Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

allah tarafından ıkıtane rahım olması yanı canım ınsallah oyle bısey yokturda bende bukadar sey olduktan sonra buna sevınırım

erken dogum yapıp bebegımı kaybettım ve dogumda doktor cıft rahım gıbı bısey var rahmın yanında dedı ve bu sadece hsg de ortaya cıkıyormus ne olup olmadıgını anlamak ıcın cektırmek ıstıyorum[/QUOT cnm öncelikle geçmiş olsun bendede çift rahim var bende çok korkuyodum,hsg filminden dün çekildim çok hafif bi adet sancısı gibi agrı oluyo başka hiç bişey yok korkma benim kanama bile olmadı şimdi ise kendimi pazartesine ameliyata hazırlıyorum,bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
erken dogum yapıp bebegımı kaybettım ve dogumda doktor cıft rahım gıbı bısey var rahmın yanında dedı ve bu sadece hsg de ortaya cıkıyormus ne olup olmadıgını anlamak ıcın cektırmek ıstıyorum

cnm öncelikle geçmiş olsun bendede çift rahim var bende çok korkuyodum,hsg filminden dün çekildim çok hafif bi adet sancısı gibi agrı oluyo başka hiç bişey yok korkma benim kanama bile olmadı şimdi ise kendimi pazartesine ameliyata hazırlıyorum,bakalım hayırlısı...

Arkadaşlar çift rahim dediğiniz rahimde perde olması değil mi? normalde armut şeklinde olan rahim perde olduğunda kalbe benziyor. O aradaki perde komple aşağıya kadar da inebiliyor yada yarıya kadar da olabiliyor. Ameliyatla o perde orda eritiliyor. Benim bildiğim.

merhaba arkadaşlar ben de dün rahim filmi çekildim daha önce birini çekilirken izleme şamsın olduu için ben anesteziliyi tercih ettim ve sedasyon anesteziyle çekildim hiç acı veya başka hissetmedim herkese tavsiye ederim tüplerimde açık çıktı ama çok acı çekenleri biliyorum ve ben buna birebir şahit oldum ayanın biri nerdeyse acıdan baylmak üzereydi bunu gördüm onun içinde anestezili çekilmeye karar verdim iikide çekildin biraz maddiyat istiyo ama olsun değer rahim filmi şimdi anestezii daha güzelhihoyyyt

Evet canım çift rahim birkaç şekilde oluyomuş. Benim bahsettiğim bunlardan biri. Umurım senin için bu ameliyat süresi çabucak geçer ve yoluna devam edersin. Geçmiş olsun canım.

merhaba arkadaşlar ben de dün rahim filmi çekildim daha önce birini çekilirken izleme şamsın olduu için ben anesteziliyi tercih ettim ve sedasyon anesteziyle çekildim hiç acı veya başka hissetmedim herkese tavsiye ederim tüplerimde açık çıktı ama çok acı çekenleri biliyorum ve ben buna birebir şahit oldum ayanın biri nerdeyse acıdan baylmak üzereydi bunu gördüm onun içinde anestezili çekilmeye karar verdim iikide çekildin biraz maddiyat istiyo ama olsun değer rahim filmi şimdi anestezii daha güzelhihoyyyt

Geçmiş olsun canım öncelikle.Sedasyon aneestezi ne oluyo canım.Genel anestezimi?Bende ankaradayımda sen nerede kaça çektirdin acaba???:nazar:

Evet canım çift rahim birkaç şekilde oluyomuş. Benim bahsettiğim bunlardan biri. Umurım senin için bu ameliyat süresi çabucak geçer ve yoluna devam edersin. Geçmiş olsun canım.

sagol cnm benim Allah inşalh herkesin gönlüne göre hayırlı bebişler nasip eder.

cnm öncelikle geçmiş olsun bendede çift rahim var bende çok korkuyodum,hsg filminden dün çekildim çok hafif bi adet sancısı gibi agrı oluyo başka hiç bişey yok korkma benim kanama bile olmadı şimdi ise kendimi pazartesine ameliyata hazırlıyorum,bakalım hayırlısı...

cok gecmıs olsun canım ınsallah amelıyatında basarıyla gecer bende daha olup olmadıgı bellı degıl bakalım ben aneztezılı cekılmeye karar verdım cunkı hamılelıgımde okadar acılar yasadımkı artık dayanamıyorum acılara hakkımızda hayırlısı olsuna.s.

Selam arkadaşlar.Ben tüp bebek düşünüyorum.Ama bunun için rahim filmi istediler.Arkadaşlar çok ağrılı olduğunu duydum.Hatta amcamın gelini rahim filmi çektirken bayılmış.Ben çok korkuyorum ya.Ama 10 dakikalık bir süre olduğu için doktorları anesteziye ikna edemedim.:KK43:.Çok korkuyorum arkadaşlar ya.Ne yapayım?Acaba çokmu acı veriyor alet içeriye girirken ?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu hsg filmi ne kadar histeroskopiden daha ucuz olduğunu duydum. er ikisindede tanıamaçlı olunca aynı şeylere bakılıyorsa neden histeroskopi çok pahalı anlayamadım. geçen hafta histeroskopi için 1.500 tl ödedik.

Geçmiş olsun canım çok gerginsen genel anestezi iste bencede etkilemesin seni...

tsk fılızım...
dun genel anestesı ıle cektırdım...uyudum ve uyandıgımda hersey bıtmıstı..hıc canım yanmadı bence en ıyısı buydu.o stresı cekmeme degmezmıs.. :bbo: bu arada sonuclar da temız cıktı.. :) :dance:

tsk fılızım...
dun genel anestesı ıle cektırdım...uyudum ve uyandıgımda hersey bıtmıstı..hıc canım yanmadı bence en ıyısı buydu.o stresı cekmeme degmezmıs.. :bbo: bu arada sonuclar da temız cıktı.. :) :dance:

Geçmiş olsun canım.evet bencede en iyisi o,bende öle yaptırıcam ne kadara çektirdin?

Geçmiş olsun canım.evet bencede en iyisi o,bende öle yaptırıcam ne kadara çektirdin?

saoll canım
ben tayın nedenıyle kars tayım. buradakı unv. hastanesınde cektırdım.hıcbır ucret odemedım. ama kesınlıkle genel anestesı ıle cektır, sohbet ederken uyuyorsun ve uyandıgında hersey bıtmıs oluyor ayrıca uyandıgında hıcbır sekılde agrın olmuyor...
umarın sende bu sekılde sonuclandırırsın..gecmıs olsun..

saoll canım
ben tayın nedenıyle kars tayım. buradakı unv. hastanesınde cektırdım.hıcbır ucret odemedım. ama kesınlıkle genel anestesı ıle cektır, sohbet ederken uyuyorsun ve uyandıgında hersey bıtmıs oluyor ayrıca uyandıgında hıcbır sekılde agrın olmuyor...
umarın sende bu sekılde sonuclandırırsın..gecmıs olsun..

İnşallah canım benimkide temiz çıkar.Hım ben mecburen özelde çektireceğim.Ama kesinlikle anestezi istiyorum.Kürtajımı da öle oldum.Doktorum istemedi ikna edemedim onun yüzünden doktor değiştirdim.Bazıları için hastaların ne istediği,psikolojilerini hiç anlamıyorlar.

cok gecmıs olsun canım ınsallah amelıyatında basarıyla gecer bende daha olup olmadıgı bellı degıl bakalım ben aneztezılı cekılmeye karar verdım cunkı hamılelıgımde okadar acılar yasadımkı artık dayanamıyorum acılara hakkımızda hayırlısı olsuna.s.

tşkler cnm hsg çekilme yerinide çok iyi seçmen gerekiyomuş,bazıları rahimi kanca ile tutturuyolarmış ama benimki öle olmadı,size çektirdiyim yerin adresini verim internetten bakabilirsiniz. www.hsgrahimfilmi.com. o kadar korkulacak bişey yok,yane ben bunun 4 mislisini her ay adet dönemimde çekiyorum bu benim için ballı kaymak.hihoyyyt

Son düzenleme:
o kadar korkulacak bişey yok,yane ben bunun 4 mislisini her ay adet dönemimde çekiyorum bu benim için ballı kaymak.hihoyyyt

slm cnm. civanpercemini denedinmi? adet sancisini bir kac ay düzenli kullanimla tamamen kesiyormus. ben de denemk istiyorum, bu ay basliycam eger hamile kalamazsam.
rahim filmi bende de öyle olmustu, cok asiri sanci yapti. eger dogum sancisi buysa nasil olcak bilmem...:emir_bebek:

mrb arkadaşlar bende geçen perşembe çektirdim sedasyon anestezi ile biraz külfetli oldu ama değdi hiç acı hissetmedim uyudum tüpler açık çıkt.bazı bayanlar acı yok fln diolar ama ben buna inanmıyorum gözlerimle gördüm anestezissiz çekileni o anı hatırlamak bile hissetmiyorum kadıncağız hem korkudan hemde ağrıdan nerdeyse bayılacaktı allahım ya bide acı yok fln diolar birebir şahit oldum olaya allahtan ben ikinciydimde kaçtım hastaneden özelde anestezi ile çekildim herkese tavsiye ederim.. yanlız şu var beni film çekilmemdem 4 gün geçmesine rağmen hala cinsel ilişki esnasında ağrı oluyor filmden geçtikten sonra 2 gün cinsel pehriz yapın demişlerdi acaba daha fazlamı beklememiz gerekiyordu bu ağrılar ne zaman geçcek sizce....size filmden sona kaçgün cinsel pehriz önerdiler?

X