Ben bugün çektirdim canım adetimin 4. Günüydü 5 dk filan sürdü ağrı hiçççççç hissetmedim sadece ilaç verilirken kasıklarımda bi sızlanma hissettim korkulacak hiçbişey yok eğer isteyen olursa adres verebilirim normalde 800tl ama şuan indirimde 600tl ye indirmişler benimde bi oğlum var ikinciyi istedik 2 yıldır olmuyor filmim ve testlerim çok temiz çıktı doktor bu ay ümitlenebilirsin dedi ama her defasında sevincim kursağımda kalıyo, insan adetliyken bile (yok kız bu sefer kesin hamilesindir, hem hamile olupta adet gören kadınlarda var)diye kendimi strese çok sokuyorum üzülüyorum umarım bu ay olur yoksa bütün ümidimi keseceğim artık
Canim hsg cektirdigin ay korun radyasyon oldugu icin hamile kalmamak gerekiyorBen bugün çektirdim canım adetimin 4. Günüydü 5 dk filan sürdü ağrı hiçççççç hissetmedim sadece ilaç verilirken kasıklarımda bi sızlanma hissettim korkulacak hiçbişey yok eğer isteyen olursa adres verebilirim normalde 800tl ama şuan indirimde 600tl ye indirmişler benimde bi oğlum var ikinciyi istedik 2 yıldır olmuyor filmim ve testlerim çok temiz çıktı doktor bu ay ümitlenebilirsin dedi ama her defasında sevincim kursağımda kalıyo, insan adetliyken bile (yok kız bu sefer kesin hamilesindir, hem hamile olupta adet gören kadınlarda var)diye kendimi strese çok sokuyorum üzülüyorum umarım bu ay olur yoksa bütün ümidimi keseceğim artık
Ben duydum . Bi hastanede. Ultrasonla hsg çekiyorlar tamamen agrisiz. 800 tl gibi bir ucreti var.Devlet hastanesinde rahim filmi çekimi için ExEm diye bir ilaç verilen var mı acaba ? Ya da böyle bir ilacı duyan ?
Hatta doktor bana da önerdi.Devlet hastanesinde rahim filmi çekimi için ExEm diye bir ilaç verilen var mı acaba ? Ya da böyle bir ilacı duyan ?
Kimse böyle bişeyden bahsetmedi aksine doktor bu ay ümidini yüksek tut bide antibiyotik bi ilaç verdiCanim hsg cektirdigin ay korun radyasyon oldugu icin hamile kalmamak gerekiyor
Korunmanıza gerek yok. Radyasyon yuksek seviyede degil. Telefonda da radyasyon var tv de de.Kimse böyle bişeyden bahsetmedi aksine doktor bu ay ümidini yüksek tut bide antibiyotik bi ilaç verdi
Hatta doktor bana da önerdi.
Almadım ben normal hsg cektiricem. Bunu yaptıran pek yok gibi geldi biraz araştırdım da.Burcu hanım almak mecburi mi sizce siz aldınız mı ?
Evet ogrenebilrsinSuan adetim fakat doktora gidip yumurtalikta falan kist var mi diye ogrenebilir miyim
Doktor icin sorun olur muEvet ogrenebilrsin
Doktor için sorun olmaz ama bence adetiniz bitince gidin gerekirse o sizi adetliyken çağırır zaten.Doktor icin sorun olur mu
Mutlaka doktorunuzu arayin muayeneye tekrar gidin normal değil diye biliyorum.slm ben rahim filimi cekdirdim bir hafta once ama halen kanamam durmadi bu normal mi cok korkuyorum
cevap verdiniz icin tesekur ederim doktor filim cekerken rahim ağzinda kucuk bir minyon var dedi ona dokundu kanama o yapiyor dedi tekrar scan yapti rahim temiz dedi birde milet hap verdi kan dursun diye ama bes gun oldu hap kulaniyorum kanamada azalma var ama daha durmadiMutlaka doktorunuzu arayin muayeneye tekrar gidin normal değil diye biliyorum.
Dediğim gibi tekrar doktorunu bilgilendir yada baska doktorada bi git. Alınması gerekiyordur belki miyomun.cevap verdiniz icin tesekur ederim doktor filim cekerken rahim ağzinda kucuk bir minyon var dedi ona dokundu kanama o yapiyor dedi tekrar scan yapti rahim temiz dedi birde milet hap verdi kan dursun diye ama bes gun oldu hap kulaniyorum kanamada azalma var ama daha durmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?