Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

cnm ben ameliyat oldum ya çift rahimden düzelme olmuşmu diye kontrol edecekler Nisan ayında kontrolüm bakalım hayırlısı..

cnm ben ameliyat oldum ya çift rahimden düzelme olmuşmu diye kontrol edecekler Nisan ayında kontrolüm bakalım hayırlısı..

hım anladım canım geçmiş olsun inşallha herşey yolunda gider şeker..kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar

geçen ay bi hamililik oluştu 2,5 -3 haftalıkken düştü.şiddetli ateşten ötürü.doktorum 1 ay ara verelim tekrar görüşelim dedi ve dün görüşmeye gittik.benden rahim filmi istedi ki hayatımn en zor filmi desem yeridir.çok korkuyorum, internetten araştırmalarım,burdaki bazı arkadaşların bayıldık falan demesi beni iyice korkuttu.anestezi de istemiyorum sabaha kadar uyumadım.görüşlerinizi bekliyorum...

hic korkucak bısey deıl ben normal cektırdım 5 dakıka sonra bıseyım kalmamıstı luften kendını raht tut.ve telaşlanma.saglıgınıda dıkat et

slm arkadaşlar

geçen ay bi hamililik oluştu 2,5 -3 haftalıkken düştü.şiddetli ateşten ötürü.doktorum 1 ay ara verelim tekrar görüşelim dedi ve dün görüşmeye gittik.benden rahim filmi istedi ki hayatımn en zor filmi desem yeridir.çok korkuyorum, internetten araştırmalarım,burdaki bazı arkadaşların bayıldık falan demesi beni iyice korkuttu.anestezi de istemiyorum sabaha kadar uyumadım.görüşlerinizi bekliyorum...

canım benim bu kadar korkuyorsa anestezi al neden istemiyorsun anesteziyi???Geçmiş olsun.

slm arkadaşlar

cnm çok geçmiş olsun,hiç korkma ben de çok stres yaptım önceden ama çektirdikten sonra rahatlıyosun ve fazla agrında olmuyo bence stres yapma ben 2. çekilcem anestesi olmadan..

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

canım o kadar korkulacak birşey yok ben 2. cektirecem adet sancısını bır anda giriyo gibi oluyo ama 2 saniye sürüyo napalım allah daha büyük acılar vermesın ben cektirdim sag tüpde sorun cıktı tekrar cekilecek aynı sorun cıkarsa acık amelıyat olacam

Bende 2,5 senedir istiyorum bebiş ama doktorum 6 ay öncesine kadar tedaviye başlamadı. gayet güzel yumurta oluşumu spermlerde iyi demişti. 6 ayın sonunda yine kırmızıyı gördüm. umudum iyice tükenmeye başladı. rahim filmi çekebilir bu ay diye düşünüyorum. sizin kaçıncı aydan sonra rahim filmi çekilmişti çokmu geç kaldım acaba.

canlarımm çok saoğolun yaa inanın çok rahatlattınız beni allah hepinizden razı olsun sizinde desteğinizle çarşamba günü saat.9.00 da randevu aldım çektirmeye gidecem. hepinizi çokkk öpüyorum sağlıkla kalın....

Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim. Gerçekten korkulacak birşey yok. Bence anestezi yaptırmak çok gereksiz. Ağrı kesici içip gidin. O yeterli oluyor. Ben bir de 1-2 saat sonra içtim her ihtimale karşı. Şu an hiç ağrım yok. Film çekilirken bir ilaç veriliyor, çok az sancı yapıyor o kadar. O da 1 dakika bile sürmüyor. Dayanılmayacak birşey değil. Yanınızda ped, havlu kağıt, ıslak mendil bulundurmanız iyi olur. Benim kanamam olmadı (1-2 damla sadece) ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Bence kesinlikle film çekilirken "şimdi ağrıyacak" diye dikkatinizi oraya vermeyin. Mümükün olduğunca rahat olun, kendinizi kasmayın.
Sevgiler

merhaba arkadaşlar
ben rahim filmi çektirdim.filmi perşembe günü çektirdim.ilişki için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar
ben rahim filmi çektirdim.filmi perşembe günü çektirdim.ilişki için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler

canım bende çektirdim 20 gün önce.3 yada 4gün yeterli oluyo dedi dr.

canımm çok saol, inan benim için müthiş bi moral oluyor,kısmetse çektirip burdan sizlere bilgi veririm...

Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim. Gerçekten korkulacak birşey yok. Bence anestezi yaptırmak çok gereksiz. Ağrı kesici içip gidin. O yeterli oluyor. Ben bir de 1-2 saat sonra içtim her ihtimale karşı. Şu an hiç ağrım yok. Film çekilirken bir ilaç veriliyor, çok az sancı yapıyor o kadar. O da 1 dakika bile sürmüyor. Dayanılmayacak birşey değil. Yanınızda ped, havlu kağıt, ıslak mendil bulundurmanız iyi olur. Benim kanamam olmadı (1-2 damla sadece) ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Bence kesinlikle film çekilirken "şimdi ağrıyacak" diye dikkatinizi oraya vermeyin. Mümükün olduğunca rahat olun, kendinizi kasmayın.
Sevgiler

slm canım bende 5 aydır sıkı bı tedavıye basladım drum daha once bı dusuk yaptım ıcın bana 5 ay sure tanıdı ben galıba dolu dolu kullanıcam bu sureyı 4 kere ovıtrelle kolmen tedavısı uygulayacak eger hamıle kalamazsam hsg dedı ve acayıp urkuyorum bu 3 ovıtrelle kullanısım ınsallah hamıle kalırımda hsgden kurtulurum canım ya hsg yı nasıl yapıyor hıc ıgne kullanıyormu ben dusuk yaparken rahme agrı kesıcı ıgne yapmıstı 4 yerden cok fecı canım acımıstı orda ıgne kullanıyosan yandım ben ılacı neyle verıyor ıcıne sırıngaylamı cok korkuyorum kızlar ya ıslem yapılırken sonucu soyluyormu

canım bende çektirdim 20 gün önce.3 yada 4gün yeterli oluyo dedi dr.

slm ben suanada ovıtrelle klomen tedavısı goruyorum 3 kurundeyım bundan da sonuc alamazsak 4 yapılcak sora hsg ben dr umdan 4.ıgnem bıttıkten sora 1 ay kendı halıne bırakmasını ıstıcem hasg ıcınde sanırım 1 ay korunman gerekıyormus ole yanı eger onay verırse ben 2 ay bole tedavısız gecmıs olacak dımı bu sure sızce bana vakıt kaybımı olur sadce

slm ben suanada ovıtrelle klomen tedavısı goruyorum 3 kurundeyım bundan da sonuc alamazsak 4 yapılcak sora hsg ben dr umdan 4.ıgnem bıttıkten sora 1 ay kendı halıne bırakmasını ıstıcem hasg ıcınde sanırım 1 ay korunman gerekıyormus ole yanı eger onay verırse ben 2 ay bole tedavısız gecmıs olacak dımı bu sure sızce bana vakıt kaybımı olur sadce

canım bende senin gibiyim 2ay klomen içtim iğne falan işte tedavi gördüm sonuç amayınca hsg çekildi güzel çıktı sonuç.bende düşündüm ara verym diye ama olsa zaten öncede olurdu dimi.film cekildikten sonra ara ver bence çünkü normal yoldan kalan çok oluyomuş

kızllar bugün rahim filmi çektirdim iğne yapımıyor aynı vajinal muayenedeki gibi spekulum yerleştiriliyor sonra içe doğru ilaç gönderiliyor ilaç verilince adet sancısı gibi ağrı oluyor o da kısa sürüyor kanama olabilir diye ben ped yedek iççamaşır aldım kanamam az oldu eve gelince kramp gibi ağrım oldu ağrı kesici içtim ve yattım iyiyim korkmayın ve yaptırın içinizde acaba tüplerde sorun var mı sorusundan kurtulmuş olursunuz işlem toplasanız 10dk bir bakıyorsunuz bitmiş sıkmayın kendinizi sorun şu acı eşiğiniz çok ise sorun yok ama acı eşiğniz azise ağırır ama o da kısa sürer herşey cennet kokulular için di mi

X