Randevu aldım, bakalım ne diyecek. Ben kiloluyum belki de yağ dokusudur. İnşallah buradan da sana yanıtlarım :)Evet evet şansın var :) ama o yumuşak dokular mıyom mu nedir bi kadın doğumcuya sor canım
İnşallah bi sıkıNtı çıkmaz canım rahım filminden sonra hamile kalan çok var ınsallah bu an önce kalırsın :)Randevu aldım, bakalım ne diyecek. Ben kiloluyum belki de yağ dokusudur. İnşallah buradan da sana yanıtlarım :)
Doktor'un adı neydi hacettepe deki. Önerir misinizMerhabalar dün doktora gittim. ve 1 buçuk sene önce çekilen hsg görüntülerine bakıp doktor sen de perde olabilir ultrasonla bakalım dedi ve ultrasonda da gördü hatta bana da gösterdi rahim 2 ye ayrılıyor göz şeklinde ve histeroskopi ile ameliyat edicez sonra da tüp bebek dedi. ama ben zaten ocak ayında histeroskopi yaptırdım polip temizlendi.
doktor hacettepe de profesör. histereskopiyi özel hastanede yapacak 3500 tl dedi. kafam karıştı iyice 4 senedir düzenli olarak doktora gidiyorum. nasıl olur da diğer doktor göremez. benzer durum yaşayanlar var mı? başka doktora da gitmeli miyim? Lütfen Yardım!!!
Doktorunuz kim bana doktor ismi. Önerebilir. misinixKizlar selam, yarin adetimin 3. Gunu. Ankara etlik zubeyde hanim hastanesinden randevu aldim. Hemen hsg randevusu verilir mi adet sonrasina? Hazirana mi sarkar?
Sadece bu görüntü mü varRahim filmim bu şekilde henüz yorumlanması hiç iç açıcı görmüyorum yorumlar mısınız lütfen
Eki Görüntüle 3503606
Bunlar da varSadece bu görüntü mü var
Tüplerden dağılım olmamış gibi duruyor tıkalı sanırımBunlar da var
bir hafta olucak sonucun hala raporlanmadi umarım doktor yorumlarTüplerden dağılım olmamış gibi duruyor tıkalı sanırım
Tek yumurtalıkla hamile kalmıştı yengemMerhaba kızlar. Bende geçtiğimiz cuma günü anestezili çektirdim. Ufak tefek hala kanamam var. İnşallah bugun yarın son bulur. Bazen kahverengi bazen kırmızı rengi. Doktorumu aradım normal dedi. Antibiyotik verdi 4 gün kullanmam için. Sonuçlarımda da sol tüpüm tıkalı sağ tüpüm açıkmış. Hsgden sonra malum gebe kalma ihtimali yüksek diyorlar ama tek tüple tıbben ne kadar mümkün bilmiyorum. Regl olunca aşılamaya başlayacağım.
Aşılamaya kadar keşke öyle bir şey olsa bakalım nasip böyle bir kaç mesaj daha okumuştumTek yumurtalıkla hamile kalmıştı yengem
Tüp ve yumurtalık farklı şeylerTek yumurtalıkla hamile kalmıştı yengem
tek belirtisi hamile kalamamak ve bu sebeple çekilen rahim filmi.Bu tüp tıkanıklığı hiç mi belirti vermiyor çok tuhaf bir durum cidden
Biliyorum. Tek yumurtalık ve tek tüp vardı.Tüp ve yumurtalık farklı şeyler
Merhaba verdiği ağrı kesiciden 1 al dedi ben ik'i aldım zaten kafam ıyı girdim hiç acımadı o kadar hatta uzman tebrik etti in tern etten ötürü korkutjyolardedi ben rahim şekli t seklindeydi inşallah düzelmiştir ir daha cektiemedimallahhepimize sihhat afiyet saglikversinArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Antalya da çektirecek birileri olursa banaulassinlarMerhaba verdiği ağrı kesiciden 1 al dedi ben ik'i aldım zaten kafam ıyı girdim hiç acımadı o kadar hatta uzman tebrik etti in tern etten ötürü korkutjyolardedi ben rahim şekli t seklindeydi inşallah düzelmiştir ir daha cektiemedimallahhepimize sihhat afiyet saglikversin