Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Ay ben de sedasyondan korkuyorum içimi rahatlattınız

Merhaba cumartesi bende anestezili cektiricem öncesinde kan tahlili yapıyorlarmis sonuca göre anestezi çekim işlemini kadın doğum doktoru yapıyormuş

Korkmana hiç gerek yok bende 1 kere çektirdim baya korkmuştum çok ağrılı sancılı filan diye ama sadece sıvıyı enjekte ederken ve sonrasında regl olmuşsun gibi sancın oluyor zaten çabuk bitiyor işlem

Bugün çekildim doktora gösteremedim daha anlayan yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0205.png
    286,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0206.png
    372 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_0207.png
    342,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0208.png
    313,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0209.png
    278,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0216.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 76
İki gün önce çektirdim anesteziliydi. Anestezi çok hafif ama bayıltmaya yeter güçte bu yüzden işlem esnasında baygın olduğun için hiçbir şey hatırlamıyorsun ve hissetmiyorsun. İşlem biter bitmez uyanıyorsun çok hafif sarhoşumsu bir hal oluyor o da 10 dk içinde geçiyor. Regl sancısına benzer hafif ağrı ve lekelenme oluyor. Ben de korkuyordum ama aşırı basit bir işlemmiş çok kolay geçti. Anesteziliyi tavsiye ederim

Arkadaşlar ben bu ay devlette hsg cektiricem internette bittikten dört gün sonra yazıyor ya dört gün sonrası için mi randevu almalıyım yoksa öncesinde gitmelimiyim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben bugün çektirdim gerçekten benim için çok ağrılı ve sancılıydı. Sonrasında da inanılmaz bir ağrı çektim. Kustum. Normalde acı eşiğim sağlamdır ama yok yani uyutturun kendinizi anlamadan çektirin benim gibi anestezi olmadan yaptırmayın derim. Ama bazılarınında kolay geçiyormuş bende kolay geçeceğini umut etmiştim

Bende anestezili çektirdim aşırı korkuyordum, hemen kan alıp sonuca göre sedasyon yaptılar çıktığımda hafif kafam güzel gibiydi 5 dk ya herşey normale döndü akşam üzeri ağrım oldu ağrı kesici ile hemen geçti, kanama 3 gün filan sürdü çok hafif günlük ped yeterli oluyor antibiyotik te kullandim, her ihtimale karşı korkmayın anestezili gerçekten çok kolay

Arkadaşlar ben bu ay devlette hsg cektiricem internette bittikten dört gün sonra yazıyor ya dört gün sonrası için mi randevu almalıyım yoksa öncesinde gitmelimiyim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Sen adetin bitsin 1 gün geçsin 2. Gün al bende öyle yaptım hangi hastane de çekileceksin

Merhaba bende ctesi günü çekildim anestezili pkos var bende o yüzden çekildim bir aşılama yaptım kimyasal gebelik yaşadım hsg sonrası hamile kalan var mı acaba ?
Benimde filmim böyle

Eklentiler

• IMG-20241019-WA0038.jpg
    179,3 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba bende ctesi günü çekildim anestezili pkos var bende o yüzden çekildim bir aşılama yaptım kimyasal gebelik yaşadım hsg sonrası hamile kalan var mı acaba ?
Benimde filmim böyle
Merhaba film normal duruyor sanki, bende de tembellik var amh testi istedi doktorum sizden istemedi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…