Demekki her vücut bir değil ben dayanaklı bir insanım normalde ama bu kadar ağrıya dayanamadım 2 saat ağladım resmen
Ciddi misiniz anestezi alsaydınız keske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki her vücut bir değil ben dayanaklı bir insanım normalde ama bu kadar ağrıya dayanamadım 2 saat ağladım resmen
Evet çok kötü oldumCiddi misiniz anestezi alsaydınız keske
Canım görmedim ama inan ki görmeye fırsatım da yoktu ağrıdan bağırdım gözümü kapatıpBende dayanaklıyım şimdi çok kararsız kaldım anestezimi alsam peki siz filmi cekerlerken monitör de vs görebiliyormsnz
Canım görmedim ama inan ki görmeye fırsatım da yoktu ağrıdan bağırdım gözümü kapatıp
Acaba aradaki fark ne çok fazla etkilenmedm diyen var yalnzm başka şehirde çekilecek uyumak istemiyrm kendi ayagımla cıkaym diyorum odadan yaptırıp
Eşinin gelme fırsatı yokmu yalnız gitme her ihtimale karşıAcaba aradaki fark ne çok fazla etkilenmedm diyen var yalnzm başka şehirde çekilecek uyumak istemiyrm kendi ayagımla cıkaym diyorum odadan yaptırıp
Kaca ve nerde yaptirdinizben anestezi aldım arkadaşlar şuan yeni cktm doktor dayanırsın abartılı ağrı yok ama hreketlemen işimi zorlaştırır dedi bir dahaki aya aksar dedi aman ver bakalım doktor aneteziyi o halde dedim verdi bir baktm odadm iyim azck adet başlangıcı gibi sancm var o kadar yaptırın kızlar salın kendinizi
trabzon medical de 450tl anestezili 350 TL anestezisizKaca ve nerde yaptirdiniz
Kasma kendini lütfen inşallah doğum yapınca sancılar çekeceğiz değilmi o yüzden minnak ağrı nedir ki kasarsan çok hissedersinKızlar bende haftaya hsg cektircem etlik zübeydede ama korkuyorum.bayagdır okuyorum tecrubelerinizi ve sanırım hastaneden aglayarak cıkıcam