- 27 Temmuz 2016
- 267
- 120
- 38
Ben özelde çektirdim 59 muydu 79 muydu hatırlamıyorum bahsettiğiniz yer ne kadar pahalıDüzeni aradım bugün 575 TL dediler çok pahalı geldi bana bütün görüntüleme merkezleri böylemi acaba
Ben Muğla da oturuyorum Fethiye Lokman hekim esnaf hastanesinde cektirdimSiz nerde çektirdiniz evet banada pahalı geldi
Düzeni aradım bugün 575 TL dediler çok pahalı geldi bana bütün görüntüleme merkezleri böylemi acaba
Ben İstanbul Bakırköy radyoemar da cektirdim ağrısız bi işlem oldu
Canım geçmiş olsun ben de oraya randevu aldım ama korkuyorum, nasıl işliyor süreç? Nasıl bi işlem? Doktorlar iyi mi? Ağrısız olması için ilaç falan aldın mu?
Cvp için tşkler hormon testi sonucuna göre çektiricemBen ozel de anestezili cekildim 450 tl odedim toplam.cok rahatti 10 dk uyudum uyandim.kalktigimda cok hafif bi adet sancisina benzer his vardi o kadar.geciktirmeden cektirin bence insanin kafasi rahatliyo.
Bi problem çıktı mıBugün hsg çekildim hayatımda duyduğum en büyük acıyı çektim hala sancım var çekilecek arkadaşlara tavsiyem anestezisiz cektirmeyin
Çok şükür temiz çıktı ama 2 tane iğneyle kendime geldimBi problem çıktı mı
Demekki her vücut bir değil ben dayanaklı bir insanım normalde ama bu kadar ağrıya dayanamadım 2 saat ağladım resmenAnestezi almadan yaptırmıştım bu muymuş dedim ne ağrı ne sizi vardı :)