- 2 Haziran 2008
- 1.148
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken dogum yapıp bebegımı kaybettım ve dogumda doktor cıft rahım gıbı bısey var rahmın yanında dedı ve bu sadece hsg de ortaya cıkıyormus ne olup olmadıgını anlamak ıcın cektırmek ıstıyorum[/QUOT cnm öncelikle geçmiş olsun bendede çift rahim var bende çok korkuyodum,hsg filminden dün çekildim çok hafif bi adet sancısı gibi agrı oluyo başka hiç bişey yok korkma benim kanama bile olmadı şimdi ise kendimi pazartesine ameliyata hazırlıyorum,bakalım hayırlısı...
erken dogum yapıp bebegımı kaybettım ve dogumda doktor cıft rahım gıbı bısey var rahmın yanında dedı ve bu sadece hsg de ortaya cıkıyormus ne olup olmadıgını anlamak ıcın cektırmek ıstıyorum
merhaba arkadaşlar ben de dün rahim filmi çekildim daha önce birini çekilirken izleme şamsın olduu için ben anesteziliyi tercih ettim ve sedasyon anesteziyle çekildim hiç acı veya başka hissetmedim herkese tavsiye ederim tüplerimde açık çıktı ama çok acı çekenleri biliyorum ve ben buna birebir şahit oldum ayanın biri nerdeyse acıdan baylmak üzereydi bunu gördüm onun içinde anestezili çekilmeye karar verdim iikide çekildin biraz maddiyat istiyo ama olsun değer rahim filmi şimdi anestezii daha güzelhihoyyyt
Evet canım çift rahim birkaç şekilde oluyomuş. Benim bahsettiğim bunlardan biri. Umurım senin için bu ameliyat süresi çabucak geçer ve yoluna devam edersin. Geçmiş olsun canım.
cnm öncelikle geçmiş olsun bendede çift rahim var bende çok korkuyodum,hsg filminden dün çekildim çok hafif bi adet sancısı gibi agrı oluyo başka hiç bişey yok korkma benim kanama bile olmadı şimdi ise kendimi pazartesine ameliyata hazırlıyorum,bakalım hayırlısı...
Geçmiş olsun canım çok gerginsen genel anestezi iste bencede etkilemesin seni...
tsk fılızım...
dun genel anestesı ıle cektırdım...uyudum ve uyandıgımda hersey bıtmıstı..hıc canım yanmadı bence en ıyısı buydu.o stresı cekmeme degmezmıs.. :bbo: bu arada sonuclar da temız cıktı.. :) :dance:
Geçmiş olsun canım.evet bencede en iyisi o,bende öle yaptırıcam ne kadara çektirdin?
saoll canım
ben tayın nedenıyle kars tayım. buradakı unv. hastanesınde cektırdım.hıcbır ucret odemedım. ama kesınlıkle genel anestesı ıle cektır, sohbet ederken uyuyorsun ve uyandıgında hersey bıtmıs oluyor ayrıca uyandıgında hıcbır sekılde agrın olmuyor...
umarın sende bu sekılde sonuclandırırsın..gecmıs olsun..
cok gecmıs olsun canım ınsallah amelıyatında basarıyla gecer bende daha olup olmadıgı bellı degıl bakalım ben aneztezılı cekılmeye karar verdım cunkı hamılelıgımde okadar acılar yasadımkı artık dayanamıyorum acılara hakkımızda hayırlısı olsuna.s.
o kadar korkulacak bişey yok,yane ben bunun 4 mislisini her ay adet dönemimde çekiyorum bu benim için ballı kaymak.hihoyyyt