Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

merhabalar,1 ay önce çektirdim dijital HSG bende çevreden kötü diye duymuştum ama inanmayın insanlarımız abartmayı çok seviyor.bence anesteziye gerek yok tabi bünyeye bağlı vajinal muaynede ne kadar can acıyosa okadar diyebilirim.tabi ben özelde yaptırdım ve doktorum çok iyiydi.

zaman yaklaştıkça daha çok düşünüyorum her yerim kaşınıyor stresten. beni çok rahatlattınız teşekkür ederim sizlere...

hsg hakkında yazılanları okuyunca bende aylarca erteledim korkumdan en sonunda 4 aralıkta çektirdim sositosositomillet ne kadar abartıyor öle ya 10 dk süren bişeyi neredeyse açık ameliyat gibi lanse ediyorlar..:eek:lmaz:

ama dikkat edilmesi gereken bişey var verilen ilaç nadir olarak elerji yapabiliyor ben yarım saat sonra aşırı şekilde kaşınmaya başladım yüzümde başlayan kaşıntı bütün vücudumu sardı sonra domates gibi kızardım:asigim:hastaneyi aradık hemen sağlık ocağına gidip elerji iğnesi yaptırmamı söyledi doktor 2 iğne yaptılar biraz müşahede altında tuttular 2 saat sonra bişeyim kalmadı...

HERŞEY SENİN İÇİN BEBEĞİM.........

sıra bende:KK43: 1 senedir korkumdan erteliyorum rahim filmini ama artık dr.um yapılacak birşey kalmadığını her yolu denediğimizi söyledi ve bu ay için kesinlikle çektiriceksin dedi yani kaçışım burda son buldu. öyle çok korkuyorum kiiii anlatıcak söz bu lamıyorum yarın olsun istiyorum olsunda bitsin bide olmasın istiyorum ölüme gidiyor gibi hissediyorum kendimi :KK43: ben ki hastanelerde yatmış ameliyatlar olmuş insanım ama yok bunda tıkandım kaldım çok korkuyorum çoooook eşime bir bebek veremicem diye çok korkuyorum

Ben de rahim filmi çekildim özelde çekildim anestezi yapılmadı biraz sancılı oldu 10 dakikada bitiyor zaten ama film çekildikten sonra 10-15 dk. yatırıyolar baş dönmesine karşı.Filmden sonra kanama gelecek 1 gün sürer demişti doktor ama benim kanamam 3-4 gün sürdü nedendir bilmiyorum. Ayrıca benim doktorum daha tedaviye başlamadan rahim filmi çektirdi şimdi klomen kullanıyorum.

almaatacım,klomen kullanıyorum demişsin ne için bu ilaç sanırım ilaç dimi.bende bi problem çıkmadı ama ultrasonda tüpüm gözüküyordu dr.öyle dedi onun çektirdim ben.neden gözüktüğü konusunda hala bi bilgi sahibi değilim.

Yasmınel cim evet klomen kullanıyorum. Klomen yumurta uyarıcı ilaç. Gebelik için yani. Ama ultrasonda tüpler görünüyo demişsin ne olduğunu ben de anlamadım.

özel hastanedemi yaptırıyorsunuz tedavinizi? devlet hastanesinde yaptıran varmı???

ben ilk önce tıp fakültesine gittim ama 2,3 ay sıra gelmez deyip özele yönlendirdiler bayaa bir araştırdım neredeyse konyadaki bütün hastanelerle görüştüm sonunda özel selçuklu hastanesinde çektirdim ve gayet memnun kaldım hemde 8 tl ödedim

eşim devlet memuru sağlık karnesiyle gitmiştim ama sağlık karnesi olmayanlarada 145 dediler kızılay hastanesi var orasıda 15 tl istedi sizin fiyatlar bayaa uçukmuş

merhabalar,1 ay önce çektirdim dijital HSG bende çevreden kötü diye duymuştum ama inanmayın insanlarımız abartmayı çok seviyor.bence anesteziye gerek yok tabi bünyeye bağlı vajinal muaynede ne kadar can acıyosa okadar diyebilirim.tabi ben özelde yaptırdım ve doktorum çok iyiydi.

cnm bencede bünyeye bağlı bnde geçtiğimz salı çektrdim doktorum boşuna acı çekme anestezili yapalım dedi öle çektrmeme rağmen 2 gün feci şekilde ağrı çektm bilmiyrum belki tüplerim kapalı die o çekmiş olabilirim ama ara ara hala sağ tarafmda bi sancı oluyor billmiyorum kıslar her ne olursa olsn bir kai kuruş fazla vern anestezili çektirin derim nasıl bünyeye sahip olduğunuzu bilemezsinz

Bende rahim filmi çektirdim ve sonucunda arkuat rahime sahip olduğum çıktı yani rahmim kalp şeklindeymiş. üst kısımdan kalp şekli gibi yarık var doktor bir kere daha deneyebilirsin dedi üç kez düşük yaptım ama korkuyorum şimdi böyle bir teşhis konan varmı histeroskopi yaptıran varmı? Bana da yardımcı olursnaız çok sevinirim

selam.bende cuma günü saat 15:30da çektiricem.(anestezili).dr sabah 10 dan sonra bişey yiyip içme dedi.anesteziden dolayı sanrım.sizlerdende istendimi.

X