slm kızlar bıse sorucam rahım fılmı çekıldığı zaman tupler kapalıysa rahım fılmı öekılırken acılabılıyomu bılen varmı
slm kızlar bıse sorucam rahım fılmı çekıldığı zaman tupler kapalıysa rahım fılmı öekılırken acılabılıyomu bılen varmı
merhaba arkadaşlar.ben de 4 yıllık evliyim 1 senedir düşünüyoruz ama olmuyor.ovülasyon artırıcı hap ve iğne kullanıyorum.ama yoook.ve doktor rahim filmi çekeceğim dedi çok korkuyorum sırf bunun için doktora gitmek istemiyorum.
ARKADAŞLAR KORKMAYIN EVET CANINIZ YANIYO AMA EVLAT İÇİN HERŞEYİ ÇEKMEYE DEĞER İKİ DKLIK BİR ACI. DOĞUM ACISINI GÖZE ALIYOSUNUZDA BUNDAN NEDEN KORKUYOSUNUZ EN FAZLA 10 DK İÇİNDE NORMALE DÖNÜYOSUNUZ KORKMAYIN LÜTFEN O MİNİK MELEKLER İÇİN HERŞEYİ ÇEKMEYE DEĞER YARIN KUCAĞINIZA ALDIĞINIZ ZAMAN HİÇ BİR ŞEY ÇEKMEMİŞ GİBİ SANKİ ONU HİÇ BEKLEMEMİŞ TEDAVİ OLMAMIŞ GİBİ OLUYOSUNUZ. SIKINTI YAPMAYIN. DOĞUMUN SANCISINI DÜŞÜNÜN O KADAR AĞIR OLMASINA RAĞMEN 2-3-4-5- ÇOCUK DOĞURAN VAR BEBİŞİNİZİN KOKUSU HERŞEYİ UNUTTURUR İNAN KORKMAYIN KORKULACAK KADAR BÜYÜK BİR AĞRISI YOK YETERKİ HERŞEY YOLUNA GİRSİN:CüvCüv::CüvCüv: SİZİNDE BU ŞEKİLDE OLDUĞUNUZUN HABERİNİ ALALIM İNŞALLAH ÇEKİNİNDE ŞU RÖNTGENLERİ GÜZEL HABERLERİ VERİN BİZEa.s.
Arkadaşlar bende bugün çektirdim ama anestezili yaptırdık öle olduğu halde her yerim titriyordu heyecandan..Uyudum ve uyandığımda herşey bitmişti..Sonucumda temzi çıktı..Darısı sizlerin başına..
Arkadaşlar bende bugün çektirdim ama anestezili yaptırdık öle olduğu halde her yerim titriyordu heyecandan..Uyudum ve uyandığımda herşey bitmişti..Sonucumda temzi çıktı..Darısı sizlerin başına..