Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

arkadaşlar ankara zekai tahir burak hastanesinde rahim filmi çekineceğim lütfen yardımcı olun ben çok korkuyorum çektiren varsa o hastanede neler yaşadı anlatabilir mi haftaya salı günü çektirecem lütfen yardım

slm kızlar bıse sorucam rahım fılmı çekıldığı zaman tupler kapalıysa rahım fılmı öekılırken acılabılıyomu bılen varmı

slm kızlar bıse sorucam rahım fılmı çekıldığı zaman tupler kapalıysa rahım fılmı öekılırken acılabılıyomu bılen varmı

bende çekindim rahim filmi benimkiler tıkalıymış galiba canım çok yanmıştı. ama korkulacak bişi yok korkmayın zaten içeri yağlı su içeren bi ilaç sıkıyorlar o içinizi temizleyerek açıyo.ben röntgen masasına yattım makinayı ayarladılar içeri ilacı sıkınca röntgeni çektiler farklı şekilde çekiliyorsa bilmiyorum ben böyle yaşadım. yeterki sonuç alın geçici bir ağrı oluyor eğer tıkalıysa. değilse hiç hissedilmiyormuş zaten.ama bana doktorum bu şekil olan tek hastam sensin demiştiyerimseniben tıkanıklığın sebebini sordum küçükken geçirilen kabakulak vb iltihaplı hastalıklar sonucu tüplerde tıkanma oluyormuş. sebepte buymuş korkmayın korkulacak hiç bişi yok. yeterki bebeğiniz için engeller ortadan kalksın. film sonrası aşılama ile hamile kaldım.kaydirigubbakcemile5

evt canım buyuk bı sorun yoksa arhım fılmıyle acılıyor tuplere sırıngayla sıvı verıyorlarya ama buyükoranda bı kapalılık yada esneklı varsa ameliyat gerkıyor canım

Bende salı günü gidiyorum film çektirmeye ay bir atlatsaydım insana bir yük ve stres oluyor ya...

arkadaşlar bnde çarşamba günü gidicem ama çok korkuyorum. canım da çok tatlıdır eşim anestezi ile yaptırırız diyor ama karar veremedim daha bir atlatsam sonucumu iyi görsem rahatlıcam inanın. hepimize Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin ardından da bir bebek inş.

mrb aradaşlar bnde geçen perşembe günü çektrdm hsg filmini..
sağ tüpüm kapalı çıktı dış gebelk geçrmştm ordan oda gittii..
bnm cnm çok acıdı çnkü doktor baya zorladı hani belki açılırda sıvı geçer die ordan ama dayanamadm daha fazla zorlayamadı tüpler açıksa ztn acısı çok olmuo hafif bi sancı çekiosn ama dediğim gibi sağ tarafım tıkalı olduğu için baya acıdı korkutmak istemem ama ztn fazlada sürmüo bebek için değer ztn ama dimi??

Bende yarın gidiyorum arkadaşlar bakalım ne olacak yazarım size sonucu burdan...............

merhaba arkadaşlar.ben de 4 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyoruz ama olmuyor.ovülasyon artırıcı hap ve iğne kullanıyorum.ama yoook.ve doktor rahim filmi çekeceğim dedi çok korkuyorum sırf bunun için doktora gitmek istemiyorum.

ARKADAŞLAR KORKMAYIN EVET CANINIZ YANIYO AMA EVLAT İÇİN HERŞEYİ ÇEKMEYE DEĞER İKİ DKLIK BİR ACI. DOĞUM ACISINI GÖZE ALIYOSUNUZDA BUNDAN NEDEN KORKUYOSUNUZ EN FAZLA 10 DK İÇİNDE NORMALE DÖNÜYOSUNUZ KORKMAYIN LÜTFEN O MİNİK MELEKLER İÇİN HERŞEYİ ÇEKMEYE DEĞER YARIN KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ZAMAN HİÇ BİR ŞEY ÇEKMEMİŞ GİBİ SANKİ ONU HİÇ BEKLEMEMİŞ TEDAVİ OLMAMIŞ GİBİ OLUYOSUNUZ. SIKINTI YAPMAYIN. DOĞUMUN SANCISINI DÜŞÜNÜN O KADAR AĞIR OLMASINA RAĞMEN 2-3-4-5- ÇOCUK DOĞURAN VAR BEBİŞİNİZİN KOKUSU HERŞEYİ UNUTTURUR İNAN KORKMAYIN KORKULACAK KADAR BÜYÜK BİR AĞRISI YOK YETERKİ HERŞEY YOLUNA GİRSİN:CüvCüv::CüvCüv: SİZİNDE BU ŞEKİLDE OLDUĞUNUZUN HABERİNİ ALALIM İNŞALLAH ÇEKİNİNDE ŞU RÖNTGENLERİ GÜZEL HABERLERİ VERİN BİZEa.s.

merhaba arkadaşım bende rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok biraz ağrı oluyor ama korkma

merhaba korkma arkadaşım fazla ağrın olmaz bende çektrdim ama sabırlı olman lazım

merhaba arkadaslar bende bugun cektırdım az agrı oldu korkulacak gıbı degıl 10 dk cıktım ıysallah agrısız atlatırsınız sızde hsg den sonra asılama yaptıran varmı ne kadar beklıyosunuz yarın dr gorusucem beklesemmı bıraz yoksa asılamamı ıstesem dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım allah ısteyen herkese hayırlı elatlar nasip etsin iyisallah

desteğiniz için çok teşekkürler arkadaşlar. dur bakalım reglime 6 gün var belkide hamileyimdiri Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin benimle aynı duyguları taşıyan,yaşayan insanları bilmek yalnız değilimi yaşattırdı.

Arkadaşlar bende bugün çektirdim ama anestezili yaptırdık öle olduğu halde her yerim titriyordu heyecandan..Uyudum ve uyandığımda herşey bitmişti..Sonucumda temzi çıktı..Darısı sizlerin başına..

geçmiş olsun canım allah gönlüne göre versin

cnm çok geçmiş olsun kendini kasmaya deymiyomuş deilmi..ben 2.gidecem kokmuyorum artık.kaydirigubbakcemile3

Saol eftelcim evet ölede insan yinede stres oluyor ya..Sen neden 2.kezz çektiriceksin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…