Arkadaşlar çift rahim dediğiniz rahimde perde olması değil mi? normalde armut şeklinde olan rahim perde olduğunda kalbe benziyor. O aradaki perde komple aşağıya kadar da inebiliyor yada yarıya kadar da olabiliyor. Ameliyatla o perde orda eritiliyor. Benim bildiğim.
İnşallah canım benimkide temiz çıkar.Hım ben mecburen özelde çektireceğim.Ama kesinlikle anestezi istiyorum.Kürtajımı da öle oldum.Doktorum istemedi ikna edemedim onun yüzünden doktor değiştirdim.Bazıları için hastaların ne istediği,psikolojilerini hiç anlamıyorlar.
mrb arkadaşlar bende geçen perşembe çektirdim sedasyon anestezi ile biraz külfetli oldu ama değdi hiç acı hissetmedim uyudum tüpler açık çıkt.bazı bayanlar acı yok fln diolar ama ben buna inanmıyorum gözlerimle gördüm anestezissiz çekileni o anı hatırlamak bile hissetmiyorum kadıncağız hem korkudan hemde ağrıdan nerdeyse bayılacaktı allahım ya bide acı yok fln diolar birebir şahit oldum olaya allahtan ben ikinciydimde kaçtım hastaneden özelde anestezi ile çekildim herkese tavsiye ederim.. yanlız şu var beni film çekilmemdem 4 gün geçmesine rağmen hala cinsel ilişki esnasında ağrı oluyor filmden geçtikten sonra 2 gün cinsel pehriz yapın demişlerdi acaba daha fazlamı beklememiz gerekiyordu bu ağrılar ne zaman geçcek sizce....size filmden sona kaçgün cinsel pehriz önerdiler?
slm kızlar dr bana rahım fılmı cektır dedı gecmısı okuyamadım mıgrenım tuttu sınırden bana anlatabılecek olan varmı nasıl bısey bu bıde fıyatlarını bılen varmı
kesınlıkle sana katılıyorum,nerde yasıyorsun bılmıyorum ama ıst. da bu fılm ıstege baglı anestezı ıle cekılıyormus. ve tamamı karsılanıyor bence bı arastır...
bu arada bızde bır sorun cıkmadı ve yapılan ıgnelere baslanılıcak. fakat kafam cok karıstı bunun asılama ıle bır ılgısı varmı ??
merhaba
10 ay bebek ıcın ugrastıktan sonra druma gıttım ve ıncelemeler basladı..tedavıye baslamadan drum rahım fılmı ıstedı..ılk fılm cektırdıgımde ıkı tupumde kapalı cıktı..drum rahım fılmı ıle acabılecegını soyledı..ve toplam her ay 1 kez olmak uzere 3 defa cektırdım..hıcbırınde anestezı almadım..drum onermedı..dayanılmayacak bısey degıl, bosuna vucuduna anestezı uygulanmasın dedı..ve cok sukur 3. fılmde tamamen acılmıs oldugunu gorduk..
hıc ıhmal etmeden hıc korkmadan cektırebılırsınız..
agrı durumu kısıye gore degısıyor..
merhaba kıslar ben de böle nazlı bir kızım.yeni evliyim ve genel olarak kadın doğuma gidip genel kontrol yaptırmak istiyorum ki şart ..çünkü merak ediyorum neler oluyor vajinamda diyee..bu filmler istekle oluyor mu ya da neden çektirmek gerekiyor diyeyim..tşk eederim
pınarcım sağol ama bende ameliyat olalı 1.5 sene oluyor bendede hala hiç birşey yok ama keşke ameliyat olmasaydım ameliyat çok zor oluyor