Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar rahim filminden sonra ne kadar zaman korunmak gerek?
Kızlar rahim filminden sonra ne kadar zaman korunmak gerek?
canım ben film çekildiği ay korundum....bir ay sonrasına hamile kaldım..bazı dr lar korunmana gerek yok diyorlar..benim dr korunmamı söylemişti risk almamak adına...
karar senin...
nesemese benim doktorum korunmana gerek yok bu ay hamile kalma ihtimalinde yüksek dedi bence sende doktoruna danış ama yinede sen bilirsin hayırlısı olur inşallah...
arkadaşlar merhaba ben rahim flimi çektirmek istiyorum. 2 sistem varmış sanırım yeni sistem eski sistem. yeni sistem ağrısızmış. Aynı gün gündelik hayatınıza dönebiliyormuşsunuz. Bir yer buldum ama radyologlar yapıyormuş işlemi. Bence kadın doğumcunun yapması gerekmiyormu ? Tıkalı olan tüp varsa açılması işlemini radyologmu yapıyor.. Kafam karıştı.. Çektiren arkadaşlar nerede ve kaça çektirdiler paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar bende bi şey sormak istiyorum.bebeğimiz olmadığı için hastaneye gittik.doktor kan falan almadan rahim ultrasyonu istedi.bende girdim ama çektiremedim.bana adetimin üçüncü günü gelmemi o zaman hem kan alınacağını hemde rahim filmi çekileceğimi söyledi.rahim filmi adetliykenmi çekiliyo.yoksa hastaneyimi değiştirsem .zaten rahim filmindende çok korkuyorum.
çok teşekkür edrim sağol peki sizede ilk önce rahim ultrasyonumu yaptılar çevremdekiler bizden rahim ultrasyonunu en son istediler dedilerde
mrb kızlarrr acil cevap verin bana hsgden sonra adeti geçen oldumu kızlar ya benim adetim 2 gün geçti ve adet belirtisi hiç yok sadece göğüslerim şiş ve acıyor bide belim ağrıyor normalde adet olmasamda sancım olurdu ama o da yok ben hsgyi tam 12. gün çekilmiştim acaba herkesin böle aksaklıkları oldumu adeti geçtimi...???
neşecim inşş bende istiyorum ama hiç adet sancım yok ona şaşıyyorummm sadece göğüslerim hassas o kadar ihtimal veremiyorum pek hamile olabileceğime ama saol güzel düşüncelerin için :))