyo hanı benım drum ıkısını bırlıkte ıstedı

cnm rahım fılmınden once ultrasonla muayne oluyosun sonra gereklı hormon tahlıllerını oluyosun eger hormonlarda bı problem varsa dr ılaclara baslıyo ve rahım fılmıyle sıpermıyogramı yaptır bana oyle gel bıde dıyo hanı benım drum ıkısını bırlıkte ıstedı

teşekkur ederim canım sagol zaten hormon tahlilim yapılmıştı ultrasona da girmiştim yumurtalık filmimde cekildi hepsi temiz cıkmıştı belkide bu defa rahim filmi istenecek offf biz kadınlar neler cekiyoruz

bende her ay doktora gidicem diyorum bi türlü cesaret edemiyorum:çok üzgünüm: ama bu cuma kesin gidicem yaa kızlar bide bende mantar var ya geçmesinimi beklesem garip gelicek belki size ama utanırım böle gitmeye ya:çok üzgünüm: offf birde cuma gitmemin sebebi tam yumurtlama günüm daha ii bakılır diye düşündüm dualarınızı bekliyorum a.s.

bende her ay doktora gidicem diyorum bi türlü cesaret edemiyorum:çok üzgünüm: ama bu cuma kesin gidicem yaa kızlar bide bende mantar var ya geçmesinimi beklesem garip gelicek belki size ama utanırım böle gitmeye ya:çok üzgünüm: offf birde cuma gitmemin sebebi tam yumurtlama günüm daha ii bakılır diye düşündüm dualarınızı bekliyorum a.s.

hayır canım ne utanıyosun bendede mantar vardı bende oyle gittim ne alakası var işini uzatma onlar dogumda neler goruyo mantar varmış cokmu hiçde çekinme biz kadınlar için utanmak ayıp helede bebegimiz olmuyosa başımıza neler geliyo neler

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ist. semiha şakir doğum hastanesine gittim. şuanki durum benden rahim filmi eşimdende sperm testi istendi. benim korkum şu öyle bir form verdilerki okuyup imzalamam için ölüm riskine kadar uyarıyor. bu denli tehlikeli bir şeymidir? ve ssk hastanesinde çektiren varsa önerirmi onu merak ediyorum. şimdiden teşekürler...

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ist. semiha şakir doğum hastanesine gittim. şuanki durum benden rahim filmi eşimdende sperm testi istendi. benim korkum şu öyle bir form verdilerki okuyup imzalamam için ölüm riskine kadar uyarıyor. bu denli tehlikeli bir şeymidir? ve ssk hastanesinde çektiren varsa önerirmi onu merak ediyorum. şimdiden teşekürler...

canım benim cevremde 3 kişi cektirdi bunu onumuzdeki ayda ben cektiricem o formalite geregidir cekilen kimseye bişe olmadı sadece cok az bi acı oluyomuş o kadarda olucak rahim dışarı cekilip bi sıvı veriyolarmış orda biraz acı duyuluyomuş başkada bi sorun yokmuş bittikten sonra 10 15 dakka yatıyo sonra normal fiziksel hayatına geri donuluyomuş benim cevremdekiler ozelde yaptırdı benim ssk yok bende ozelde yaptırcm 275 lira istediler rahm filmine 75 lirada sperm testine ama ssk varsa niye boşuna para odeyesin bunu cok abartıp narkoz felan isteyen oluyomuş ama arkadaşlarım buna hiç gerek olmadıgını soyluyo yardımcı olduysam ne mutlu

2.kez yaptıranları duyuyorum, tekrar çokcuk düşününcemi yapılıyor 2.kez:S yada başarısız olunca tekrarmı çekiyorlar...

X