- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 103
- 29
Predictor marka erken gebelik testi yaptim iki gun Ust uste iki test yaptım ikisinde de de pozitif gordum. Ama kan testi olumsuzBu ay çekindim ben ama doktor öyle bir şey demedi belki hamilesinizdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictor marka erken gebelik testi yaptim iki gun Ust uste iki test yaptım ikisinde de de pozitif gordum. Ama kan testi olumsuzBu ay çekindim ben ama doktor öyle bir şey demedi belki hamilesinizdir
Anestezisiz yaptırdım ben kendim anestezi almak istemedim evet ağrı oluyor çok kısa süreli tabiki ağrı eşiği kişiye gorede değişir ama o kadar kısa bir işlem için anestezi almaya gerek yok derimArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Gözünü korkutmak istemem ama ben genel anestezi altında çektirdim. Ayılıp odaya geçtikten sonra dahi çok ağrım vardı ağlayarak yalvarmıştım ağrı kesici yapın diyeArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
kardesim.hic korkma derim, inan titreyerek gittim hic bisi hissetmedim cok yalan cok yanlis bilgiler bu internet ortami asiri yanlis yonlendiriyor. korkma benm bide aci esigim cok dusuk , hic bisi hsstmdm, sdce ilac verirken cok hafiffffffff kasiklarda okadar silik bi agri ki hissetmiosun desem yeridirArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bende genel anestezili olacağım diye rahattım.korkuttun şimdi beniGözünü korkutmak istemem ama ben genel anestezi altında çektirdim. Ayılıp odaya geçtikten sonra dahi çok ağrım vardı ağlayarak yalvarmıştım ağrı kesici yapın diyebelkide canımın tatlılığındandır. Ama korkuyorsan genel anestezi direk yapılabilir doktorum ben istemeden önermişti.
son durumunuz nedir hsg den sonra hamile misinizPredictor marka erken gebelik testi yaptim iki gun Ust uste iki test yaptım ikisinde de de pozitif gordum. Ama kan testi olumsuzidrar testi pozitif çıkması neden böyle oldu acaba hemen anında pembe çizgi çıktı böyle bir şey yaşayan var mi yardımcı olabilir misiniz
bazı yerlerde anesteziden uyandıktan sonra çok ağrı çeken kadınların yorumlarını okudum.Gerçekten insan stres oluyor.teşekkürler yorum içinBen iki kez çektirdim biri özel de biri devlette anestezili oldu ikiside valla hiç strese girmek istemiyorsanız aneztezili olun kişiden kişiye değişebilir
Doğru evet. Ben de adetten 2 gün sonra çektirdimKızlar hsg filmi için en uygun zaman nedir. Nette baktığım kadarıyla adet kanaması bitiminden 3-4 gün sonrası yazıyor. Benim de çekilmem lazım. Özel bir hastane ile görüştüm adetin ilk gününden itibaren 5 ila 8 gün içerisinde çekiyoruz dendi. Bana da adetimin son günü için randevu verdiler. Bu şekilde doğru mu acaba bilenler yardımcı olabilir mi :)
Doğru evet. Ben de adetten 2 gün sonra çektirdim
Bende adetin son günü çektirdimYani adetliyken mi çektirdiniz yokda bittikten 2 gün sonra mı. Bana randevu verdikleri tarihte adetimin son günü oluyor. Sıkıntı olur mu acaba
Bende adetin son günü çektirdim