Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

ben de yarın doktoruma gidicem, adetimin 7. günündeyim, ve çok korkuyorum yarın mı çeker gün mü verir bilmiyorum artık...

Canım hiç korkma ben geçen hafta çektirdim.Boşuna stres yapmışım hiç acı yok.ben sadece bir şey çıkar mı diye korktum çok şükür bir şey çıkmadı.
Sıvı verilirken hiç bir şey hissetmiyorsun.Rahat ol canım.

arkadaşlar bişey sorucam.Bende bugün doktora gittim ultrasonla baktı yumurtanın üstünde minik kistler var dedi ve adetin 8.günü hsg istedi.Gittiğim hastane özel.öğretmenim hastanenin emekli sandığı ile anlaşmsı var.Acaba ücreti ne kadardır?aşağı yukarı özel fiyatlarını bileniniz vardır diye düşünüyorum.

arkadaşlar bişey sorucam.Bende bugün doktora gittim ultrasonla baktı yumurtanın üstünde minik kistler var dedi ve adetin 8.günü hsg istedi.Gittiğim hastane özel.öğretmenim hastanenin emekli sandığı ile anlaşmsı var.Acaba ücreti ne kadardır?aşağı yukarı özel fiyatlarını bileniniz vardır diye düşünüyorum.

CANIM ben yeni çektiridim özel bi görüntüleme merkezinde kendi drum geldi çekti anestezi drunuda benim drum getirdi biz sadece oranın malzemelerini kullandık 450 tl verdik hayatım ve aşağı yukarı fiyat bu civarda...ben araştırdım baya özel böyle ssk filan anestezili yapmıyor zaten.

canım büyük ihtimalle yarın çeker bnmde 8.günü çekildi.Regl bitimi hemen akabinde çekiliyor hayatım.
o zaman yarına hazırlıklı gideyim ben, teşekkür ederim
ne kadar korkmana gerek yok desem de korkucaksın bende öyleydim çünkü.ben anestezili oldum ama kaltığımda hiçbişiy hatırlamadımmm.o yüzden çok rahattı amannn bn zaten hayatta canlı canlı olamazdım o aletleri görünce cnmcm senide kokutmak istememde ben biraz huyluyumdur kan aldırırken bile ooo.Sana bol şanslar hayatım inş...sonuçlarında iyi çıkarrr:1hug:
inşallah iyi çıkar sonuclar evet, ben de aneztezi istiyorum aslında da ertesi gün iş var rapor yazar mı acaba doktor??

Canım hiç korkma ben geçen hafta çektirdim.Boşuna stres yapmışım hiç acı yok.ben sadece bir şey çıkar mı diye korktum çok şükür bir şey çıkmadı.
Sıvı verilirken hiç bir şey hissetmiyorsun.Rahat ol canım.
teşekkürler canım yaaa rahat olabilirsem ne alaa...

aslıcım ben de özel hastanede yaptırıcam emekli sandıgının ödediği haricinde 200 ytl imiş, ama önce bir doktorumla görüşücem üniversitede yaptırsam o sonucu kabul eder mi diye, çünkü üniversite ücretsiz bakıyormuş. hepinize geçmiş olsun inşallah sonuclar temiz çıkar

arkadaşlar bende rahim filmi çektirdim aşılama olabilmek için ama o kadar problem yaşamadım sancım fazla olmadı ama onun sonrası çok önemli dikkat edin kendinize temiz tutun yoksa enfeksiyon kaptırırsınız korkulacak hiç bişey yok ağrı evet oluyor ama nasıl alttan muayene oluyorsunuz onun gibi düşünün

bende çekildim kimseyi korkutmak istemem benimki agrılı gecti ama 10 kadar syadım içimden okadar agrı oluyo yani bianlık basınç okadar benim sag tarafım tıkalıymış filmden sonraki 2 gün yattım evde agrım oldu. sonucu doktora göstermedim daha bakalım ne dicek.. inş. bide filme gerek kalmadan hamile kalabilirim hayırlısıyla

bende çekildim kimseyi korkutmak istemem benimki agrılı gecti ama 10 kadar syadım içimden okadar agrı oluyo yani bianlık basınç okadar benim sag tarafım tıkalıymış filmden sonraki 2 gün yattım evde agrım oldu. sonucu doktora göstermedim daha bakalım ne dicek.. inş. bide filme gerek kalmadan hamile kalabilirim hayırlısıyla

geçmiş olsun ben de bugün yaptırıcam, 2 gün rapor verecek kadar oluyo mu yani? kızlar hsg çekinip de rapor alan var mı aranızda???

kızlar anestesiye vereceğini parayla iyi bi merkezde çektirin...bnm hiç sancım olmadı ağrı eşiğim düşük olduğu halde,aşırı adet sancım olduğu halde....ben radyotomda çektirdim...sadece muayene gibi spekulumla açıp iğne ile ilacı verdiler...çok rahat geçti .. beni stresten kurtaran dr. cevat beye çok teşekkürler...

CANIM ben yeni çektiridim özel bi görüntüleme merkezinde kendi drum geldi çekti anestezi drunuda benim drum getirdi biz sadece oranın malzemelerini kullandık 450 tl verdik hayatım ve aşağı yukarı fiyat bu civarda...ben araştırdım baya özel böyle ssk filan anestezili yapmıyor zaten.
çok teşekkür ederim canım

o zaman yarına hazırlıklı gideyim ben, teşekkür ederim
inşallah iyi çıkar sonuclar evet, ben de aneztezi istiyorum aslında da ertesi gün iş var rapor yazar mı acaba doktor??

teşekkürler canım yaaa rahat olabilirsem ne alaa...

aslıcım ben de özel hastanede yaptırıcam emekli sandıgının ödediği haricinde 200 ytl imiş, ama önce bir doktorumla görüşücem üniversitede yaptırsam o sonucu kabul eder mi diye, çünkü üniversite ücretsiz bakıyormuş. hepinize geçmiş olsun inşallah sonuclar temiz çıkar
ilgin için teşekkür ederim canım

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

slm arkadasım,
ben 2 ay once anestezı ıle cektırdım ve ıyıkı de oyle yapmısım.acımıyor dıyorlar ben ınanmıyorum .yok oyle bısey bu kısden kısıye degısıyor .mumkunse anestezı ıle cektır emın ol pısman olmıyacaksın. dr. sohbet ederken uyudum ve uyandıgımda odamdaydım ve hıcbırsey anladım.ayrıca cekım esnasında kendını kasarsan acık olan tupler kasılmalardan dolayı kapalı olabılıyormus..bence ıyı dusun ve anestezi ile cektir..a.s.a.s...ALLAH yardımcın olsun..

ben yarın sabah 8 30 da çektiricem, dr bugün antibiyotikle buscopan yazdı kullanıp gel diye, aneztezi yapacak mısınız deyince de güldü, hiç gerek yok çok kısa ve az agrılı olacak dedi...

slm arkadasım,
ben 2 ay once anestezı ıle cektırdım ve ıyıkı de oyle yapmısım.acımıyor dıyorlar ben ınanmıyorum .yok oyle bısey bu kısden kısıye degısıyor .mumkunse anestezı ıle cektır emın ol pısman olmıyacaksın. dr. sohbet ederken uyudum ve uyandıgımda odamdaydım ve hıcbırsey anladım.ayrıca cekım esnasında kendını kasarsan acık olan tupler kasılmalardan dolayı kapalı olabılıyormus..bence ıyı dusun ve anestezi ile cektir..a.s.a.s...ALLAH yardımcın olsun..

inanmıyorum demek yanlış bir ifade bence.. acı çekmeyenlerde başına gelenleri yazıyor benim gibi.. acı herkese göre değişiyor.. :kızgın:

inanmıyorum demek yanlış bir ifade bence.. acı çekmeyenlerde başına gelenleri yazıyor benim gibi.. acı herkese göre değişiyor.. :kızgın:

slm arkadasım,
yazımın tamamını okuduysan ''kısıden kısıye degısır ''ıfadesını kullandım.benım bızzat gordugum kısıler acı ıcındeydı. acı cekmeyenlerde olabılır.bunlar benım dusuncelerım.insallah kımsenın canı yanmaz ben bu fılm ve devamında yaptırdıgım laporoskopı ıcın gunlerce uyumadım...gercek anlamda agrı esıgı yuksek olanlar dısında acılı bır ıslem bunu kabul etmek gerek...

arkadaşlar mrb. bende bugün hsg çektirdim,inanın çok korkuyodum.hatta doktr anestezi istermisin deyince, neden o kadar acıcakmı dedim. ama inanın anesteziye falan gerek kalmıyo.10 dakikada bitiyo. tabi ben sonrasında çok kötü oldum,az kalsın bayılacaktım ama yinede anestezi alacak kadar ciddi bi işlem değil.yeni çektircek arkadaşlar kendilerini kasmasınlar. bu arada sonucuda hemen veriyorlar,doktorumda tüplarin açık,hiç bir problem yok dedi...

arkadaşlar merhaba,ben 2,5 yıllık evliyim sadece 3 ay hap kullandım onun dışında hiç korunmadık.yaklaşık 1 yıldan beri bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.Adetlerim düzenlidir.geçen yıl bebek düşünmeden önce hormon testi ,ultrason falan oldu bi problem yoktu.1 yıl olunca doktora gittim ultrasonda minik minik kistler gördü pek beğenmedim dedi.tekrar hormn testi ve hsg istedi.bu hsg yi doktor mu yapıyor yoksa haastanede onun için başka bölüm mü var merak ettim.Doktorum iyiydi çünkü insan halinden anlıyordu.Öyle doktoru zor buluyoruzda.Açıkçası doktora sormak biran akıma gelmedi orda ben kistlerin şokundayken.Bilgilerinize ihtiyacım var.

arkadaşlar buraya yazdım mı bilmiyorum ama ben martın başında hsg çektirdim aşılama olacaktım adet olunca ama bir daha adet olmadım hamile kaldım...doktorum film istediğinde hamile kalabileceğimi söylemişti allah hepinize nasip etsin inşallah bu durumu ...

arkadaşlar buraya yazdım mı bilmiyorum ama ben martın başında hsg çektirdim aşılama olacaktım adet olunca ama bir daha adet olmadım hamile kaldım...doktorum film istediğinde hamile kalabileceğimi söylemişti allah hepinize nasip etsin inşallah bu durumu ...

canımmmm Allahım kucağına almayı nasip etsin, ne güzelll canımcım bende nisan ayında hsg çektirdim 13 mayısda adet olmam lazım adet olursam senin dediğin gibi aşılamaya geçilecek,inş,,,bende hamileyimdir ama sanmıyorum çünkü benim eşimde sperm morfoloji ve hareket problemi vr senin eşindede bi problem vrmıydı yoksa sendemiydi sadece hayatım?mirmirmirmir

arkadaşlar merhaba,ben 2,5 yıllık evliyim sadece 3 ay hap kullandım onun dışında hiç korunmadık.yaklaşık 1 yıldan beri bebek için uğraşıyoruz ama olmadı.Adetlerim düzenlidir.geçen yıl bebek düşünmeden önce hormon testi ,ultrason falan oldu bi problem yoktu.1 yıl olunca doktora gittim ultrasonda minik minik kistler gördü pek beğenmedim dedi.tekrar hormn testi ve hsg istedi.bu hsg yi doktor mu yapıyor yoksa haastanede onun için başka bölüm mü var merak ettim.Doktorum iyiydi çünkü insan halinden anlıyordu.Öyle doktoru zor buluyoruzda.Açıkçası doktora sormak biran akıma gelmedi orda ben kistlerin şokundayken.Bilgilerinize ihtiyacım var.

başka bölüm yok doktorun seni yönlendiriyor.. eğer doktorun uygunsa çekiyordur.. devlet hastanelerinde asistanlar çekiyor.. özele gidiyorsan doktorundan da rica edebilirsin.. Allah sağlık versin.. inş önemli bişey değildir..

blue-eye sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini kucağına almanı dilerim..

X