kızlar hamıle kalmanın rahım fılmıyle ne alakası var anlamadım ?
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bana da doktorum bu ay gebelik olmassa rahim filmi çektireceksin dedi. Araştırıyorum, okuyorum, anadolu yakasındaki tüm hastanelere telefon açıyorum ama işin içinden çıkamadım. Bir hastane 900 ytl dedi, sanki doğum yapıcam. Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bildiğiniz güvenilir bir hastane varsa çektirebileceğim lütfen paylaşırmısınız? O kadar çok farklı deneyim yaşamış arkadaş varki, biri hiç canım yanmadı derken biri bayılacaktım diyor. Bende Korkuyorum doğrusu. Şimdiden çok teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için.
kızlar doktorum rahim filmi istedi bayramdan sonra çektircem nerde nasıl çektirdiniz ağrınız oldımu ve kaç lira tuttu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
slm arkadaslar benımde doktorum rahım fılmı cektırmemı soyledi fakat film cekıldıkten sonra bı ilac tedavisi uyguluycakmıs yumurtaları buyutmek ıcın sizede uygulandımı boyle bır tedavi?
ben de onumuzdeki ay rahim filmi cektirenler kervnina katilacagim. cok korkuyordum fakat burayi okuyunca su an korku falan kalmadi belli ki en fazla bes dakikalik bir agri. yine anlasilan o ki kendimizi kasmassak kaslarimizi rahat birakirsak daha az aci duyacagiz. burada konuyu abartan arkadaslari gorunce korkum gecti walla!!! cok fazla bebek isteyip bes on dakikalik agrilara dayanamamak tuhaf geliyor kulaga. belki benim de canim asiri yanicak ama dakikalik agrilar oldugunu okumak beni cok rahatlatti. ayrica unutmayin arkadaslar anastezinin zararlari ve kisa sureli de olsa riskleri olabilir, bes dakika icin dayanalim derim ben. basa gelen cekilir, bizimde kaderimizde boyle sinanmak varmis, yeterki sonuclarimiz temiz ciksin.