Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

slm arkadasım,
genel anestezıde yanı buyuk anestezıde enstupu takılarak hasta uyutuluyor, dıger bı degısle agızdan hortum verılerek nefes alması saglanıyor.ama sedasyonda boyle degıl.sadece uyyuyorsun bende o sekılde uyudum. daha kısa sure uyudugun ıcın hortuma gerek kalmıyor. sonuc olarak sedasyonda da genelde de hıc bırsey hatırlamıyorsun...
bu tur durumlarda sedasyon uygulanıyor... merak etme rahat ol.. ben cok sıkıntı yaptım kendıme sen yapma anestesı oldukdan sonra korkma cok kolay...bıreaz uzun oldu ama :)
kendıne ıyı bak...a.s.

Teşekkür ederim gökyüzü...Evet sanırım bende sedasyon olacağım kürtajdada öle oldu 5dk da bitmiş ama ben uyudum uyandım herşey bitmişti o da öle olucak büyük ihtimalle....ALLAH yardımcımız olsun..

saol fılızım..
ama bugun canım cok sıkıldı.dr gıttık laparoskopi amelıyatı olmam gerektını soledı...hıc bır neden bulamadılar ve buna karar verdıler..bu konu hakkında bılgın varmı..

saol fılızım..
ama bugun canım cok sıkıldı.dr gıttık laparoskopi amelıyatı olmam gerektını soledı...hıc bır neden bulamadılar ve buna karar verdıler..bu konu hakkında bılgın varmı..

Neden ameliyat dedi canım doktorun?

kıslar ben de istiyorum çektirmek yaa ama dr falan demedi ben genel olarak kontrol edilmek için isityorum ,kimileri acıtıo diyoo ama çektircem ...

Boş yere nie çektiriyosun canım herşeyin bi riski var................

kıslar ben de istiyorum çektirmek yaa ama dr falan demedi ben genel olarak kontrol edilmek için isityorum ,kimileri acıtıo diyoo ama çektircem ...

canım bence dr un istemeden çektirme ama sen bilirsin genede ama korkulacak bişey yokk bende çektirdim sadece birkaç saniyelik bi baskı hissedeceksin yapılırken karın agrısı olucak çok hafif.canım hakkında hayırlısı olsun bi problemin varmı kist falan nekadardır çocuk istiyosun canım.a.s.

teşekkür ederim kıslar ...vala bilemiyorum ben 7 aydır evliyim ve evlendikten sonra da hiç dr gitmedim , o yüzden kontrol için yaptırmak istyorum ama riskinin olduğunu bilmiyordum açıkçası..bu sene içinde inşallah bebek isityorum ben ya da seneye bakalım ne zaman olursa tabii....daaha önceden kistim vardı benim sonradan geçmişti ancak hala ben adet dönemimde ağrı hissediyorum dr um bana kistten kaynaklandığını söylemişti acabba yine mi tekrarladı bilemiyorum..bu hafta içinde dr a gideceğim bakalım , anlatırıım bakılınca..tşk ederim

fergecim ben kullandım sana niye verdi şekerinmi yüksek

nagihancım ben de şeker yok da şeker ilacı yumurtlamayı kolaylaştırıyor.pko hastalarında iyi sonuçlar veriyor.hamile kaldı benim kuzenim şeker ilacı sayesinde böylelikle,yırttı rahim filminden.bakalım ben bu ay beklemedeyim :)

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.Biz 2,5 yıldır evliyiz.Geçen yıl Ocak ayında servikal miyom ve kist ameliyatı oldum.Aşağı yukarı 1,5 yıldır çocuk için uğraşıyoruz.Ameliyattan sonra dr um "bir süre doğal yollardan olması için bekleyelim" dedi.Biz de bekledik ama olmadı.Daha önceden hormon tahlillerim yapılmıştı.Normal çıkmıştı.Şimdi tekrardan tahliller yenilenecek ve rahim filmi çekilecek.Sitede rahim filmiyle ilgili tecrübeleri okuduğumda açıkçası biraz gözüm korktu ama Allah'tan dr um anestezi uygulayacağını söyledi.Anladığım kadarıyla rahim ağzı dar olanlarda baya sancılı geçiyor.Benim de öyle.Dar.Her ne kadar ağrı eşiğim yüksek olsa da muayene masasına yattığımda spektum takılırken bile zorlanıyorum.Kaldı ki bu işlem için biraz daha fazla açmaları gerekecek vajinayı.Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat/evlatlar versin.:CüvCüv:

Arkadaşlar bende 17 si salı günü çektiricem filmimi korku değilde hafif bir endişe var bende.Oda bilinmeyenden duyulan endişedir diyorum kendime..34 yaşında ve 1,5 yıllık evliyim son 7 aydır bebek istedik ancak olmadı..Hormon tahlillerimi dün yaptırdım prolaktinin 27 çıktı. Onun için bir ilaç verdi pazartesi perşembe kullanılacak 1 er adet. Rahim filmini ben istedim adetimin 8.günü salı günü olsun dedim..Ama anesteziyi konuşmadım.Sadece çok ağrı oluyomuş dedim. Benim çektiğim rahim filimlerinde şimdiye kadar çok ağrıyla burda kıvranan olmadı dedi doktorum..Geldiğinde bir iğne yapıcaz ve 45 dk.bekleyeceksin dedi. Çektikten sonrada durumunun iyi olduğuna karar vediğimizde gidebileceksin dedi.. Bakalım doktoruma güveniyorum.İnş.çok ağrım olmaz. Hepimizin hakkına hayırlısı nı versin rabbim inş...Çektirdikten sonra yazarım size....

canım bende kullandım ama bana hamileliği kolaylaştırıcı dememişti dr içinde 100 tane olan 3 ay kadar kullanıyorsun benimki öyleydi inşallah hamile kalırız kısa zamanda

canım bende kullandım ama bana hamileliği kolaylaştırıcı dememişti dr içinde 100 tane olan 3 ay kadar kullanıyorsun benimki öyleydi inşallah hamile kalırız kısa zamanda

ŞİMDİ BEN 3.AYI DOLDURUDUM.ADET OLMAZSAM NO PROBLEM AMA OLURSAM DR.A GİDİP NE DERSE YAPACAĞIZ.UMARIM HAMİLEYİMDİRRRR.GERÇİ HİÇ ÖYLE HİSSETMİYORUM AMA

mrb arkadaşlar bende 1 ay önce rahim filmi çektirdim çektirmeden önce beni de çok korkuttular zor oluyor diye büyük bir stresle gittim radyolojiye ama hiçte korktuğum gibi olmadı elhamdulillah sadece adet sancısı hissediyorsunuz bide sonuç temiz çıktımı o anda bütün ağrıları unutuyorsunuz bide unutmadan söyleyeyim kanamada oluyor biraz çektirecek arkadaşlara şimdiden şifa diliyorum

Bende hafta içi gidicem ama sedasyon anestezi ile yapılacak.............Ama yine de stresi yetio...........

Bende hafta içi gidicem ama sedasyon anestezi ile yapılacak.............Ama yine de stresi yetio...........

cnm ya sorun yapma bu kadar bebek isterken kalpten gidecen Allah muhavaza ben ameliyatımı bile oldum bak ne kadar rahatım ya sonuçta bebek istiyoruz bazı zorluklara katlanmak zorundayız öle deilmi...sana ALLAH tan yardım diliyorum

Saol canım evet doğru söylüyorsun zorluklara katlanmadan birşeyler olmuyor.

günaydın kızlar bende rahim filmi çekildim acımıyo demicem çünkü acıyo ama dayanılmıcak gibide değil zaten 3 dakikalık iş hemencecik geçiyor o yüzden anesteziye gerek yok diye düşünüyorum biş daha söylücem işlemden sonra hemen ayaklanmayın bir güzel dinlendikten sonra kalkın yoksa baş dönmesi olabiliyo allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…