Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben ameliyat oldum ya çift rahimden düzelme olmuşmu diye kontrol edecekler Nisan ayında kontrolüm bakalım hayırlısı..
slm arkadaşlar
geçen ay bi hamililik oluştu 2,5 -3 haftalıkken düştü.şiddetli ateşten ötürü.doktorum 1 ay ara verelim tekrar görüşelim dedi ve dün görüşmeye gittik.benden rahim filmi istedi ki hayatımn en zor filmi desem yeridir.çok korkuyorum, internetten araştırmalarım,burdaki bazı arkadaşların bayıldık falan demesi beni iyice korkuttu.anestezi de istemiyorum sabaha kadar uyumadım.görüşlerinizi bekliyorum...
hım anladım canım geçmiş olsun inşallha herşey yolunda gider şeker..kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar
geçen ay bi hamililik oluştu 2,5 -3 haftalıkken düştü.şiddetli ateşten ötürü.doktorum 1 ay ara verelim tekrar görüşelim dedi ve dün görüşmeye gittik.benden rahim filmi istedi ki hayatımn en zor filmi desem yeridir.çok korkuyorum, internetten araştırmalarım,burdaki bazı arkadaşların bayıldık falan demesi beni iyice korkuttu.anestezi de istemiyorum sabaha kadar uyumadım.görüşlerinizi bekliyorum...
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
merhaba arkadaşlar
ben rahim filmi çektirdim.filmi perşembe günü çektirdim.ilişki için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler
hsg den sonra ilişki ne zaman oluyor
Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim. Gerçekten korkulacak birşey yok. Bence anestezi yaptırmak çok gereksiz. Ağrı kesici içip gidin. O yeterli oluyor. Ben bir de 1-2 saat sonra içtim her ihtimale karşı. Şu an hiç ağrım yok. Film çekilirken bir ilaç veriliyor, çok az sancı yapıyor o kadar. O da 1 dakika bile sürmüyor. Dayanılmayacak birşey değil. Yanınızda ped, havlu kağıt, ıslak mendil bulundurmanız iyi olur. Benim kanamam olmadı (1-2 damla sadece) ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Bence kesinlikle film çekilirken "şimdi ağrıyacak" diye dikkatinizi oraya vermeyin. Mümükün olduğunca rahat olun, kendinizi kasmayın.
Sevgiler
canım bende çektirdim 20 gün önce.3 yada 4gün yeterli oluyo dedi dr.
slm ben suanada ovıtrelle klomen tedavısı goruyorum 3 kurundeyım bundan da sonuc alamazsak 4 yapılcak sora hsg ben dr umdan 4.ıgnem bıttıkten sora 1 ay kendı halıne bırakmasını ıstıcem hasg ıcınde sanırım 1 ay korunman gerekıyormus ole yanı eger onay verırse ben 2 ay bole tedavısız gecmıs olacak dımı bu sure sızce bana vakıt kaybımı olur sadce