Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Herkese merhabalar günaydınlar bende ağustos2008den bu yana anne olmak için uğraşıyorum rahim filmi çektirenlerdenim bana genel anestezi uygulandı çünkü doktorum bana dayanamazsın dedi... ben normal muayenede bile çok zorlandığım için doktorum da uygun olanı uyguladı sağolsun...zaten filmden sonra 3gün yattım evde çok kötü oldum 15 gün ilişki yasak dedi doktorm 07.11.2009da olmuştum 10 gün sonra muayene oldum herşey çok güzel 6 ay içinde gebelik olmasa yine gel dedi bakalım Allahtan hayırlısı.Herkese acil şifalar dilerim.

kızlar sıvı vucuttan yavaş yavaş atılıyo böle bazen sümüksü akıntı olur ya aynı onun gibi bazen kanamalı bazen normal şekilde akıyo bikaç gün içinde akıp gidiyo korkmayın kendinizi korkutmayın burdaki yazılanlar yalan değil ama kişiye göre değişir doktoruna göre değişir bence bi kaç dk lık bi işlemi bukadar büyütmeyin tamam acı veriyo ama dayanılmayacak gibi değil 15 dk sonra yürüyerek çıkarsınız hastaneden.Rabbim daha büyük dertler vermesin acıyı hissettiğinizde hamile olduğunuzu hayal edin

Herkese merhabalar günaydınlar bende ağustos2008den bu yana anne olmak için uğraşıyorum rahim filmi çektirenlerdenim bana genel anestezi uygulandı çünkü doktorum bana dayanamazsın dedi... ben normal muayenede bile çok zorlandığım için doktorum da uygun olanı uyguladı sağolsun...zaten filmden sonra 3gün yattım evde çok kötü oldum 15 gün ilişki yasak dedi doktorm 07.11.2009da olmuştum 10 gün sonra muayene oldum herşey çok güzel 6 ay içinde gebelik olmasa yine gel dedi bakalım Allahtan hayırlısı.Herkese acil şifalar dilerim.

arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim acaba adetliykenmi çekiliyor.fiyat tl yaklaşık ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim.hepinize geçmiş olsun.kafa çok karışık

arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim acaba adetliykenmi çekiliyor.fiyat tl yaklaşık ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim.hepinize geçmiş olsun.kafa çok karışık

adetin hemen bitiminde çekiliyor.. benim adet 5 gün sürüyor.. bugün 6. günüm ve bugün çektireceğim hsg.. fiyat 300-400 arası.. ben göztepe medical park hastanesinde çektireceğim.. 195 lira...
benimde kafam çok karışıktı..ama boş yerede kürek çekmek istemiyorum..bir sorun varsa göreyim yoksada içim rahat bi şekilde denemeye devam edeyim istedim..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

slm arkadaşlar,bende kısa süre önce düşük ardındanda kürtaj yaşadım ve doktorum ilk adetinden hemen sonra hsg çektir dedi.yorumlarınızın bir kısmını okudum ancak genelde özelde çektirilmiş sanırım.ben zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum.ama hem acı-ağrı konusunda endişeliyim hemde teknisyenler mi doktorlar mı çekiyor bilmiyorum.tecrübeniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

slm arkadaşlar,bende kısa süre önce düşük ardındanda kürtaj yaşadım ve doktorum ilk adetinden hemen sonra hsg çektir dedi.yorumlarınızın bir kısmını okudum ancak genelde özelde çektirilmiş sanırım.ben zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum.ama hem acı-ağrı konusunda endişeliyim hemde teknisyenler mi doktorlar mı çekiyor bilmiyorum.tecrübeniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.

teknisyenler çekmiyor. radyoloji uzmanı veya kadın doğum uzmanı oluyor.. birde yardımcı bir hemşire...
ben özelde çektirdim.. medical park göztepe hastanesinde.. bana telefonda 190 lira dediler.. 3 kez arayıp sordum hep 190 dediler.. gittim bilgisayara giriş yaptılar 250 dediler.. itiraz ettim... kızdım falan... sonra tamam 150 lira dediler.... kaydirigubbakcemile3
bende 150 liraya çektirdim çıktım... çokda rahat geçti.. ağrı sızı çok fazla olmadı.. çok şükür sonucumda iyi çıktı alkisalkisalkis

şu rahim filmini çektirmeden önce beni de çok korkuttular.ağrı,kanama vs oluyo diye.biraz ağrı oldu ama bence değerdi...

şu rahim filmini çektirmeden önce beni de çok korkuttular.ağrı,kanama vs oluyo diye.biraz ağrı oldu ama bence değerdi...

bende çok korkarak gittim... ama bencede değerdi.. çok ağrı olmadı..ayrıca sonucun iyi olduğunu görünce içim çok rahatladı... bir problem yok çalışmaya devaaammmm kararı aldım :KK66: geçen ay çok çökmüştüm neden olmuyor hala diye.. o yüzden bu film beni epey motive etti =)))) hayırlısı artık

Bende Hsg çektireceğim bu hafta içerisinde... Medical Park Göztepe hastanesinde çektiren var mı aranızda? Doktorum bana tolorex antibiyotik al gitmeden önce dedi.. sadece 1 kez mi alacağım dedim.. evet sadece 1 kez gitmeden al bir de apranax al öyle gel dedi... siz antibiyotik kullandınız mı? ne kadar kullandınız?

Selam lapacı;
Ben HSG mi Koşuyolu Medipolde çektirdim. Medical parkı bilmiyorum. Film çektiemeye gitmeden sadece ağrı kesici aldım. filmi çektirdikten sonra doktor Tetradox adlı bir antibiyotik verdi. Onu da günde 2 kezden
3 gün içtim.

Selam lapacı;
Ben HSG mi Koşuyolu Medipolde çektirdim. Medical parkı bilmiyorum. Film çektiemeye gitmeden sadece ağrı kesici aldım. filmi çektirdikten sonra doktor Tetradox adlı bir antibiyotik verdi. Onu da günde 2 kezden
3 gün içtim.

nerde çektirsem diye araştırırken medipolede bakmıştım..fiyatı yüksek gelmişti...
bende gitmeden önce bir kas gevşetici, bir ağru kesici ve tetradox aldım sadece 1 doz... sonrasında kullanmana gerek yok dedi dr.... ilginç sende daha fazla kullanmanı istemiş.. enfeksiyon riski için kullanılıyomuş tetradox. belki sende risk görmüştür..

bende yarın çektiricem saat 14te hayırlısı inşallah. sonucumu sizlerle paylaşırım

sakin ve rahat olmanı tavsiye ederim... vücut kasılırsa açık olan kanallar kapalı görünebiliyomuş filmde.. hemde acı hissediyosun kasıldığında... olabildiğince rahat olmaya çalış yerimseniben

bende çektircem bazıları çok ağrı deyip korkutuyorlar.teşekkürler içimi rahatlattın.

Merhaba asgus bende bugÜn Çektırdım.dedıklerı gıbı kÖtÜ deĞıldı.adet sancısına benzer bı acı oldu oda kısa sÜrÜyor.10-15 dak.lık ıŞ.abarttıkları gıbı Öyle degıl. Bıraz acı okadar.bebıŞŞımz ıÇın o kadar olsn

slm ben 1 yıldır bebek istiyorum bunun için doktora gittik ve rahim filmi çektirdk anestezi yaptırmana gerek yok sadece 5dk ilacı verince adet sancısı gibi bir ağrı giriyor okadar sonrada halsizlik benim tüplerim açıktı çok şükür ağrıya değdi

rahim filmini çektirdim sonucumu paylaşırım demiştim paylaşıyorum. sadece rahim ağzını açmak için alet takılırken acı duydum ama dayanılmayacak bişey değil. bazıları ilaç gönderilirken ağrı hissettiklerini yazmışlar bende hiç olmadı,ilacın gönderilişini hiç hissetmedim bile. çok şükür ki tüplerim açık her ikisi de sonucum da iyi çıktı yani.
Bakırköy Radyotom- Radyomar da çektirdim tavsiye ediyorum çektirecek olanlara.

Lapacı, teşekkür ederim tavsiyen için ama ister istemez ben kendimi kastığımdan alet yerleştirilirken acı duydum.Yalnız öyle abartıllacak hiçbişey yokmuş.Ayrıca bende kanama falan da olmadı hiç.

arkadşlar bende salı günü çektrcm doktorum dedik haybeye acı çekmene gerk yok çok az narkoz verelm dedi bayıltılark yapılck şimdi yinede korkuyorm normle iğnedn korkn insnm ama bebişim için herşeye deeğr

slm kızlar ben sanırım 1 2 aya kadar hsg çektircem çünkü bundan başka sorun çıkmadı belki tüplerim tıkalı olabilir ancak benim merak ettiğim diyelimki tüplerim tıkalı peki ondan sonra ne olcak ameliyatmı oluyor yoksa bakıldığı günmü açılıyor açılma sistemi nasıl çok merak ediyorum lütfen yaşayanlar beni aydınlatsın.

arkadaşlar bu rahim filmini devlet hastanesi çekmiyor değilmi?yoksa çekiyormu? devlet çekmiyorsa üniv hastanesi çekiyormu? illa özeldemi çektirmek lazım...ben çektirmeyeceğimde meraktan sordum

X