Herkese merhabalar günaydınlar bende ağustos2008den bu yana anne olmak için uğraşıyorum rahim filmi çektirenlerdenim bana genel anestezi uygulandı çünkü doktorum bana dayanamazsın dedi... ben normal muayenede bile çok zorlandığım için doktorum da uygun olanı uyguladı sağolsun...zaten filmden sonra 3gün yattım evde çok kötü oldum 15 gün ilişki yasak dedi doktorm 07.11.2009da olmuştum 10 gün sonra muayene oldum herşey çok güzel 6 ay içinde gebelik olmasa yine gel dedi bakalım Allahtan hayırlısı.Herkese acil şifalar dilerim.
arkadaşlar bende rahim filmi çektireceğim acaba adetliykenmi çekiliyor.fiyat tl yaklaşık ne kadardır yardımcı olursanız sevinirim.hepinize geçmiş olsun.kafa çok karışık
slm arkadaşlar,bende kısa süre önce düşük ardındanda kürtaj yaşadım ve doktorum ilk adetinden hemen sonra hsg çektir dedi.yorumlarınızın bir kısmını okudum ancak genelde özelde çektirilmiş sanırım.ben zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum.ama hem acı-ağrı konusunda endişeliyim hemde teknisyenler mi doktorlar mı çekiyor bilmiyorum.tecrübeniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.
şu rahim filmini çektirmeden önce beni de çok korkuttular.ağrı,kanama vs oluyo diye.biraz ağrı oldu ama bence değerdi...
Bende Hsg çektireceğim bu hafta içerisinde... Medical Park Göztepe hastanesinde çektiren var mı aranızda? Doktorum bana tolorex antibiyotik al gitmeden önce dedi.. sadece 1 kez mi alacağım dedim.. evet sadece 1 kez gitmeden al bir de apranax al öyle gel dedi... siz antibiyotik kullandınız mı? ne kadar kullandınız?
Selam lapacı;
Ben HSG mi Koşuyolu Medipolde çektirdim. Medical parkı bilmiyorum. Film çektiemeye gitmeden sadece ağrı kesici aldım. filmi çektirdikten sonra doktor Tetradox adlı bir antibiyotik verdi. Onu da günde 2 kezden
3 gün içtim.
bende yarın çektiricem saat 14te hayırlısı inşallah. sonucumu sizlerle paylaşırım