Bende adetin son günü çektirdim
Sorun olmuyor yani doğru mu anladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adetin son günü çektirdim
Hiç bir Sorun olmadı ağrım da olmadı sonrasında doktorum da problem olmaz demiştiSorun olmuyor yani doğru mu anladım.
Hiç bir Sorun olmadı ağrım da olmadı sonrasında doktorum da problem olmaz demişti
Bilmem bende öyle zannediyordum ama bir sorun olmadı zaten çok kolaymış o kadar korkmuştumNette hep adet kanamasi bittikten sonra yazıyor. Aklıma takıldı bu yüzden
Adet bittikten sonra çektirdim. Bir sikinti olmazYani adetliyken mi çektirdiniz yokda bittikten 2 gün sonra mı. Bana randevu verdikleri tarihte adetimin son günü oluyor. Sıkıntı olur mu acaba
Anestezi aldınız mı? Ben yarin çekilecegim ama adetim biteli 4-5 gün oldu. Ovulasyon dönemindeysem sorun oluyor mu acabaHiiiiç korkulacak bişey yok bende çok korkuttu okuduklarım girdim canlı canlı ultrasondan izledim bide hemencik bitti hiç canım yanmadı hemde hiç
Ben ne zman çekildiğini unuttum açıkçası ama ovulasyon denk gelmiyor sizin sorun olmaz. Anestezi almadım sadece enfeksiyon oluşmasın diye antibiyotik içtim.hiç sıkıntı etmyin çok kolay bir şekilde halloluyor ben dedim gibi ultrasondan izledim bile sıvının gittiği yerleri. Ağrı sızı hiç olmadı hafif bir lekeleme oldu sadece.Anestezi aldınız mı? Ben yarin çekilecegim ama adetim biteli 4-5 gün oldu. Ovulasyon dönemindeysem sorun oluyor mu acaba
Merhaba çektirdiniz mi ? Bugün aradım telefonlara bakmıyorlar pazar diye sanırım bugün adetim bitecek yarın arayıp randevu alacağım. Fiyat olarak ne kadar anestezilimerhaba bende şişli echomar da çektireceğim ama anestezi yokmuş orada... 6 ay vajinismus yaşadım... çok korkuyorum ne yapacağım ben ya
Anestezili 1050 tlMerhaba çektirdiniz mi ? Bugün aradım telefonlara bakmıyorlar pazar diye sanırım bugün adetim bitecek yarın arayıp randevu alacağım. Fiyat olarak ne kadar anestezili
Ağrı eşiğim de felaket düşüktür, inşallah sorunsuz hallolur. Teşekkür ederim cevabınız içinBen ne zman çekildiğini unuttum açıkçası ama ovulasyon denk gelmiyor sizin sorun olmaz. Anestezi almadım sadece enfeksiyon oluşmasın diye antibiyotik içtim.hiç sıkıntı etmyin çok kolay bir şekilde halloluyor ben dedim gibi ultrasondan izledim bile sıvının gittiği yerleri. Ağrı sızı hiç olmadı hafif bir lekeleme oldu sadece.
Canım merhaba hiç korkulacak bişey yok şimdiki teknoloji kusursuz. Ağrısı işlem oluyo kanalların kapalıysa hafif bi ağrı hissedebilirsin okadarcık kanalların açıksa hissetmezsin bile bende korka korka gitmiştim yüzümde yaralar çıkmıştı korkudan ama hissetmedim bile 3 dk bile sürmediAğrı eşiğim de felaket düşüktür, inşallah sorunsuz hallolur. Teşekkür ederim cevabınız için
Evet aradım öyle dediler erkekmiş sanırım anestezili çeken doktor bayan yokmuşAnestezili 1050 tl
olabilir canımEvet aradım öyle dediler erkekmiş sanırım anestezili çeken doktor bayan yokmuş
Ahh ah ben demek ki özel hastanede yaptirmama rağmen, son teknoloji aletlerin olmadığı bir yerde yaptirmişim bulundugum.yere yakin sadece iki hastane seçeneğim vardi maalesef.Canım merhaba hiç korkulacak bişey yok şimdiki teknoloji kusursuz. Ağrısı işlem oluyo kanalların kapalıysa hafif bi ağrı hissedebilirsin okadarcık kanalların açıksa hissetmezsin bile bende korka korka gitmiştim yüzümde yaralar çıkmıştı korkudan ama hissetmedim bile 3 dk bile sürmedi
Kanalların kapalıysa ondan ağrı hissetmiş olabilirsin sanırım sonucu nasıl çıktı pekiAhh ah ben demek ki özel hastanede yaptirmama rağmen, son teknoloji aletlerin olmadığı bir yerde yaptirmişim bulundugum.yere yakin sadece iki hastane seçeneğim vardi maalesef.
Tamamen uyutmalarina rağmen anestezi etkisi geçince çok ağrım oldu. İçim deşilmiş gibi hissettim. Agri kesici aldim hemen ne yazik ki
Çok şükür ikisi de açık dedi doktor. Ama yumurtaliğin biri diğerine yaklaşmış az bir şey.. sorun teşkil etmez dedi. Belki bunun yüzünden agrim oldu bilmiyorum ama bugün de hâlâ ağrım var.Kanalların kapalıysa ondan ağrı hissetmiş olabilirsin sanırım sonucu nasıl çıktı peki
Çok geçmiş olsun canım açık çıkmasına çok sevindimÇok şükür ikisi de açık dedi doktor. Ama yumurtaliğin biri diğerine yaklaşmış az bir şey.. sorun teşkil etmez dedi. Belki bunun yüzünden agrim oldu bilmiyorum ama bugün de hâlâ ağrım var.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım açık çıkmasına çok sevindim