kumsal canım bu hsg çektirmenin hamileliğe faydası oluyormu??
Galiba oluyor canım başka bir sorunun yoksa bu rahim filmide kolaylaştırıyomuş.Tıkalı tüpleri açtını ve yapışıklığı açtığını biliyorum.
slm fılızım
nasılsın cnm.fılm nezaman cektırıyorsun? sakın korkmaaa emın ol cektırdıkden sonra yaptıgın stersın bos oldunu goruceksın soylemıstımya ben gunlerce ruyalarımda cektırdım o fılmı..emın ol sedasyon yapıtırıyorsan hıc bırsey anlamıyacaksın..gecmıs olsun sımdıden.. fılm cektırdıkten sonra yaz merak edıyorum...a.s.
Canım bi aksilik çıkmazsa cuma günü çektireceğim.Evet sedasyon anestezili yaptıracağım bakalım hayırlısı.Sonucu yazacağım tabi.Hemen çıkıyormu acaba sonucu???
Sen neden ameliyat olacaksın canım ne sorun çıktı?Sana da geçmiş olsun.
slm cnm. civanpercemini denedinmi? adet sancisini bir kac ay düzenli kullanimla tamamen kesiyormus. ben de denemk istiyorum, bu ay basliycam eger hamile kalamazsam.
rahim filmi bende de öyle olmustu, cok asiri sanci yapti. eger dogum sancisi buysa nasil olcak bilmem...
Canım geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm.Aslında temiz çıkmış herşeyin canım keşke bekleseydiniz biraz daha??:çok üzgünüm:
benım 8 yasında bır kızım var.ıkıncıbebegımız olsun ıstedık ama 2 senedır olmuyor malesef.
tum fılm ve tahlıller temız cıktı neden bulunamadı ve en son bu amelıyata karar verdıler.karından gırıp kamera yardımı ıle rahımı tuplerı ıncelıyecekler.fılmde gorunmeyen bazı durumlar laparoskopıde gorunuyormus...sımdı bende bub stresıne gırdım..ALLAH buyukkkk....
Neslihan geçmiş olsun canım neden olmuş yapışıklığın??Bendede oldu geçen ay ama kürtajdan sonra olmuştu benimki benimkinide açtı doktor ufak bir operasyonla şimdi açıldığından emin olmak için cuma günü filme gideceğim.Yapışıklık seni rahatsız etmedimi adet azlığı,ağrı fln???
Canım geçmiş olsun öncelikle çok üzüldüm.Aslında temiz çıkmış herşeyin canım keşke bekleseydiniz biraz daha??