ben de çek tireceğim çok korkuyorum
arkadşlar bende salı günü çektrcm doktorum dedik haybeye acı çekmene gerk yok çok az narkoz verelm dedi bayıltılark yapılck şimdi yinede korkuyorm normle iğnedn korkn insnm ama bebişim için herşeye deeğr
slm kızlar ben sanırım 1 2 aya kadar hsg çektircem çünkü bundan başka sorun çıkmadı belki tüplerim tıkalı olabilir ancak benim merak ettiğim diyelimki tüplerim tıkalı peki ondan sonra ne olcak ameliyatmı oluyor yoksa bakıldığı günmü açılıyor açılma sistemi nasıl çok merak ediyorum lütfen yaşayanlar beni aydınlatsın.
arkaşlarda birde film çektirenler yada çektirecek olanlar flimden önce doktorunuz size yapıp yada yapmayacağınız şey hakkında bişeyler söledimi bana sölemedii. bilgilendiriseniz sevinirmm
cnm rahım fılmınden once ultrasonla muayne oluyosun sonra gereklı hormon tahlıllerını oluyosun eger hormonlarda bı problem varsa dr ılaclara baslıyo ve rahım fılmıyle sıpermıyogramı yaptır bana oyle gel bıde dıyo hanı benım drum ıkısını bırlıkte ıstedı
bende her ay doktora gidicem diyorum bi türlü cesaret edemiyorum:çok üzgünüm: ama bu cuma kesin gidicem yaa kızlar bide bende mantar var ya geçmesinimi beklesem garip gelicek belki size ama utanırım böle gitmeye ya:çok üzgünüm: offf birde cuma gitmemin sebebi tam yumurtlama günüm daha ii bakılır diye düşündüm dualarınızı bekliyorum a.s.
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ist. semiha şakir doğum hastanesine gittim. şuanki durum benden rahim filmi eşimdende sperm testi istendi. benim korkum şu öyle bir form verdilerki okuyup imzalamam için ölüm riskine kadar uyarıyor. bu denli tehlikeli bir şeymidir? ve ssk hastanesinde çektiren varsa önerirmi onu merak ediyorum. şimdiden teşekürler...