selam arkadaşlar bende bu filmi çektirdikten sonra hamile kaldım hemde çok çabuk..yani 1 ay sonrasına...şuan canım oğlum kucağımda....allah sizlerede nasip etsin..inşallah güzel sonuçlar alırsınız..internette okumuştum bu şekilde hamile kalanları..açıkçası çok inanmamıştım..filmi çektirdim kanallar açıktı ve 1 ay sonrası hamile olduğumu öğrendim....şok olmuştum..
ilişki esnasında rahat olun birazda psikolojik olduğuna inanıyorum..ben yine olmaz nasılsa diye düşünmüştüm...şimdi sizlerin yazılarınızı okudukça duygulandım..umarım sizlerinde bu şekilde olur...dua edicem sizler için..en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğimle...kolay gelsin[/quot
selam arkadaşım senin msj okuyunca heycanlandım filmi çekildiğin aymı ahmile kaldın yoksa diğer ay mı anlıyamadım canım be çekildim çekildiğim ay kistim çıktığı için korunmak zorunda kaldım bu ay nasipse başlıcaz canım bana cvp yazarrsan sevinirm
KIZLAR NİYE KİMSE BANA CEVAP VERMİYOR...,
rahim filminden sonra hemen mi hamile kaldınız yokssa 2 .ay mı ben geçen ay 21 inde çekildim eşimin sperm test sonucu iyi çıkmayınca o ay korunmak zorunda kaldık yani bu ay allahın izniyle tekrar korunmayı bıraktık
BU 2.inci ayımda hamile kalan arkadşlar varmı
öncelikle geçmiş olsun canım
1 ay sonrasına hamile kaldım...zaten dr bu ay hamile kalmamaya çalış dikkat et dedi..bebekte sorun olurmuş..dikkat edip korundum 1 ay sonrasına hamilelik oldu..ben anestezi ile özel bir hastanede çektirdim çok da memnun kaldım uyanınca ne kanama ne ağrı sızı hiç bir şey olmadı...dr ve hastane tavsiye istersen söyleyebilirim...inşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırsınız..
selam arkadaşlar bende bu ayın 15 inde hsg çektirdim bugünlerde yumurtlamam başlayacak ilk ay korunmak mı gerekiyor ben bu ay hamile kalırım diye ümit ediyordum???????.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?