- 16 Eylül 2018
- 18
- 4
- 6
- 41
Cnm bende çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorum ve ücret ne kadar acabacanim heralde benim rahim filmiyle ilgili yazdigimi gormemissin aynen senin gibi oldum canim kan revan icinde kaldim cikistada bayildim eve zor gittim sanirim bizim rahmimiz dar oldugu icin oldu butun bunlar canim allahtan tupler acik ciktida teselli olmustum:1no2: :1no2:
Fiyat ne kadar acaba benimde yaptırmam gerekiyor ama çok korkuyorumDevlette anestezi yapmıyorlar ve daha acılı oluyor diye biliyorum, bence imkanınız varsa özelde anestezili yaptırın ben anestezili yaptırdım sıfır ağrı acı hiçbirşey hissetmedim.
Ben İzmir’de özel bir merkezde yaptırdım, 1000 tl ödedim. Yerine göre değişebilir tabi bu ama anestezi ile daha pahalı oluyor diye biliyorum, anestezi ile olacaksanız hiç korkmayın, 5 dk uyuyup uyanıyorsun sıfır acı ben hiçbirşey anlamadım bile. Ama burda anestezisiz çektiren arkadaşlar acı çektiğini söylüyor, ben bilmiyorum öyle çektirmediğim için ama artık yeni cihazlarda anestezisiz de acısız oluyormuş diye duydum.Fiyat ne kadar acaba benimde yaptırmam gerekiyor ama çok korkuyorum
Merhaba acaba derin endometiozis icin drun neler soylefi sana ameliyat onerdimi senin endometriozisin hangi organlarda tutulum yapmisRahim filmi hangi gün çekiliyor kızlar yani adetten ne kadar süre sonra
Yanlış oldu galiba bende endometrizion yokMerhaba acaba derin endometiozis icin drun neler soylefi sana ameliyat onerdimi senin endometriozisin hangi organlarda tutulum yapmis
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Kesinlikle anestesi ile çektir bende anestesi ile çektirdim aksi çok zor oluyormuşArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben İzmir’de özel bir merkezde çektirdim ama c kollu cihaz değildi sanırım, eskiydi. Çünkü anestezi aldım. Ama bittiğinde sıfır sürekli sıfır acı hiçbirşey hissetmemiştim.Eğer ki özelde çekilecekseniz C kollu cihaz olan bir yerde çektirmenizi öneririm. Bana öncesinde ağrı kesici içmeme bile gerek olmadığını söylediler, öyle yaptım. En fazla 5 dk sürdü ve hiç Ağrı, acı diye birşey duymadım. Eski teknikle yapan yerlerde ağrılı oluyormuş.
Çok teşekkür ederim canımBen İzmir’de özel bir merkezde yaptırdım, 1000 tl ödedim. Yerine göre değişebilir tabi bu ama anestezi ile daha pahalı oluyor diye biliyorum, anestezi ile olacaksanız hiç korkmayın, 5 dk uyuyup uyanıyorsun sıfır acı ben hiçbirşey anlamadım bile. Ama burda anestezisiz çektiren arkadaşlar acı çektiğini söylüyor, ben bilmiyorum öyle çektirmediğim için ama artık yeni cihazlarda anestezisiz de acısız oluyormuş diye duydum.
bende 15 gün önce çektirdim canım.benim doktorum da anestezi uygulamadı.10 dakika sürüyor.korkulacak bişey yok.tamam ağrıyor ama dayanılamıyacak kadar değil tabiki.zaten işlem
Bende çekildim hiç korkma anesteziyede gerek yok merak etmeArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben de anestesisiz çektirdim vallahi 10 dk sürüyor onda da minik bir regl ağrısı hissi oluyor. Rahatlayın yani.Bende çekildim hiç korkma anesteziyede gerek yok merak etme
Canım benim korkulacak bir durum yok. Anesteziye de ihtiyaç olmuyor. Hem özel doktorum hem de devlet hastanesinde sordum ben. İçin rahat olsun.Ben de çektirmek istedim iki düşükten sonra çekmiyorlar zaten 1 canlı doğumun var dediler eşimde mi var ki sıkıntı
Canım selam sen ne zaman filmi çketirdin. Hamilesin gördüğüm kadarıyla. Bende 2 aylül de çektirmiştim. Bugün hamile olduğumu öğrendim ama kaç haftalık tam bende bilmiyprum muhtemelen 4 haftalık benimkide kan sonucundan anladığım.Umarım uyanınca benim kadar agrı çekmezsiniz. Deneyimizi burada paylasın
Şimdiden geçmiş olsun, bebişe vesile olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?