Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlar bende 2 gün once radyotom fındıkzadede rahim filmi çektirdim,ve ağrısız bir işlem,fakat sağ tüpümde iltihap varmış ve dr.bana tetradox verdi,bu ilaçi bilen varmı,faydasını görecam mı?

ebrulıcım tetradoxu ben farklı amaçla kullanmıştım cildiye doktorum vermişti..bana bayağı ii geldi iltihaplarımı da kuruttu:))
ii bir antibiotik bildiğim kadarıyla sen öce Allaha sonra doktoruna güven....

slm bende rahim filmi çektiricem.biraz korkuyorum açıkçası.araştırdım çokta korkulacak bişey yok aslında ama...tüpler kapalıysa sonrası zor.laparoskopik küçük bi ameliyat gerekiyomuş.geçiren varsa yazsın lütfen

merhaba kızlar.bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama biraz korkuyorum.sağlık güvencemde olmadığı için anadolu yakasında uygun fiyatla çekecek yer arıyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.2-3 gün içirisinde çektirmem gerekiyor

merhaba kızlar.bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama biraz korkuyorum.sağlık güvencemde olmadığı için anadolu yakasında uygun fiyatla çekecek yer arıyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.2-3 gün içirisinde çektirmem gerekiyor
canım benim ablam çektirdi cuma günü normalde bu biraz ağrılı ve acılı bir şeymiş ama bie dk torumuz fındıkzade de bir yer söyledi 320 tl ama gerçekten hiç bir şey hissetmeden yaptılar başka yerlere sorduk 200tl falan dediler ama biraz acı veriyor ve iki üç gün yataktan kalkamıyosunuz dediler bu avrupa yakasında ama

slm melis aysel ben radyomar diye bi yer buldum 250 milyona çekiyolar.ilaçlar falan hepsi içinde bu fiyat.ama sen yine de bi iyice araştır istersen telefon numarasını da verebilirim

slm melis aysel ben radyomar diye bi yer buldum fındıkzade de 250 milyona çekiyolar.ilaçlar falan hepsi içinde bu fiyat.ama sen yine de bi iyice araştır istersen telefon numarasını da verebilirim

kızlar sonunda cesaretimi topladım ve randevu aldım cumartesi saat 9:00 da radyomardan aldım randevuyu anestezili olarak yaptırmayı düşünüyodum ama telefonda konuşan doktor o kadar güzel konuştu ki oraya gidince karar vericem artık dua edin kızlar bana

hiç korkma canım korkulacak gibi deil geçen cuma çektirdim 10 dakikalık işlem benim gibi canı tatlı çektirdiyse herkes çektirir tıp eskisi gibi deil epeyi gelişmiş inş.temiz çıkar

kızlar sonunda cesaretimi topladım ve randevu aldım cumartesi saat 9:00 da radyomardan aldım randevuyu anestezili olarak yaptırmayı düşünüyodum ama telefonda konuşan doktor o kadar güzel konuştu ki oraya gidince karar vericem artık dua edin kızlar bana

Allah yardımcın olsun canım.İnan anesteziye hiç ama hiç gerek yok,hiçbirşey hissetmiyorsun.Hem kullanılan röntgen makinesi son teknoloji hemde doktorlar çok başarılı.
Bize sonra haber ver bak göreceksin hiç ama hiç canın yanmayacak.

selam arkadaşlar.bende geçtiğimiz cuma çektirdim.genel anestezi altında çektirdim.hiç bir şey hissetmedim.eğer benim gibi korkuyorsanız yada bu olaydan sonra korku başlar endişesi taşıyorsanız mutlaka anesteziyle çektirin.hiç bir şey hissetmediğim için çok mutluyum.ancak tüplerimin biri kapalı biri normalden daha az çalışıyor.dr direkt tüp bebek önerdi.bir başka dr da tek tüpün yeterli olabileceğini ama çok uzun zamanda gebelik oluşabileceğini söyledi.dr bu işlemden sonra gebe kalma oranının arttığını söyleyince 4-5 ay daha normal yoldan denemeye devam kararı aldık.ancak oluşmazsa tüp bebeğe başlayacağız.allah hepimizin yardımcısı olsun.ben morelimi bozmadım.umudum var.eğer kendimi bırakırsam daha içinden çıkılımaz bir hal alcak biliyorum.:1no2:

arkadaşlar merhaba anadolu yakasında uygun fiyata nerde çektirebilirim bir fikriniz varmı

Bende 4 gün önce çektirdim sol tüp açık sag taraf kapalı dedi canım çok yandı benim 2 çocugum var 3 . Istedik 4 yıldır olmadı film çektirdim ne zaman neden kapanmış anlamadım bana laboraskopi önerdi yaptıran varmı lütfen fikirlerinizi yazın sevgiler teşekür ederim.

2 yıldır bebek istiyoruz. sonunda eşimi ikna edip doktora götürmeyi başardım. bu arada ilk defa kadın doğumcuya gidiyorum.ona sperm testi yaptılar sonuçları şöyle:
bu arada 11 kasım salı günü de bana rahim filmi çekecekler. ben tesadüfen yazdıklarınızı gördüm. ben normal röntgen gibi bir film çekilecek sanıyordum. acı , anastezi falan deyince ödüm koptu ya. bana biraz bilşgi verirmisiniz nasıl çekiliyor bu film. bi de sperm testi sonuçlarını yorumlarken doktorun yanına eşim beni sokmadı. bişeyim yokmuş dedi geçiştirdi. lütfen bana yardım edin...
hacim:5ml
sperm sayısı: 25 milyon/ml
PHSS%: 36
Morfoloji: MEUSC: Normal %: 6
WHO: NORMAL %:......
Baş anomalisi%: 58
Akrozom anomalisi% :14
Orta kısım anomalisi%: 14
Kuyruk kısmı anomalisi%: 2
Sitoplazmik Droplet%: 6
Hareketlilik %:60
Hızlı lineer hareket (+4) %: görülmedi
Yavaş lineer hareket (+3) %: 36 (9 milyon/ml)
Lokalize(+2) %: 24 (6 milyon/ml)
Hareketsiz (+1)%: 40 (10 milyon/ml)

arkadaşlar merhaba.... ben 13 kasım cuma günü hsg için çapa tıp fakültesinden randevu aldım .hsg makinesinin çalışmadığını ama anjiyo makinesi ilede yapabileceklerini söylediler ve gün verdiler .aralıkta 38 yaşıma giriyorum ... ilk çocuğum için çabalıyorum .5 aylık evliyiz.benim sizlerden ricam çapa tıp fakültesinde bu işlemden geçen oldumu ? bana deneyimlerinizi fikirlerinizi belirtesiniz çok sevinirim .çok endişeliyim açıkçası korkuyorum :KK43:(((
:CüvCüv:

Arkadaşlar yarinde ben çektireceğim.Biraz endişeleniyorum.Bazıları çok zor olduğunu bazıları ise hiç zor olmadığını söylüyor.Dr a sordum bünyeden bünyeye fark ettiğini söyledi.Ama genelde zor geçtiğini söyledi.Yarin sizlerla paylaşırım.mafoldumbenmafoldumben

slm kızlar cumartesi günü çektirdim rahim filmimi allah şükür hiç bir sorun çıkmadı ve en önemliside hiç canım yanmadı anestezili çektırmeyı düşünenlerdendım ama iikide normal çektırmısım hiç bişey hissetmedım normal kontrolden hiçbir farkı yok ama filmi çektırdıgınız yer çok önemlı tabı ben radyomarda çektırdım fındıkzadede kesinikle oraya çünkü canınız yanmasının sebebi makınadan kaynaklanıyo yeni teknolojı makınaları oldugu için hiç canınız yanmıyor doktor bana neden insanların canının yandığını çok güzel açıkladı bende şimdi size anlatıcam.Rahim her zaman düz duran bi organ değilmiş bu filmin çekilmesi için rahimin düz durması gerekıyomuş eskı makınalarda rahmı düzeltmek için bazı aletler kullanılıyomuş can yakan buymuş ama yeni makınalar rahım ne tarafa dönüyosa o taraftan çekıyomuş bu yüzden can yanmıyomuş bütün mesele buymuş kızlar eger canınız yanmasın istiyosanız yeni makınanın oldugu radyomar-radyotomu tavsiye ediyorum fiyatı 320 tl ama bence değer

Arkadaşlar HSG filmimi çektirdim ve eve gelirgelmez hemen sizlerle paylaşmak istedim.Sedyeye uzandım dr önce rahimi şu normal kontrollerde taktığı aletle açtı ve o bölgeyi temizleyip ilacı verdi.Zaten herşey 2 ya 3 dakika içinde bitiyor.ılaç verilirken kendimi kasmadım.Nefes alıp verdim bu arada çok kısa süren bi acı hissettim hepsi o.Yani korkulacak bi şey yok

X