Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Arkadaşlar bence bu kadar basit bi işlem için asla anestezi yaptırmayın,çünkü anestezide milyonlarca sinir hücremiz mahvoluyor,1 hafta önce çektirdim,dayanılmayacak bişey yok.Beş dakikada bitiyor.Doktorum bitirdiğinde inanamadım,bu kadar mı dedim.hERKESE GEÇMİŞ OLSUN...

o alet cok korkutoyur kotü bir anısı var bnde biraz da oyüzden ... bakalım korkunun ecele faydası yok 1 sene oldu artık bebegim olsun istiyorum zaten tek tüpüm var ihtimal azaldı bide anestezi yaptırıp 1 ay dahabeklemek istemiyorum ne yapalım ne ame gecirdim bu 10 dk dayanırım ne kadar jkötü olabilir ki bn aslnda kötü sonuc cıkmasından korkuyorum insallah iy sonuc cıkar ne olur dua edin bana bnm de dualarım sizlerle

KTG merhaba.üzülme canım ya,inşallah olur hiç sıkıntı yapma.rabbim isterse bir tüpten bir yumurta kalsa bile olur.değilmisen hayırlısını iste.

rahim flimin hemen cektirebiliyormuyuz yoksa tahli falan bişey gerekiyomu bn yarın gideyim diyorum da bide cekmezlerse hemen zaen yeterince stres oldum

:lepi:eek:kadar gözde büyütmemek lazım herşey pisikolojide bitiyor ilk önce kendini hazırlaman lazım, olcak ve bitcek toplam 10 dakika bile sürmüyor ve doktorunu iyi seçeceksin benim doktorum benimle konuşa konuşa ve rahatlatıcı bir uslupla işlemi gerçekleştirdi ve benim durumumu inceleyerek ilacı rahime verdikten sonra sanki adet sancısı çeker gibi ondan biraz daha acısı var ama 3-4 dakikalık işlem sonra yavaş yavaş sancı bitiyor ve yürüyerek evine gidiyosun işlemden önce doktorun antibiyotik ve ağrı kesici veriyo nezaman nekadar içeceğini söylüyor o ilaçlarla zaten sen daha az acı çekiyosun bekletme ve cesur ol.:lepi:

evet bencede katılıyorum bu sözlere daha önceleride yazmıştım kızlar korkulacak birşey yok benide çok korkuttular ve aylarca erteledim sonuçta baktım kaçış yok gittim çektirdim istanbul bakırköyde doktorum ve hemen yakınında olan bir yeri önerdi ismi onur röntgen bilmiyorum isim vermem yasakmı siteden uyarı alırmıyım ama ben memnun kaldığım için diyorum ve gerçekten allah razı olsun filmi çeken doktordan beni motive etti ve kaba davranıp canımı yakmadı gitmeden öncede bir tane majezik ağrı kesici içtim arkadaşın dediği gibi adet sancısı gibi bi ağrı ama anlık sürmüyo yani vurup geçiyo ilaç verilirken sakın korkmayın ben giderken korka korka gittiğim için kendimi teselli ediyordum ucunda ölüm yok ya en çoğu 1 saat sürer dönüşte hepsi geçmiş olacak diyordum ama beni en çoğu hazırlanmam ve cihaz vs hazırlanmasıda dahil 30 dk kadar tuttular ve hiç te korktuğum başıma gelmedi bana doktor bitti deyince şaşırdım hatta hani çok ağrı oluyodu dedim oda ben sana ağrırıp ağırmadığını sen söylersin demiştim dedi. gerçekten arkadaşlar bebişlerimize kavuşmak için mecburuz ve güçlü olun her deyilene kulak asmayın benim eşim dehi korkmuştu röntgen çekilirken yanımda durmak istedi ben o halde görmesini istemedim o yüzden almadılar içeri ama kapıda bekledi bişey olucak sanıp bi ara boşver tamam ben vaz geççtim çocuktan diyordu düşünün o kadar korkuttular bizi ama cesaretli olun anlayacaksınız korkulacak birşey yok şimdiden geçmiş olsun..

o alet cok korkutoyur kotü bir anısı var bnde biraz da oyüzden ... bakalım korkunun ecele faydası yok 1 sene oldu artık bebegim olsun istiyorum zaten tek tüpüm var ihtimal azaldı bide anestezi yaptırıp 1 ay dahabeklemek istemiyorum ne yapalım ne ame gecirdim bu 10 dk dayanırım ne kadar jkötü olabilir ki bn aslnda kötü sonuc cıkmasından korkuyorum insallah iy sonuc cıkar ne olur dua edin bana bnm de dualarım sizlerle

ya canım aynen öyle uzun süren birşey değil anesteziye de baş vurma kimse anesteziden memnun kalmıyo meşakati daha fazla ayrıca bir çok kişininn filmden hemen sonra çocuğu olabiliyormuş benim olmadı henüz ama olan çoğunlukta kanal genişliyor çünkü ilacın verilişi sırasında hadi geçmiş olsun

kızlar herşeyin doğal yollarla olması kadar sağlıklı bişi yok.anestezi yaptırmayın.bugün çektirdim filmimi.sürekli bu sayfadan HSG filminin nası bişi olduğunu okudum.yaşayan kimi arkadaşlar acı çekmiş kimisi tınlamamış bile.ben anlatayım.kendimce güçlü bir insan olduğumu düşünüorum.11 yaşında bypass ameliyatı geçirdim ardından bir çok hastalıkla mücadele ettiğim için acı çekme ve ağrılara dayanmam fiziki olarak yüksek.herneyse.işten çıktım.tek başıma gittim devlet hastanesine.ebe hanım tek başına niye geldin dedi.burda korktum biraz böyle sorduğuna göre demekki zor bi durum beklior bizi dedim vallah.neyse gittik röntgen odasına.röntgen masasına yatırdılar.bu arada heyecandan titriorum haa..korku da eklenince bacaklarımı tutmakta zorlandım.doktor önce o metal aleti yerleştirip rahmin ağzını açtı.ardından sanırım spektumu yerleştirdi işte bu çok acı verdi.nefes alıp verdim sürekli.bu nedenle andrenallerim arttı hafif başım döndü.neyse spektum içinizde olduğu sürece acıyı çekiosunuz.ardından ilacı basınçla enjekte etti.o sırada karnınıza doğru sıvı yakıcı bi şekilde çıkıo.hissediosunuz.ama şunu söyleim.ben burdaki yazılanları okuyup gittim ve en kötü acıya hazırlamıştım kendimi.ama o en kötü acıyı hissetmedim.5 dk lık bir olay.dayanıorsunuz.abartmayın.güçlü olun.kalktığımda kanamam olmuş röntgen masası kan revan içindeydi.radyoloji deki kadın yarım saat sonra tekrar çekti filmi.nedenini sormadım ama eğer ilkte tıkanıklık varsa ikinci filmde açıldığını görebilirsiniz.ben öyle düşündüm.yarın doktoruma göstercem.inş kötü bi durum yoktur.bana göre rahmim çok açık bir şekilde belirgin çıkmış filmde.e tabi bunu uzmanına sormak gerek.hala sağ kasığım adetimin ilk günüymüş gibi ağrıo.minicikte kanamalarım oluo.herşeye rağmen bi bebiş için bütün acıları çekmeye değer kızlar...sıksanız da sıkmasanızda dualarla girin röntgene...inş hayırlısıyla başarırsınız...korkun ama abartmayın sabırlı olun...en fazla 5 dk sonra bütün ağrıları unutuosunuz.belki kişiden kişiye göre değişir.benimki böyle oldu...hayırlısı olsun...inş bebek de olur şu doğum sancılarını da yaşarız...bakalım nası bişiymiş...bebek için herşeye değer.ah ah birde şu erkekler çekse bizim çektiklerimizi....

KTG merhaba.üzülme canım ya,inşallah olur hiç sıkıntı yapma.rabbim isterse bir tüpten bir yumurta kalsa bile olur.değilmisen hayırlısını iste.

diclehan.öncelikle merhaba.vereliniortakyazdıklarını okudum.muğladanmışsın.şöyle diim.bende marmaristeyim. muğla devlet hastanesinde çektirdim HSGyi.geçen ay gittim.doktora durumumu anlattım aşılama için çekilmesi gerekio hocam dedim.biraz mızmızlandı ama sonra 1 ay sonrası yani bugünden için gel dedi.gçen hafta arayıp hatırlattım.devlet memuruyum.özellerde 400 ile 500 arası bi fiyat çıkarttılar.o para bende ne gezer.bende devlet hastanesinde çektim devlet karşılasın banane:jeyyar:.adetinin 8. ile 10. günleri arasında olması gerekio.benimki 8.günümdeydi.nası bi deneyim yaşadığımı yukarda anlattım.umarım yardımcı olmuşumdur.:lepi:

kızlar rahim flimini cektirdim korkulacak bişey olmasın zaten canımın yanmasından degil sonuctan canım yanacak die korkuyordum cok sükür temiz cıkıt bana dua eden herkeze cok tesekkür ederim allah sizede gönlünüzdekini versin

bende bu ay çektircem bende korkuyoorum inşallah herşey yolunda çıkar

kızlar rahim flimini cektirdim korkulacak bişey olmasın zaten canımın yanmasından degil sonuctan canım yanacak die korkuyordum cok sükür temiz cıkıt bana dua eden herkeze cok tesekkür ederim allah sizede gönlünüzdekini versin

gözün aydın canım sanırım sende dış gebelik geçirmiştin.bende geçirdim ama tüpüm alınmadı.rahim filmi çektiricem 1 ay sonra.dediğin gibi ağrısından çok sonucundan korkuyorum tüplerde bir sorun varmı diye.darısı bana.inşallah sonuç temiz çıkarda içim biz nebze olsun rahatlar

kızlar bana doktor bırakın anesteziyi ne agrı kesci ne kas gevsetici yaptı direk flimi cekti sadece adetin geldiginde bir agrı olur ya ole bi agrı oldu oda 15 sn falan emin olun bnde cokkorkuyodum bosuna stres yapmısım allah sonucunda canımızı yakmasın güzel haber allaım yeterki allaha sükürler olsun sonucum iyi cıktı ne acı ne agrı hiçbişey yok aklımda flimden sonra bi kac damlada kan geldi sonrada hiç agrım falanda olmadı tek antibiyotık içiyorum enfeksiyona karsı o kadar allahım sizede güzel haberler almayı nasip etsin...

kızlar bende rahim filmi çektiricem,şuanda adetim.bana tavsiyeniz ne olabiliir?çikolata kistlerim ve yüksek ihtimal yapışıklııklarım var

bugün çektirdim... çok fazla acı çekmedim. ama bir daha demesinler!

gerildim. sinirim bozuldu. kalktığımda daha kötü oldum. ağladım desem yeridir. kendimi çok kötü hissettim. bacaklarım titredi. soğuk bir ter boşaldı benden... hemşirede anladı. çok iyiydi saolsun. çok ilgilendi. nst odasında biraz yatırdı beni. yakında sizi de buraya alıcaz inşallah dedi. çok duygulandım.

bu işin en ve tek güzel yanı tüplerim açık herşey süper!!! maşallahhhh

Merhaba arkadaşlar bugün bende rahim filmi çektirdim süper tüplerim açık ve korkulcak hiçbirşey yok o kadar basit bir işlem ki vallahi 2 veya 3 dakika sürdü....Çektiricek olan arkadaşlar hiç korkmayın.

çeken hastanede önemli
bende dün çektirdim hiç bişey hissetmedim sonucumda temiz güzel çıktı allaha şükür
eğer korkuyorum,ağrı hissetmek istemiyorum derseniz size gittiğim yeri tavsiye edebilirim
hemşire ve doktorlarda müthiş ilgili ve şeker insanlar
hepimize geçmiş olsun...

Selam herkese,bende bugün rahim filmi çektirdim.ınanılmaz derecede korkarak ve tedirgin gittim,çünkü dün doktorum rahmimi görmek için bir sıvı enjekte ederek muayene etti,muayene sırasında çok az bir ağrı oldu ama 10 sn falan sürdü sonra geçti fakat gece ağrıdan yürüyemedim bile nefes almakta zorlanıyordum.Dedimki bu bile bu kadar acı veriyorsa nasıl dayanacağım ama inanın hiçbirşey hissetmedim bile.Gittiğim yer o kadar muhteşemdiki birkaç dakikada nasıl oldu bitti anlamadım,güleryüzlü personel,son teknoloji bir alet.Eğer ismini vermem sakıncalı olmayacaksa ıstanbulda oturanlar için tavsiye etmek isterim?Ben Anadolu yakasında Avrupa yakasına geçtim bu iş için.Çünkü burda okumuştum daha önce o yerle ilgili güzel yorumları..
Her neyse tüplerim açık çıktı fakat rahmim kalp şeklindeymiş,artık doktoruma sorucam sanırım hamilelikte düşük riski olabilirmiş :KK43:

arkadaşlar bana doktorum rahim filmi çekelim dedi bunun bir zamanı var mı nezaman çekilmesi gerekiyor . şuan adedim yakın bir kaç günden olurum .adetten önce mi sonra mı olması lazım .....

X