Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
kızlar bu hsg adetin kaçıncı günü çekiliyor?Acil cevap verirseniz çok sevinirim bn bu cmrtesi çektircektim anestezi drunu ayarlayamadık şimdi drum diyorki bu cmrtesi çekelim ama bu kez adetin üzerinden 10 11 gün geçmiş olacak.....Bişiy olurmu kızlarrrr....
canım zaten hsg adetin 8 ile 11. günü arasında çekiliyor..
kızlar hsg mi çektirdim dün.. ayrıntıları yazıpta sizleri korkutmak istemiyorum ama sadece şu kadarını söyleyebilirim ki baya bi acıyor.. o yüzden hazırlıklı olun. ama dayanılmayacak kadar da kötü değil. ben eşimi de aldım gittim yanınızda biri olsun destek olması için, bazılarının başı falan dönüyormuş çok şey anlatılıyor burada.. ama sonucu öğrendiğimde iyiki çektirmişim dedim Allahıma şükür birşey çıkmadı, temiz çıktı..:CüvCüv:
ben de yarın doktoruma gidicem, adetimin 7. günündeyim, ve çok korkuyorum yarın mı çeker gün mü verir bilmiyorum artık...
canım büyük ihtimalle yarın çeker bnmde 8.günü çekildi.Regl bitimi hemen akabinde çekiliyor hayatım.