- 4 Haziran 2020
- 10
- 1
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çektirdim geçen hafta anestezi altında girip çıkmam 15 dakika sürdü çok şükür hiç Bi acı sıkıntı yaşamadım
Erzincan neon 800 tlNerde cektirdiniz birder fiyat bilgi lutfen
etlik zübeyde hanımda çektirdim ücretsiz anestezisiz girip çıkmam 10 dk sürdü 10 dk lık bir işlem için 800 tl çok benceFiyat uygubmus ama ben ankaradayim
Bende orda çektırmiştim çok kolaydı ve BEn çok korkuyordum korktuğun gibi çıkmadı ve millet abartmayı seviyor BM inanmıyorum öyle abartanlara insanları korkutuyorlarBen istanbul şişli echomarda cektırdım. 2 ay once. gırmem cıkmam 15 dakıka surdu. 700 tl. sadece regl agrısı gıbı bı agrı oldu.
Merhaba bende geçen sene mayıs ayında orda çektirdim ve bende evliliğimin ilk 3 ayında vajinusmus yaşamıştım ama inanın korktuğum gibi olmadı sadece hafif bi regl ağrısı 5 dakika bile sürmüyor ne kadar rahat olursanız okadar kolay geçermerhaba bende şişli echomar da çektireceğim ama anestezi yokmuş orada... 6 ay vajinismus yaşadım... çok korkuyorum ne yapacağım ben ya![]()
istanbulda samatya hastanesine dogru bir klinikte cekildim adı aklıma gelmedi ama gitmek isterseniz bulurum...Mer
Canim hangi hastanede cekildin aceba bende arastirma icindeyim rahim filmi icin fiyatida uygunmus
merhaba kısmetse bende orada çektireceğim ama yoğun kanama bittikten sonra lekelenme geldiğinde de çekiyoruz dediler... siz de öyle mi çektirdiniz acaba ? çok da korkuyorum ama yaBen istanbul şişli echomarda cektırdım. 2 ay once. gırmem cıkmam 15 dakıka surdu. 700 tl. sadece regl agrısı gıbı bı agrı oldu.
geçmiş olsun... bende bir çektirebilsem keşke... erteleye erteleye bir hal oldum vajinismus geçirmiştim 3 yıl önce hala daha korkarım nasıl yapacağım hiç bilmiyorum ama çok kasılıyorumYarım saat önce çektirdim.gayet iyim. O esnada ağrı oldu az buçuk. Dayanabilirdim panik atak olmasa idi. Rahat olmak gerek. Ben biraz kaskatı kesildim![]()