Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 8. günüm idi. zten adetım 5 gün filan sürüyo. sonrası lekelenme oluyor yanı. sızın kacıncı gune denk gelıyor? benım okudugum 8-11 günlerde cektırmıs herkes.merhaba kısmetse bende orada çektireceğim ama yoğun kanama bittikten sonra lekelenme geldiğinde de çekiyoruz dediler... siz de öyle mi çektirdiniz acaba ? çok da korkuyorum ama ya![]()
şişli echomarda çekileceğim inşallah anestezili... yoğun kanamam bitti lekelenme varken çekim yapılabilir dediler ama lekelenme varken çekim yapılıyor mu ?Yarım saat önce çektirdim.gayet iyim. O esnada ağrı oldu az buçuk. Dayanabilirdim panik atak olmasa idi. Rahat olmak gerek. Ben biraz kaskatı kesildim![]()
bence anesteziye gerek yok. oyuzden yapmıyor olabılırler. zten cok kısa bir işlem bıde bayılt ayılt. bosuna anestezi alma bence :) bebişini düşünmerhaba bende şişli echomar da çektireceğim ama anestezi yokmuş orada... 6 ay vajinismus yaşadım... çok korkuyorum ne yapacağım ben ya![]()
Çekilir ya sıkıntı olmaz. Rahat ol. Benden sonraki kız yattı çekildi güle oynaya çıktı. Lazer yaptırdım ben bikini. Acısı onun yanında hiçbişey. Psikolojik olarak rahatsız oluyoruz halbuki çok kolay. Sabahtan beri çarşı pazar geziyorumç5 dk lık bişeyşişli echomarda çekileceğim inşallah anestezili... yoğun kanamam bitti lekelenme varken çekim yapılabilir dediler ama lekelenme varken çekim yapılıyor mu ?
sizinde lekelenmeniz var mıydı çekim yapılırken ? doktor lekelenme olmasın dedi... şişli echomar ise lekelenme varkende çekim yapabiliriz dedi anlamadım bende...Çekilir ya sıkıntı olmaz. Rahat ol. Benden sonraki kız yattı çekildi güle oynaya çıktı. Lazer yaptırdım ben bikini. Acısı onun yanında hiçbişey. Psikolojik olarak rahatsız oluyoruz halbuki çok kolay. Sabahtan beri çarşı pazar geziyorumç5 dk lık bişey
aynen benimde var ama az...Benim tam 10 günde temiz akıntı geliyor. Bugün 8.gündü. Vardı yani ama az
Benim de var vajinismus geçmişim cuma randevu aldım anestezili inş kolay gecergeçmiş olsun... bende bir çektirebilsem keşke... erteleye erteleye bir hal oldum vajinismus geçirmiştim 3 yıl önce hala daha korkarım nasıl yapacağım hiç bilmiyorum ama çok kasılıyorum![]()
Gülüm bende üç ay önce çektim. Ama bana anestezi verdiler. Uyandığım zaman bitmişti işlem çok şükür temiz çıktı. Ama sonra biraz ağrım oldu oda adet ağrısı gibiydi stres yapma acısı varla yok arası diyor uyanık çekenlerdeArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Stres yapma demesi kolay. Ama yinede diyeceğim yapmayın. Benim panik atak var. Bacakları açmak bile yetti bana. Baygınlık geçirecektim ilacı verince. Ağrı nereye kadar gidecek diye merak ediyordum ondan dolayı bayılacaktım.çok stres yaptım. Şuan çekilsem rahat olurum çünkü acısı dayanabilecek ayar da. Sonuçta anestesi verilmeyecek ayarda acısı yoksa uyutulurdu. 5 dk lık bir işlem ilaç verilmesi de 30 sn kadar. Hiç oturup dinlenmedim eşimle yemeğe oradan da alışverişe gittik :)Bende bir çektirip kurtulsaydım çok stres yaptım
Kızlar yaptırdım çok kolay geçti korktuğun gibi değildiStres yapma demesi kolay. Ama yinede diyeceğim yapmayın. Benim panik atak var. Bacakları açmak bile yetti bana. Baygınlık geçirecektim ilacı verince. Ağrı nereye kadar gidecek diye merak ediyordum ondan dolayı bayılacaktım.çok stres yaptım. Şuan çekilsem rahat olurum çünkü acısı dayanabilecek ayar da. Sonuçta anestesi verilmeyecek ayarda acısı yoksa uyutulurdu. 5 dk lık bir işlem ilaç verilmesi de 30 sn kadar. Hiç oturup dinlenmedim eşimle yemeğe oradan da alışverişe gittik :)
Kızlar ben anestezili yaptırdım tavsiye ederim anestezili işlem le birlikte uymama hastaneden çıkış yarımsaat benim iki tüpüm de tıkalıymışTeşekkürler canım ben de uyutulmadan yaptırmak istiyorum anestezi daha önce almıştım çok sıkıntılı oluyor vücuttan atmak
Bu ay çekindim ben ama doktor öyle bir şey demedi belki hamilesinizdirMerhabalarrr hsg çekimi sonrası düzensizlik yaşadınız mi o ay acaba ? Doktorum adet düzensizliği veya gecikmesi olmaz demişti . Eğer gecikme olursa gel demişti . Suan iki günüm var ancak pembe lekelenme tarzında kanama oldu sebebi nedir yaşayan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim