- 18 Eylül 2009
- 8.479
- 1
slm kızlar cumartesi günü çektirdim rahim filmimi allah şükür hiç bir sorun çıkmadı ve en önemliside hiç canım yanmadı anestezili çektırmeyı düşünenlerdendım ama iikide normal çektırmısım hiç bişey hissetmedım normal kontrolden hiçbir farkı yok ama filmi çektırdıgınız yer çok önemlı tabı ben radyomarda çektırdım fındıkzadede kesinikle oraya çünkü canınız yanmasının sebebi makınadan kaynaklanıyo yeni teknolojı makınaları oldugu için hiç canınız yanmıyor doktor bana neden insanların canının yandığını çok güzel açıkladı bende şimdi size anlatıcam.Rahim her zaman düz duran bi organ değilmiş bu filmin çekilmesi için rahimin düz durması gerekıyomuş eskı makınalarda rahmı düzeltmek için bazı aletler kullanılıyomuş can yakan buymuş ama yeni makınalar rahım ne tarafa dönüyosa o taraftan çekıyomuş bu yüzden can yanmıyomuş bütün mesele buymuş kızlar eger canınız yanmasın istiyosanız yeni makınanın oldugu radyomar-radyotomu tavsiye ediyorum fiyatı 320 tl ama bence değer
çok sevindim canım gözün aydın!! Bencede rahim filmi çektirmesi gereken ve korkan herkes radyomara gitmeli kesinlikle.Ben Anadolu yakasından üşenmedim oralara gittim hem o kadar yol hemde verdiğim para umurumda bile değil;canımdan değerlimi?Neler okudum valla kanamalar ağrılar yazık değilmi bize böyle bir yer varken ...