Cevatbey için 900.diğer doktorlar 800 tl imişMerhabalar fiyat. Olarak ne kadar ödediniz acaba
Keşke istanbulda ağrısız merkezlerde yaptirsaydiniz.muayeneden hiçbir farkı yoktu.cok kısa süreli adet sancısı o kadar. Anesteziye gerek yok ki ben bir de vajinusmusum.toplam 3 dakika sürdü. ilaç vermeleri o kadar bile değildi.Bu arada uyandığımda altımda hasta bezi gibi sızdırmaz bir tür bez vardı içi full tentürdiyot kan karışımı bi şeyle doluydu annem kapıdaydı bi ara uyanıp inlemişim doktorum az kaldı sabret filan demiş heralde sesim gitmiş sonra tabi ben hiç bişey hatırlamıyorum uyuyup uyanma süresi toplasan 40 dk etmez
Çıktıktan sonra da ped kullandım kimse uyarmamıştı ama buradaki araştırmalardan dolayı hazırlıklı gitmiştim eve gelince gördüm kanamam olmuş bir ped daha değiştirdim yine kanamam olmuş
Kişiden kişiye değişebilir bence ama anestezi rahatlık
İstanbul’da yaptırmayı düşündüm ama uçak yolculuğu yapmam gerekiyordu bir de ailemin yanında yaptırmak istedimKeşke istanbulda ağrısız merkezlerde yaptirsaydiniz.muayeneden hiçbir farkı yoktu.cok kısa süreli adet sancısı o kadar. Anesteziye gerek yok ki ben bir de vajinusmusum.toplam 3 dakika sürdü. ilaç vermeleri o kadar bile değildi.
Çok teşekkür ediyorum yardımınız içinCevatbey için 900.diğer doktorlar 800 tl imiş
Rahim filimi cektim insan adet sancısı gibiydir 5dakkalik bir işlemdirArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ne kadar süre sonra hamile kaldınızBen de kendi isteğimle gidip çektirdim, sorun varsa erkenden çözüm bulayım diye. Hamdolsun sorun çıkmadı ama film çekildikten sonra gebe kaldım. Etkisi illa ki oluyor.
5 kasımda film çektirdim, 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim. Hemen hamile kaldım ben.Ne kadar süre sonra hamile kaldınız
ben özel hastanede yaptırdımm anesteziyle oldumm ve iyikide öyle etmişimm çünkü çok can acıtıyomuşşArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bir skintiniz var miydi oncesinde peki? Tuplerde falan nasil cikti filminiz?5 kasımda film çektirdim, 24 kasımda hamile olduğumu öğrendim. Hemen hamile kaldım ben.
Tupleriniz tikalimiydi sanirim tupler tikaliysa aci cok oluyormus.ben özel hastanede yaptırdımm anesteziyle oldumm ve iyikide öyle etmişimm çünkü çok can acıtıyomuşş
uyandığımda 1 gün çok kanama geçirdim...
devlet hastanelerde bildiğim kadarıyla anesteziyle yapmıyolarr..
Yok cok sukur degilmiss tikalii acikmisTupleriniz tikalimiydi sanirim tupler tikaliysa aci cok oluyormus.
Himmm ben ozelde yaptirdim . Anestezide olmadim hicbisey hissetmedim ama sanirim makinenin de etkisi var. c kollu makineler kullanan yerleri tercih etmek gerekiyor.Yok cok sukur degilmiss tikalii acikmis
Yengem demistii cunku devlette yaptirmisti cok acidi demisti banada ordan biliyorum
olabilirrrHimmm ben ozelde yaptirdim . Anestezide olmadim hicbisey hissetmedim ama sanirim makinenin de etkisi var. c kollu makineler kullanan yerleri tercih etmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?