- 25 Ocak 2021
- 980
- -70
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adetin 11. Günü gittim. Önemli olan ilişkide bulunmamak. Gebelik ihtimali varsa olmaz.arkadaşlar rahim filmi en geç ne zaman çekilebilir? adetin 13. gününe randevu aldım
doktorunuz kimdiBugün çektirdim . 15 saniye ağrı oldu çabucak bitti. Kolaydı. Hiç korktuğum gibi değildi. Ağrı eşiğim düşük olduğu için kısa süre sancı duydum ama dayanilmayacak gibi değildi.
Bazıları onu bile hissetmedi. Sonomed'de çektirdim.
Benim gibi korkan varsa hiçbir şey çaresiz değil. 4 aydır erteliyordum. Kurtuldum
doktorunuz kimdiMerhaba arkadaşlar, bu sayfayı sessizce takip ediyordum ve bugün hsg çektirdikten sonra yazmaya karar verdim. Okuduklarımdan o kadar etkileniyordum ki aylardır rahim filmini erteledim. Uğraşlara rağmen olmayınca kabullenerek bugün sonunda filmim çekildi.
Jinekolojik muayenede bile çok zorlanan ben rahim filminde hiçbir şey hissetmedim desem yeridir. Yalnızca speculumu hissettim ve ardından birkaç dakika içinde işlem tamamlandı. Adet sancısı kadar bile ağrı hissetmedim. Dün gece gözüme uyku girmedi nasıl yaptıracağım diye ama endişelenecek hiçbir şey yok artık teknoloji çok gelişti. Bu arada ben ağrısız film çekildim. İstanbul Kadıköy Sonomed’te işlemim tamamlandı. Umarım sizlere de şifa olur. Okurken birkaç yer dışında öneri görememiştim, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
çekim oncesi rahim duvari zedelenmesine iliskin kagit imzalattilar miMerhaba arkadaşlar. Bu gün rahim filmi çektirdim. Şişli Echomar’da Cevat Bey’e. Normalde ücret 700₺ ama Cevat Bey 800₺. Benim gibi çok korkan ve endişe edenler hatta canı çok tatlı olanlara yazmak istiyorum. Normal jinekolojik muayene bile daha fazla acıtıyor. Hiç canım yanmadı. Titreye titreye çektirdim. 3-4 dk’da gülerek çıktım. Tavsiye ediyorum.
Bazılarına verdiler bana verilmedi antibiyotik. Cevat beydoktorunuz kimdi
hsg oncesi yada sonrasi antibiyotuk kullandinizmi
Hayır öyle bir şey imzalamadım. İlk kez duydumçekim oncesi rahim duvari zedelenmesine iliskin kagit imzalattilar mi
HSG çekiminde doktor tarafından tüplerinde hava olduğu söylenen ve hsgnin çekilemediği olan var mı? Doktor diğer aya erteledi çekimi. Buna tıkanıklık var diyemem dedi yeniden çekilmeliymiş. Çok karışık kafam daha önce karşı
Kesinlikle. Benimde tüpümde geçiş azmış basınçlı vereceğim dedikten sonraki saniyeler nasıl geçti bilmiyorum en son bırakın diye yalvarıyordum. Çok şükür açıldı dendi 1,5 ay geçti bile üzerinden kısa sürüyo evet ama maddi durumu olan anestezili yaptırsın derimArkadaşlar merhaba, rahim filmi cekildim yaklasık 20 gün önce, ağrısız veya ağrılı bi işlem olması tamamen kişiye bağlı. Benim bi arkadaşım oldu hic ağrısı olmadan cıktı. Ben tüplerimin tıkalı olduğunu ve rahim filminde açılacağına düşünerek girdim ve işlemim tam 35 dakika sürdü cünkü sol tüp tamamen tıkalı cıktı ve o yüzdem gebe kalamadığımı ve sol tüpümü almaları gerektğini söyledi.. daha sonra cok ağrım oldu cünkü tüpümü açmakla uğraştı yani demek istedğim kişinin sıkıntısı varsa ağrı oluyor, bi sıkıntısı yoksa hafif adet ağrısı gibi oluyor.
Ben anestezili oldum, çıktıktan sonra ağrım 2 gün sürdü, sonra normale döndüm. Ücreti 1100 tl iyi özel bi hastanede.Kesinlikle. Benimde tüpümde geçiş azmış basınçlı vereceğim dedikten sonraki saniyeler nasıl geçti bilmiyorum en son bırakın diye yalvarıyordum. Çok şükür açıldı dendi 1,5 ay geçti bile üzerinden kısa sürüyo evet ama maddi durumu olan anestezili yaptırsın derim
Arkadaşlar merhaba, rahim filmi cekildim yaklasık 20 gün önce, ağrısız veya ağrılı bi işlem olması tamamen kişiye bağlı. Benim bi arkadaşım oldu hic ağrısı olmadan cıktı. Ben tüplerimin tıkalı olduğunu ve rahim filminde açılacağına düşünerek girdim ve işlemim tam 35 dakika sürdü cünkü sol tüp tamamen tıkalı cıktı ve o yüzdem gebe kalamadığımı ve sol tüpümü almaları gerektğini söyledi.. daha sonra cok ağrım oldu cünkü tüpümü açmakla uğraştı yani demek istedğim kişinin sıkıntısı varsa ağrı oluyor, bi sıkıntısı yoksa hafif adet ağrısı gibi oluyor.
Ay gecmis olsun, okurken hissettim o aciyi cunku ben de ilkinde boyle olmustum. Hsg yi hayatimda ilk defa duydugum gun hsg cektirmistim. Hic bir arastirma yapmadan... Sedasyon vetmya anestizi almasan olmustum ve tuplerdeb biri tikali oldugu icin cok canim yanmisti...Merhaba, bende ilk hsg yi özelde sedayon yani hafif anestezi ile çekildim. Ama doktorum çekilen hsg yi hiç beğenmedi, sırf hava var bu şekilde değerlendirmem yanlış olur dedi. Operasyon odası önünde eşim ve ablam bekledi o kadar çok bağırmışım ki herhalde kızı uyutmadan yaptılar demişler ama ben hiç birini hatırlamıyodum uyandığımda. Ağrı acı asla olmadı. Ama hem doktor hsg yi beğenmedi, hem de yazılan raporda tüpler sıkıntılı. Şimdi üniversite hastanesinde tekrarlanacak ama anestezi olmadan. Aynı sizin dediğiniz gibi tüpler de sıkıntı varsa çok ağrılı oluyor diye duydum hep. Benimkilerde sıkıntılı gibi inanılmaz korkuyorum.
Ay gecmis olsun, okurken hissettim o aciyi cunku ben de ilkinde boyle olmustum. Hsg yi hayatimda ilk defa duydugum gun hsg cektirmistim. Hic bir arastirma yapmadan... Sedasyon vetmya anestizi almasan olmustum ve tuplerdeb biri tikali oldugu icin cok canim yanmisti...
Gecen ay yine cektirdim ama bu sefer adetliyken kullandigim agri kesiicimden ictim hsg den 1 saat once. Ve cook rahat gecti... Yine tuplerden biri tikaliydi ama agri kesici etkisiyle hissetmedim.. tabi bu sefer cektirdigim yeri de kendim sectim arastirarak..
Eger yasadiginiz sehirde alternatifler varsa bi arastirin onceden.
Cok cok gecmis olsun