Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Arkadaşlar çift rahim dediğiniz rahimde perde olması değil mi? normalde armut şeklinde olan rahim perde olduğunda kalbe benziyor. O aradaki perde komple aşağıya kadar da inebiliyor yada yarıya kadar da olabiliyor. Ameliyatla o perde orda eritiliyor. Benim bildiğim.

ewet cnm benimkide aynen senin dediğin gibi çıktı kalp şeklinde üst tarafında perde varmış ama bunun çift rahim fln olduğundan asla bahsetmedi dr bu yapısal yani doşuştan olan bi durummuş ama çift rahim fln değilmiş nasıl ana rahminde ellerimiz bir bütünse ve sona yavaş yavaş hücerler ölüp parmak araları açılıp birbirinden ayrılıyorsa bu böle bişiymiş yani orda hüce bölünmesi olmamış dr benimkine çok aşırı değil dedi gebeliğine mani olcak derecede olmadığını söledi şimdi bizde tedavimize devam ediyoruz tüplerde açık çıktı..Allah hepimizin yardımcısı olsun....

arkadaşlar hsg den sona cinsel ilişki kaç gün yasak bilen varmı?................................................

slm kızlar dr bana rahım fılmı cektır dedı gecmısı okuyamadım mıgrenım tuttu sınırden bana anlatabılecek olan varmı nasıl bısey bu bıde fıyatlarını bılen varmı

İnşallah canım benimkide temiz çıkar.Hım ben mecburen özelde çektireceğim.Ama kesinlikle anestezi istiyorum.Kürtajımı da öle oldum.Doktorum istemedi ikna edemedim onun yüzünden doktor değiştirdim.Bazıları için hastaların ne istediği,psikolojilerini hiç anlamıyorlar.

kesınlıkle sana katılıyorum,nerde yasıyorsun bılmıyorum ama ıst. da bu fılm ıstege baglı anestezı ıle cekılıyormus. ve tamamı karsılanıyor bence bı arastır...
bu arada bızde bır sorun cıkmadı ve yapılan ıgnelere baslanılıcak. fakat kafam cok karıstı bunun asılama ıle bır ılgısı varmı ?? :KK43:

mrb arkadaşlar bende geçen perşembe çektirdim sedasyon anestezi ile biraz külfetli oldu ama değdi hiç acı hissetmedim uyudum tüpler açık çıkt.bazı bayanlar acı yok fln diolar ama ben buna inanmıyorum gözlerimle gördüm anestezissiz çekileni o anı hatırlamak bile hissetmiyorum kadıncağız hem korkudan hemde ağrıdan nerdeyse bayılacaktı allahım ya bide acı yok fln diolar birebir şahit oldum olaya allahtan ben ikinciydimde kaçtım hastaneden özelde anestezi ile çekildim herkese tavsiye ederim.. yanlız şu var beni film çekilmemdem 4 gün geçmesine rağmen hala cinsel ilişki esnasında ağrı oluyor filmden geçtikten sonra 2 gün cinsel pehriz yapın demişlerdi acaba daha fazlamı beklememiz gerekiyordu bu ağrılar ne zaman geçcek sizce....size filmden sona kaçgün cinsel pehriz önerdiler?

mrhb cakıltası
bende cektırıdım ve bıze 3 gun dedıler... ama 6. gun olmasına ragmen hala agrım var....dr bu durumun normal oldugunu soledı...

slm kızlar dr bana rahım fılmı cektır dedı gecmısı okuyamadım mıgrenım tuttu sınırden bana anlatabılecek olan varmı nasıl bısey bu bıde fıyatlarını bılen varmı

slm arkadsım,
hıc korkma ve beklemeden cektır. o fılm ıcın gunlerce uyku uyumadım korkudan :KK43: ama genel anestesı ıle cektırdım ve uyandıkdan sonrada hıc agrım olmadı...bence vakıt kaybetme...gecmıs olsunnn....a.s.

kesınlıkle sana katılıyorum,nerde yasıyorsun bılmıyorum ama ıst. da bu fılm ıstege baglı anestezı ıle cekılıyormus. ve tamamı karsılanıyor bence bı arastır...
bu arada bızde bır sorun cıkmadı ve yapılan ıgnelere baslanılıcak. fakat kafam cok karıstı bunun asılama ıle bır ılgısı varmı ?? :KK43:

Canım Ankara'da yaşıyorum ama Sincan'da oturuyorum burası her yönden iyi ama bazı yönden mahrumiyet bölgesi gibi o yüzden Kızılay'a gidiyorum ben ve orada genel anestezi ile çektireceğim...
Bir de sedasyon anestezi ne oluyo arkadaşlar genel anesteziden farklımı??

merhaba
10 ay bebek ıcın ugrastıktan sonra druma gıttım ve ıncelemeler basladı..tedavıye baslamadan drum rahım fılmı ıstedı..ılk fılm cektırdıgımde ıkı tupumde kapalı cıktı..drum rahım fılmı ıle acabılecegını soyledı..ve toplam her ay 1 kez olmak uzere 3 defa cektırdım..hıcbırınde anestezı almadım..drum onermedı..dayanılmayacak bısey degıl, bosuna vucuduna anestezı uygulanmasın dedı..ve cok sukur 3. fılmde tamamen acılmıs oldugunu gorduk..

hıc ıhmal etmeden hıc korkmadan cektırebılırsınız..
agrı durumu kısıye gore degısıyor..

merhaba
10 ay bebek ıcın ugrastıktan sonra druma gıttım ve ıncelemeler basladı..tedavıye baslamadan drum rahım fılmı ıstedı..ılk fılm cektırdıgımde ıkı tupumde kapalı cıktı..drum rahım fılmı ıle acabılecegını soyledı..ve toplam her ay 1 kez olmak uzere 3 defa cektırdım..hıcbırınde anestezı almadım..drum onermedı..dayanılmayacak bısey degıl, bosuna vucuduna anestezı uygulanmasın dedı..ve cok sukur 3. fılmde tamamen acılmıs oldugunu gorduk..

hıc ıhmal etmeden hıc korkmadan cektırebılırsınız..
agrı durumu kısıye gore degısıyor..

yainan mıyorum benimde ikiside tıkalıydı bana ameliyat önerdi bende ameliyat oldum şuan şok olmuş durıumdayım inan mıyorum çok kötüyüm

evet butun danıstıgım drlar laparoskopı dedı ama drum bana guven dedı..
amelıyat ısın kolayına kacmaktır dedı..

ve son fılmımde muthıs ıyıydı..

ayrıca bır arkadasım daha vardı onunda ıkı tup tıkalıydı..dr dırekt tup bebek..hıc ugrasma dedı..
benım onerılerım dogrultusunda ıkıncı rahım fılmınde tek tup acıldı dıgerınıde 3. de acılır dedıler..

mumkun oldugunca herkese bu bılgıyı ulastırmaya calısıyorum..

naagihan,
tuplerın acıldıysa sorun yok..olmus bır kere..moralını bozma..
ınsallah en kısa zamanda bebegın gelır

benım tupler acıldı ama 5 aydır gebelık olusmadı ..kısmet..
sımdıde yara cıktı..onun tedavısındeyım..

merhaba kıslar ben de böle nazlı bir kızım.yeni evliyim ve genel olarak kadın doğuma gidip genel kontrol yaptırmak istiyorum ki şart ..çünkü merak ediyorum neler oluyor vajinamda diyee..bu filmler istekle oluyor mu ya da neden çektirmek gerekiyor diyeyim..tşk eederim

merhaba kıslar ben de böle nazlı bir kızım.yeni evliyim ve genel olarak kadın doğuma gidip genel kontrol yaptırmak istiyorum ki şart ..çünkü merak ediyorum neler oluyor vajinamda diyee..bu filmler istekle oluyor mu ya da neden çektirmek gerekiyor diyeyim..tşk eederim

Canım doktora gidersen o söyler zaten sana gerekiyorsa yaptırırsın yoksa boş yere canını yaktırmana gerek yok.yerimseniben
Bende haftaya çektireceğim bakalım..kafamçokkarıştı

pınarcım sağol ama bende ameliyat olalı 1.5 sene oluyor bendede hala hiç birşey yok ama keşke ameliyat olmasaydım ameliyat çok zor oluyor

X