slm bitirici..rahim filmini samsundamı çektirdin?bende haftaya çekirmem gerekebilir sen nerde çektirdin samsunda?bana yazarsan sevinirim.
Slm. Çok korktuğum rahim filmini sonunda çektirdim. Doktorun spekulumu takması , röntgen masasındaki hazırlıklar ,ilaç verilmesi, dinlenme sonrası son çekim toplam 20dk sürüyor. . Doktor ilacı verdiği an şiddetli ağrı hissettim. ama 10-15 saniye kadar. üç seferde verdi ilacı.ilk ikisinde şiddetli ağrım oldu ama sonuncusunda olmadı. yani kısaca 20 saniye kadar ağrı hissediyorsunuz o kadar.Benim Kanamamda oldu. Yanınıza ped almayı unutmayın. Sonuç Temiz çıktı çok sükür. Röntgen odasından çıktığımda herşey normaldi sonrasında hiç bir rahatsızlık yada ağrım olmadı. Alışveriş yapmaya bile gittim düşünün.
günaydın açelya,
filim sonrası herhangi bir sıkıntım olmadı ancak şu günlerde adetimi bekliyorum ve kasık bölgemde zaman zaman beni rahatsız edecek ağrılarım oluyor. acaba vücuda enjekte edilen ilacın etkisi olabilir mi herhangi bir akıntım yok çünkü günüm yakın olduğu için vajinal akıntım hafifçe artmaya başladı ne ped kirletecek nede çamaşır kirletecek kadar çok az bir akıntı aslında buna akıntı da denemez ya . sizdede böyle bir şeyler oldu mu
sevgiler
Arkadaşlar merhabalar. Ben aranıza yeni katılıyorum. Şunu çok merak ediyorum aslında okudum ama yinede çok tedirginim ve korkuyorum. Çarşamba günü rahim filmi çekilecek. Çok ağrı oluyormu bilmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...