Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Galiba oluyor canım başka bir sorunun yoksa bu rahim filmide kolaylaştırıyomuş.Tıkalı tüpleri açtını ve yapışıklığı açtığını biliyorum.

kumsal canım bu hsg çektirmenin hamileliğe faydası oluyormu??

canım benim doktorum bu filmden sonra çok hastam bebek sahibi oldu dedi filizinde dediği gibi ufak tıkanıklık ve yapışkanlık varsa açıyomuş hakkımızda hayırlısı canım sen filmi çektiricen

çok rahat olun hiç bişey hissetmedim ben çok hikaye dinleyip kafanızı karıştırmayın kooooorkmmmayınnnn

Geçmiş olsun canım ama ben yinede korkuyorum.....

Galiba oluyor canım başka bir sorunun yoksa bu rahim filmide kolaylaştırıyomuş.Tıkalı tüpleri açtını ve yapışıklığı açtığını biliyorum.

slm fılızım
nasılsın cnm.fılm nezaman cektırıyorsun? sakın korkmaaa emın ol cektırdıkden sonra yaptıgın stersın bos oldunu goruceksın soylemıstımya ben gunlerce ruyalarımda cektırdım o fılmı..emın ol sedasyon yapıtırıyorsan hıc bırsey anlamıyacaksın..gecmıs olsun sımdıden.. fılm cektırdıkten sonra yaz merak edıyorum...a.s.

Canım bi aksilik çıkmazsa cuma günü çektireceğim.Evet sedasyon anestezili yaptıracağım bakalım hayırlısı.Sonucu yazacağım tabi.Hemen çıkıyormu acaba sonucu???

kızlar rahim filmimi çektirdim. Biraz sorunlu oldu maalesef. Rahim ağzım yapışıkmış film çekimi sırasında ilaç rahime verilemedi. Bunun üzerine doktorum küçük bir müdahale ile rahim ağzını açtı. Film ancak bu işlemden sonra rahime ıvı verilerek çekilebildi. Filmden değil ama bu küçük operasyondan epey canım yandı.3-5 dk işlem bende 15 dk civarı sürdü. Bu gün sonucu aldım. Tüplerim açıkmış ancak rahimim kalp şeklindeymiş. Hamile kalmama engel değilmiş ancak düşük ve erken doğum riski biraz daha fazlaymış. Bu şekilde olan rahimler ancak cerrahi operasyonla düzelebilirmiş.Ancak doktorum hamilelik yaşamam gerektiğini bu şekilde olan bir çok hastasının 2-3 çocukları olduğunu söyledi. Benim bu zamana kadar hamile kalamama nedenim rahim ağzının yapışık olup spermlerin rahime girememesiymiş.Rahim filmi sebep oldu oda açıldı.Hayırlısıyla gelecek ay bebiş için çalışmalara başlıycaz.Hepimize hayırlı evlatlar nasip eeder rabbim inş.

Neslihan geçmiş olsun canım neden olmuş yapışıklığın??Bendede oldu geçen ay ama kürtajdan sonra olmuştu benimki benimkinide açtı doktor ufak bir operasyonla şimdi açıldığından emin olmak için cuma günü filme gideceğim.Yapışıklık seni rahatsız etmedimi adet azlığı,ağrı fln???

Canım bi aksilik çıkmazsa cuma günü çektireceğim.Evet sedasyon anestezili yaptıracağım bakalım hayırlısı.Sonucu yazacağım tabi.Hemen çıkıyormu acaba sonucu???

ewet canım
normal bıldıgımız rontgen fılmlerı gıbı fılm verıyorlar.sonucuda sen uyanmadan esın ogrenıyor zaten. ınsallah senın fılmınde temız cıkıcak ıyı dusunelım ıyı olsun..sakın uzulme ve stres yapma kendıne... ben anestesı dr sohbet ederken uyumusum..hatta dr uykun gelmedımı hala senın dedı guldu gelmedı dedım ama ondan sonrasını hatırlamıyorum:smiley-cool: uyandıgımda servıse yatagıma getırmıslerdı anlıycan dıs cektırmek bıle daha zor gercekten..ALLAH yardımcın olsun canım..bende martın 5 i gıbı laporoskopı amelıyat olucam..ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun...a.s.

Sen neden ameliyat olacaksın canım ne sorun çıktı?Sana da geçmiş olsun.

:çok üzgünüm:
Sen neden ameliyat olacaksın canım ne sorun çıktı?Sana da geçmiş olsun.

benım 8 yasında bır kızım var.ıkıncıbebegımız olsun ıstedık ama 2 senedır olmuyor malesef.
tum fılm ve tahlıller temız cıktı neden bulunamadı ve en son bu amelıyata karar verdıler.karından gırıp kamera yardımı ıle rahımı tuplerı ıncelıyecekler.fılmde gorunmeyen bazı durumlar laparoskopıde gorunuyormus...sımdı bende bub stresıne gırdım..ALLAH buyukkkk....

civanperçemi kullanmadım ama adet oluşumda majezik içiyorum yarım saate agrımı kesiyo şükürler olsun..a.s.

Canım geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm.Aslında temiz çıkmış herşeyin canım keşke bekleseydiniz biraz daha??

Yapışıklığım yapısalmış sanırım daha önce kürtaj vs. geçirmedim.Yada iltihap yüzündende olabilir dedi dr.um. Ama adetlerimde sorun yaşamadım.Aslında benimde kafama takılan bu tamamen kapalı olsa adet olamazdım gibi geliyo bana. Ama bilmediklerimiz olabilir tabii. Umarım senin filmin iyi çıkar yapışıklığın açılmıştır.. Kendine iyi bak görüşmek üzere
:1rolleyes:

kıslar ben de gittim dün dr a, ilk defa gittiğimden çok korktum yaa ,elle muayene etti beniii çok korkutucuydu ve acıdı ya ..filme gerek yok dedi dr , iltihap varmış fitil falan verdii bana , nasıl kullanıyoruz taaaaaaaaa derinliğine mi koymamız gerek off yaa...çok hassaslaştım ben kontroden sonra tansiyonum düştü bayılmışım ..doğumu düşünemiyorum artık nasıl olurum..

Canım geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm.Aslında temiz çıkmış herşeyin canım keşke bekleseydiniz biraz daha??

bekleme zamanında klomen gıbı horman ılacları kullanılıyor. bense bunları 6-7 kez denedım olmadı. bılıyorsun bunlar cok masum ılaclar degıl.bu sekıldede olmuyorsa goremedımız bır sorun var dıyor dr. bende ıkılemde kaldım. ama kızım hergece kardesının hayalıyle uyyuyor buda benı gerceten cok yıpratıyor.zaten herseye kızım ıcın katlanıyorumm....:çok üzgünüm:

Anlıyorum seni gökyüzü benimde 5.5 yaşında bir kızım var...Rahim filmimde salıya kaldı adetim fazla sürdü bu sefer.Erteledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…