- 7 Eylül 2008
- 575
- 0
- 48
Canım Ankara'da yaşıyorum ama Sincan'da oturuyorum burası her yönden iyi ama bazı yönden mahrumiyet bölgesi gibi o yüzden Kızılay'a gidiyorum ben ve orada genel anestezi ile çektireceğim...
Bir de sedasyon anestezi ne oluyo arkadaşlar genel anesteziden farklımı??
saol fılızım..
ama bugun canım cok sıkıldı.dr gıttık laparoskopi amelıyatı olmam gerektını soledı...hıc bır neden bulamadılar ve buna karar verdıler..bu konu hakkında bılgın varmı..
kıslar ben de istiyorum çektirmek yaa ama dr falan demedi ben genel olarak kontrol edilmek için isityorum ,kimileri acıtıo diyoo ama çektircem ...
fergecim ben kullandım sana niye verdi şekerinmi yüksek
nagihancım ben de şeker yok da şeker ilacı yumurtlamayı kolaylaştırıyor.pko hastalarında iyi sonuçlar veriyor.hamile kaldı benim kuzenim şeker ilacı sayesinde böylelikle,yırttı rahim filminden.bakalım ben bu ay beklemedeyim :)
canım bende kullandım ama bana hamileliği kolaylaştırıcı dememişti dr içinde 100 tane olan 3 ay kadar kullanıyorsun benimki öyleydi inşallah hamile kalırız kısa zamanda
Bende hafta içi gidicem ama sedasyon anestezi ile yapılacak.............Ama yine de stresi yetio...........
cnm ya sorun yapma bu kadar bebek isterken kalpten gidecen Allah muhavaza ben ameliyatımı bile oldum bak ne kadar rahatım ya sonuçta bebek istiyoruz bazı zorluklara katlanmak zorundayız öle deilmi...sana ALLAH tan yardım diliyorum