- 6 Kasım 2008
- 52
- 0
CANIM çok teşekür ederim verdiğin bilgi için bende anestezili çeklidim 21 Ekim de bende çekildiğim ay korunmak zorunda kaldım .
anladığım kadarıyla sende öyle yapmışsın ve hamile kalmışsın demi yani çekildiğin ay korundun diğer aya hamile kaldın demi eğer doğru anladıysam çok sevindim ve ümitlendim
hadi bakalım darısı benim başıma
senin ne rahatsızlığın vardı canım ben çikolata kisti amiliyatı olmuştum amilyatı olduktan sonra hamile kalamadım oyüzden rahim filmi çektiler yapışıklık varmış ama sın geçmiş tüplerimden
benim bir rahatsızlığım yoktu...2006 yılında evlendim hiç korunmadım 1 sene böyle geçti ha bu arada doktor kontrollerinde hiç bir sorun yoktu herşey gayet normaldi..eşim açısından da herşey normal..ama yok olmuyo deliricem..sonra bir ara baktım göğsümden süt gibi bir sıvı geliyor allaaah dedim hamileyim herhalde dr aradım prolaktin diye bişi söledi süt hormonları ile ilgili hemen tedavisine koyulduk çünkü bu hastalık çocuk olmasını engellermiş hemen ilaçlar tedavi kurtuldum düzene girdi..sonra çalış çalış gene bişi yok..her ay sonu aynı heyecan ve sonrasında yıkım tabi olmuyo olmuyo...internetten rahim filmi çekildikten sonra hamile kalınacağına dair bilgiler edindim..tabi tüpler açıkça..aldı beni bir heyecan sorma gitsin..dr kararlaştırdık ve 9 kasım 2007 de film çekildi sonuç temiz kasım sonu regl oldum....işte reglin bitiminden sonra hesap yapıyon ya o günler çalışmalarımız oldu ve aralık sonunda reglim 5 gün gecikti ve eczaneden şu ucuz testlerden 2 tane aldım ve sonuç pozitif yeni yıla hamile girdim tatlım....biraz uzun yazdım ama...bide şunu söylemek istiyorum dr filmin çekildiği ay dikkat et demesi şundan film çekilirken kanallara giden sıvı yüzündenmiş sen temkinli ol demişti...riskli gebelik olmasın diye ...darısı senin başına herşey gönlünce olsun..
beni gelişmelerden haberdar edersen sevinirim...