Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

4 ay oldu çektireli .Rahim flimide banamasın demedi bebe yok buda foss çıktı:roflol::roflol::roflol::roflol:

SELAM
her kafadan bir ses çıkmış,çok korkuyorum bende hsg çektirecem.2 defa kürtaj oldum,bir prf.a gidiyom anesteziye gerek yok dedi.rahimde perde varmış.bu sorunu yaşayan kimse oldumu.bu perde yüzünden de bebek gelişmeyip ilk 3 ayda veya 2.üçayda ölüyormuş.allahım sen bize yardım et.

ben geçen ay çektirdim anestezi aldım iyiki almışım çünkü kanallarmın ikiside yapışıkmış ikisinide asınçla açmış onun için uzun sürmüşuyandımda kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyodu şimdi bebek olmasını bekliyoruz ben 350 tl ye çekindim :Saruboceq:

büyük gün geldi çattı adetim bitti yarın sabah rahim filmi çekinicem, korkmayayım diyorum ama sanıldığı kadar da basit bişey değil ya o yüzden korkuyorum biraz. ben özel hastanede çektircem fiyatı 150ytl. snucu size yazarım arkadaşlar. inşallah iyi olur.. herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah..

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

canım ben sırf bu seyleri baskalarından duyduğum için 2 yıl bu film cektirmedim ama seni temin ederimki asla korkulacak hiçmi hiç birsey yokmuş ve ben en sonunda cektirdim ve o kadar pişman oldumki niye daha önce bu işlemi yaptırmadım diye inanırmısın bir damlacık bile canım yanmadı

kızlar bu hsg adetin kaçıncı günü çekiliyor?Acil cevap verirseniz çok sevinirim bn bu cmrtesi çektircektim anestezi drunu ayarlayamadık şimdi drum diyorki bu cmrtesi çekelim ama bu kez adetin üzerinden 10 11 gün geçmiş olacak.....Bişiy olurmu kızlarrrr....

kızlar bu hsg adetin kaçıncı günü çekiliyor?Acil cevap verirseniz çok sevinirim bn bu cmrtesi çektircektim anestezi drunu ayarlayamadık şimdi drum diyorki bu cmrtesi çekelim ama bu kez adetin üzerinden 10 11 gün geçmiş olacak.....Bişiy olurmu kızlarrrr....

canım zaten hsg adetin 8 ile 11. günü arasında çekiliyor..

canım zaten hsg adetin 8 ile 11. günü arasında çekiliyor..

ay canım gerçektenmi yüreğime su serptin valla.bana ilk önce 3. 4 günü demiştide o yüzden.o zaman endişe etmeme gerek yok.Hayatım çok teşekkür ederim.cevabın için bi de şu hsgyi atlatsaydım hayırlısıyla.

kızlar hsg mi çektirdim dün.. ayrıntıları yazıpta sizleri korkutmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyebilirim ki baya bi acıyor.. o yüzden hazırlıklı olun. ama dayanılmayacak kadar da kötü değil. ben eşimi de aldım gittim yanınızda biri olsun destek olması için, bazılarının başı falan dönüyormuş çok şey anlatılıyor burada.. ama sonucu öğrendiğimde iyiki çektirmişim dedim Allahıma şükür birşey çıkmadı, temiz çıktı..:CüvCüv:

kızlar hsg mi çektirdim dün.. ayrıntıları yazıpta sizleri korkutmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyebilirim ki baya bi acıyor.. o yüzden hazırlıklı olun. ama dayanılmayacak kadar da kötü değil. ben eşimi de aldım gittim yanınızda biri olsun destek olması için, bazılarının başı falan dönüyormuş çok şey anlatılıyor burada.. ama sonucu öğrendiğimde iyiki çektirmişim dedim Allahıma şükür birşey çıkmadı, temiz çıktı..:CüvCüv:

geçmiş olsun canım.. maşallah açık çıkmış seninde.. oh ne güzel.. annelik yolunda engelin yokmuş :sm_cool:

Merhaba arkadaşlar ben de dün çektirdim temiz çekti ne acı ne de bir şey.
Ben sadece tuvaletin geldi gibi hissteeiğim için panik yaptım sonradan rahatladım ama boşuna stres yapmışım.Bunca zaman boşuna stres yapmışım.Sakın korkmayın diyorum.

Kızlar bende 23 nisan da bu kez kesin gidiyorum anestezi dru da tamam saat 11 de hiii.Allahımmm.sen yardım et gerçi daha ne acılar çekicez allahım izin verirse daha doğum filan yapcaz.inşallah açık çıkarda.

bende rahim filmi çektirdim fakat abarttıkları kadar acı hissetmedim eğer çok kasarsan kendini sıvıyı içeri verirken görüntü net çıkmadığı için tekrarlamak zorunda kalırlar işlemi o kadar bu yüzden rahat ol zaten kadın doğum doktorun ilacı veriyor endişelenme bence..ben anestezi falan almadan çektirdim dayanılmayacak bir acı değil gerek yok bence anesteziye ...gerçi herkesin bünyesi aynı tepkiyi verir mi bilemeyeceğim...şimdiden geçmiş olsun...

mrh arkadaşlar ben hsg tecrübemi özellikle çektirecek olanlar için yazmak istedim. ınanın benim kadar kimse korkmamıştır nerdeyse vazgeçme noktasına gelmiştim. Sonra ailem tarafından ikna edildim
anestezi ile anca çekilebilirim dedim taki iş çekim aşamasına gelene kadar fakat dr.la görüşmem ve onların beni rahatlatmasıyla normal çekime karar verdim iyikide anestezi almamışım inanın
5-10dk. sürüyor kuvvetli gaz sancısı şeklinde bir ağrı oldu bende dayanılmayacak kadar değil inanın ve bu aşamalarda dr. sürekli konuşup espriler yapıp moral verdi gerçekten insanı çook rahatlatan bir hali vardı doğru dr.u bulmak çook önemli. Benim hsg'mi Jinemed'den Dr. Ziya Bey çekti özellikle benim kadar
çook korkan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Herkeze bol şans diliyorum ve sakın korkmayın diyorum.

Son düzenleme:
:CüvCüv: ARKADAŞLAR BEN ÇEKTİRELİ 1 AY OLDU
.ÇEKMEDEN ÖNCE AĞRI KESİCİ YAPTILAR .ÇEKERKEN ÇOK SANCIM OLDU VE İSTİFRA ETTİM .ÖLECEM ZANNETTİM.DOĞUM YAPSAYDIM DAHA İYİYİDİ.ÇIĞLIKLARIM HERKESİ KRKUTMUŞ OLMAKLİ EŞİM DIŞARDA HERKES SENİ DİNLERDİ DEDİ.AMA EN AZINDAN KORKUMDAN KURTULDUM ÇEKTİREREK.TÜPLERDE SORUN YOK AÇIKMIŞ.ŞİMDİ BAKALIM NE OLACAK HAYIRLISI.HERKESE ALLAH YARDIM ETSİN.

ben de yarın doktoruma gidicem, adetimin 7. günündeyim, ve çok korkuyorum yarın mı çeker gün mü verir bilmiyorum artık...

canım büyük ihtimalle yarın çeker bnmde 8.günü çekildi.Regl bitimi hemen akabinde çekiliyor hayatım.

ne kadar korkmana gerek yok desem de korkucaksın bende öyleydim çünkü.ben anestezili oldum ama kaltığımda hiçbişiy hatırlamadımmm.o yüzden çok rahattı amannn bn zaten hayatta canlı canlı olamazdım o aletleri görünce cnmcm senide kokutmak istememde ben biraz huyluyumdur kan aldırırken bile ooo.Sana bol şanslar hayatım inş...sonuçlarında iyi çıkarrr:1hug:

X