- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
[/QUOTbeni de çok korkuttular genelanetezi ile çektirdim hiçbirşey hissetmedim iyiki öyle yapmışım
Bunlar ultrasonla görülebilirBende kadin doguma gidicem kadin dogum ilk kontrolunde neleri gorebiliyor ya da rahmim kalin mi ince mi ya da bir kist var mi yok mu bunlar testle mi oluyor yoksa ilk kontrolde doktor onlari gorebiliyor mu
Arkadaslar bende pazartesi gunu cektirecegim. Aneztezisiz olacak. Biri diyor cok acitiyor biri hic birsey hissetmedim kafam karisti ama dayanilmayacak gibi degildir diye dusunuyorum. Umarim oyledir
adet bitiminden bi kaç gün sonra çekiliyorKızlar ben film cektirecem ama korkuyorum ne zaman gidiliyor adetlik iken mi yoksa bitince mi
Canim istanbul sislide echomar goruntuleme merkezi 700 tlhangi hastane ücreti nedir paylaşabilirmisiniz?
Ben bugün çektirdim canım adetimin 4. Günüydü 5 dk filan sürdü ağrı hiçççççç hissetmedim sadece ilaç verilirken kasıklarımda bi sızlanma hissettim korkulacak hiçbişey yok eğer isteyen olursa adres verebilirim normalde 800tl ama şuan indirimde 600tl ye indirmişler benimde bi oğlum var ikinciyi istedik 2 yıldır olmuyor filmim ve testlerim çok temiz çıktı doktor bu ay ümitlenebilirsin dedi ama her defasında sevincim kursağımda kalıyo, insan adetliyken bile (yok kız bu sefer kesin hamilesindir, hem hamile olupta adet gören kadınlarda var) diye kendimi strese çok sokuyorum üzülüyorum umarım bu ay olur yoksa bütün ümidimi keseceğim artıkKızlar ben film cektirecem ama korkuyorum ne zaman gidiliyor adetlik iken mi yoksa bitince mi
Korkutmak istemem kimseyi ama hsg filmi öle kolay olmadı benım ıcın. O verdikleri ilaç nedir bilmiyorum. Çığlık attım sonrasında fenalastım ve bayıldım. İlaç inanılmaz bi sancı veriyor. Neden bayıltarak yapmıyorlar anlamadım. Evet cok kısa sürüo ama 1 dakıka bile dayanamazdım ben o sancıya..
Canım ben haziranda çektirdim çikolata kistinden yapışıklık olmuş mu diye hiçbir ağrı sızı hissetmedim bence sende kendini çok sıkma sakin kalArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.